AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Dünyada zenginlerin sayısı azdır. Kızların %90'ı ya evde kalacak ya da zengin koca hayalinden vazgeçecek
Bulursun zamanla
Neden zengin bir insan arayışındasın? bana göre bu tamamen saçmalık ve sizin gibi kızlarada güvenmek tamamen a**maklıktır bu arada güvenen varsa eğer ben onun taaa gelmişini geçmişini beyin yapısını bilmem ne edim yani sen anladın orasını...
Fakir erkek isteyen kız yok derdine yan
Fakir isteyen değilde karakter sahibi kızlar var ama ben onlardan tarafım siz karaktersizler grubuna giriyorsunuz o yüzden size zenginde bakmaz sen yan asıl derdine yani : )
Karakter mi? Güzelim taş kemirmeyecegini anladığında görürüm o kızın karakterini
Vardır kuytuda köşede öyle kızlar yoksada çok çok hepinize hakketiğiniz gibi davranırız artık ne yapalım : ))) merak etme yani sen...
Tamam bir kadını hamile bırakırsın sonra kızın olur sonra ona da hakettiği gibi davranirlar
hamile mi öyle bir şey yok asır çok değişti hala bir şeyler yaşayıp hamile olmasını istememesine rağmen hamile bıraktıysa bir erkek ben onun kafasını yani...
Ne yaparsan yap rızkı olan dünyaya geliyor çok tanık oldum
Orasıda ayrı mesele ama kanunlara başvurmazsan Allah hiç bir şeyi vermez. yani para gelir rızkım varsa diyip oturursan vermez mesela ilişkiye girerken kondom kullandı ama en iyisinden o kız hamile kalmaz yani olası bir durum ve dikkatsizlik olmadığı sürece...
Kondomla hamile kalan var spiral ile hamile kalan var ilaçla hamile kalan var sen düşünceni duzeltmeZ olurda tertemiz bir kızın hakkına girersen aynısını senin kızın yasarm kızlar parayı sever sırf bu yüzden milletin namusuyla oynarsan Allah'ın adaleti şaşmaz seni adaletiyle haşat eder
Ben namussuzluk yapacağım demedim ki?
bu bir 2'ncisi eğer bütün kızlar böyle paragöz olurlarsa onların duygularıyla oynamayıda iyi bilirim demek istedim ilişki yoluyla onları kirletmek diğer türlü erkeklerin yapacağı iş ama onlara karşı çıkarmıyım asla paragöz kızın hakkıda budur zaten ben işte merhametim sağolsun vicdanım sağolsun onu yapamıyorum...
Parayı tüm kızlar sever kuzenim fakirle evlendi neymiş aşıkmış dedim bak kızım bu adam fakir o dedi ki ama aşığım dedim bak güzelim aşk oksitosinin geçici olarak salgilanmasidir adam azcik istediğini yapmazsa canının istedigini almazsa giydirmezse yedirmezse o hormon düşer ve gerçekleri görürsün dedik ve dediğim çıktı sonuç kadın boşandı ve çocukları adama verdi yeni zengin bir adamla evlendi dedi ki kuzi sen haklisin parasız erkek gereksiz erkek ve şu an çok mutlu çocuklarını da yanına aldı bir kız parasız erkekle evlenir ta ki o hormon düşünceye dek
Sen çok maddi düşünüyorsun bak ben aşktanda bahsetmedim karakterden bahsettim karakter sahibi olmak lazım sadık olmak lazım evlilik bir imtihan sonuçta peygamberimizin hayatını araştırmak lazım onun hanım sahabelerine bakmak lazım mesela en basitinden hifa hatunu bir araştırmanı öneririm : ))))
ha yok ben inamıyorum imanım yok benim diyorsanda sen bilirsin diyebileceğim hiçbir şey yok..
Peygamberimizin hanimlari da maddiyat istemiş bunun üzerine ayet inmiş. Yani kadın her türlü maddiyata düşkündür. Karakter diyorsun insanoğlu çiğ süt emmiş bir arkadaşım yakın olan uzaktan da kuzenim aynı zamanda kız fakir dedi dindardi sonra evlendi Allah evlerine bereket verdi sözüm ona adamda dindardi herkes vaybe çok karakteri sağlam diyordu zaten karakteri iyi diye evlendi sonra adam zengin oldu gitti kadından daha çirkin bir kızla düşüp kalktı çocuk yaptı sonra karısına döndü sebebi de karısı dışarıda süslü değildi ama kız diyordu ben evde oldukça cüretkardim yani erkekler aynıdır parayı bulan da kariyi değiştiriyor ben garanticiyim en azından zengin ve ne halt olduğu ortada
kriterin sadece zengin olsun dediğin için allah vermiyor
Niye sen Allah misin onun adına karar veriyorsun
allah olsam ben vermiyorum derdim ;) değilim ki öyle dedim
İyi de neden ''zengin koca?''
Para her seydir
Daha şimdiden kocanı yalandan yere seveceğinden bahsediyorsun! Allah senle evlenecek adama yardım etsin
Parasız erkeği anası bile sevmez
Zengin diye evlendin, herif 5 sene sonra iflas edince popon tekme vurucan! Çocukta sevinecek 'bu kız bana aşık'' diye... 2 gün arayla altına yat, sonra parasını ye! Bu medeni kanunlara uygun yolla yapılan f. hişelik bence
Çok. sukur elime erkek eline değmedi. Eğer bu düşünce ile bakarsan senin ananda f. hose ben parayı seviyorum evlensemde çocuk için evlenirim ama parasız bir erkekten çocukta yapmam parası yoksa çocuğu alır giderim erkek ne bok varsa yesin
Niye senin bak kardeşim altından mı?
Benim gibi namuslu bulursam altında hele bu zamanda kimin eli kimin cebinde belli değil neler duyuyoruz
Bak şimdi sen beni çok büyük yerden vurdun inanmam ama eger öyleysen sen çok değerlisin o zaman altını herseyi gec onlar seni satın alamaz asla bak
insan olması önemli değil mi..
Herkes insan gidip hayvan görünüşlu birisyle evlenmiyorsun verimli döller için aynı cinsten olması lazim
güzel güzel sen bu kafa ile çok gidemezsin
Sen de fakir isteyen kız ara ara bulursan haber et evlense bile Aşkın ömrü kısa sonra senin ya beynini miker ya da aldatir
merak etme benim gök yüzüm yanımda bak sanade selam mı var bunak karı..
Eminim vardır bu hakaret yanında kari olduğunun ispatidir sjhddh
yahu sizde şakadan da anlamıyorsun bian boşluğuma geldi sizide kırdığım için özür dilerim.
Bende zengin kadın bulamadım ndndbdbbd
Dikkat cekici degilsindir
zengin iyi mi pompişliyor
neden zengin?
Fakir kendisini şey yapsin
neden zengin?
ya bir profile bak bir paylaştığına bak
Profil öyle diye zengin istemeyeyim mi
Darısı başımıza :D
Aradigin icin