Zengin koca arayışı neden?

Ülkenin ekonomisinin kötüye gitmesiyle beraber insanların psikolojilerinin ve karakterlerinin de bozulmaya başladığını da farkettim maalesef. Artık gerçek bir sevgi elmas gibi zor bulunan bir şey olmuş (ben buldum Allaha şükür sjsjshsj) Neredeyse 10 entry den 6’sı hiçbir vasfı olmayan dişi insancıkların “zongon koco oroyorum” başlıklı entryleriyle dolu. Tabiki her insan ekonomik durumu iyi olsun ister. Artık ülkede kahve bile lüks olmuş. Fakat davul bile dengi dengine. Ben hiç tıp, hukuk, mimar, mühendis, psikoloji, ecza, diyetisten, pilotaj gibi kaliteli bölüm okuyan kızların hiç böyle istekleri olmazken (durumları olmasa bile kariyer yaparım diyip zengin oluyorlar zaten) nedense hosteslik, hemşirelik ya da az para kazanılabilen diğer bölümler vs. (Ya da lise terk olan) bir vasfı olmayan kızların zengin koca arayışına şaşıyorum gerçekten.(Aralarında düzgün karakterli kızlar da var onlara helal olsun) Çünkü genel olarak farkettiğim şey bu insanları sevmeseler bile para için ölüp bitiyorlar yani. Kusura bakmasınlar ama aileden gelen bir zenginlik yoksa ya da kendi emekleriyle yaptıkları zenginlik, zeka, kültür, iyi bölüm yoksa güzellik de demiyorum böyle zengin kocacığınızı bulduğunuzda temkinli olun derim çünkü sabah uyandıklarında komidinlerinin üzerinde para bulmaları an meselesi…Çünkü o kadar tecrübeliler ki ilk bakışta parasına mı ona mı baktığınızı anlıyorlar..
Güncellemeler
+1 yıl
Okuduğunu anlayıp yanlış yöne çekmek isteyen insanlar için küçük bir not yazıyorum: “Zengin Koca Arıyorum” entrylerinde çoğunluğu “Çalışmayı sevmiyorum para lazım”, “yatarak param olsun istiyorum zengin koca nasıl bulurum”, “Çalışmaktan sıkıldım” gibi nedenlerle arayışa geçilmiş. Yani hanımefendicikler kendilerine göre kullanacağı para babası arıyor. Ben de diyorum ki senin onu haketmek için hangi vasfın var?
Zengin koca arayışı neden?