Zengin koca aramak zavallılık mıdır?

Şimdi sürekli görüyorum zengin koca arayanları bu acizlik ZAVALLILIK olmuyor mu?
El ayak kadınlarda da yok mu? Bakın koca aramıyor “ZENGİN” koca neden? Neymiş hayatını garantiye almak istiyormuş. Başkasının malı mülkü üstünden mi?
Bu acizlik değil de ne?
Senin el ayak ne güne duruyor kendin çalışıp kazan Sen ZAVALLILIK durumuna düşüp başkasının malına mülküne çökmenin hesabını yaparken adam da kazanmış malını mülkünü oh ne güzel
Güçlü Türk kadını laik kızlar böyle oluyor demek ki?
Hani işinize gelince Atatürk kızlarısınız ya
Zaten çoğunda su mantık var nasıl olsa kerizle anlaşamazsam malının yarısı benim birde ohh nafaka bağlanır diye acizce hesaplar yapıyorlar
Bu nasıl yüzsüzlük normalde şunu demek lazım ya bu adam malını mülkünü herşeyini kendisi kazanmış benim gram katkım yok ne hakla isterim demi?
Şeyma subaşı Hande erçel dilan polatları izleyip böyle zavallı duruma düşüyorlar
El ayak var çalış kazan
Yani bakar mısınız evlenirken bile ADAM ile evlenmiyor MALI İLE MÜLKÜ İLE evleniyor şerefsizlik budur işte fiziğe bürünmüş hali
Başkasının arabası evi ile hava atmak kendi malıymiş gibi kullanmak yazık böyle acizlere zavallılara şimdi o kadar çok ki
BİR KEZ DAHA YAZIYORUM BÜYÜK HARFLERLE
KOCA İSTEMİYOR BAK ZENGİN KOCA ZENGİN KOCANINDA KENDİSİNİ DEĞİL MALINI MÜLKÜNÜ İSTİYOR YÜZSÜZLER
Zengin koca aramak zavallılık mıdır?