Bütün zengin erkekleri fakir kizlar kapiyor. Ben de fakir erkekle denedim olmuyor denklik şart.
Nerde bana uygun benim dengim erkek varsa fakir kizlar hamle yapip ayartiyor. Ayartma becerilerim gelismemis benim kiz lisesinde okudum ben üniversitede de pek düzgün erkek yoktu. O işlere girmedim.
Sonra iş hayatina atildim millet kaplan olmuş avini kapiyor. Nerde duzgun iyi aile cocugu zengin erkek var hemen yollu fakir kizlar kapiyor. Platonik aşkim vardi onu da kapti kizin teki sonra benim hayallerimin erkeğini en yakin arkadaşiyla aldatip evlendi , sevdigim adamin psikolojisini bozdu atti kenara. Resmen duygularini ifal etti adamin, kullanip atti daha iyisini bulunca, herkes onun arkasindan dalga gecip guldu.
Yok arkadaş ben başedemiyorum bunlarla cok rahat kapiyorlar.
Napicam ben boyle yaa? Keşke kursu olsa para verip gidicem yani o derece 😂
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Neyin varki zenginim diyorsun? Önce gönlün zengin olacak
Sayayim mi? 😄 ayip
Say gizlisin zaten ayıp değil 🙂
5 dairem var , bide maasim 28 bin 😄
Vaay anasını meslek ne 😅
Daireler miras
Senin zaten kimseye ihtiyacın yok mevzuatta evlenmeden önceki mal varlığı yine senin oluyor. Bir doktor düşün senin yaşında 5 dairesi olmasının imkanı yok yani en az benim kadar demişsin ama kolay kolay sana kimse yetişemez
Illa benden zengin olsun demiyorum canim , ama yani bana denk bir geliri falan olsun evi barki iyi bir geliri olsun. Ahlakli namuslu iyi aile cocugu olsun. Var öyle erkekler ama fakir fettan kizlar hepsini kapiyor. Benim yanimda bile adami aksam bir yerlere gidelim diye ikna ediyorlar , bunlar flort ediyo diye düşünen çekinen yok
Yaş kaç senin?
Odun geldin, yontulmamış kütük olarak açılmadan iade olacaksın Necla
Niyeymis?
İşve cilve sıfır, bir erkekle nasıl konuşulması gerektiğini bilmiyorsun
O kadar değil yaa 😂 ilk başta etkiliyorum var birazcik doğal becerim. Ama başka kiz devreye girince kapiyor
Yani multi milyoner de olsan egoist narsist kibirli birisi isen insanları hakir görme potansiyelindeysen ve mavi gözlü değilsen kimse evlenmez seninle
#Hükümdar
Evet haksızlık
Insanlar hep maadiyata önem verdigi icin aslla mutlu olamicaklar
Keşke önce karaktere baksan
Bakmadigimi ne biliyon? Ama sadece karakterle de olmuyo
Ben de öyle sanıyodum.
Zenginim ama evlenmeyi düşünmüyorum
Fakir değl ama çok fa zengin olmasın
O zaman fakir ol fakir bul çok basit
Niyetinz evlilik ise sizi tanımak isterim
Guldurdun
bende zenginim...