Çocukluğuna dair en çok özlediğin şey nedir?

Yazın güneş batmadan dışarı çıkardık ama yinele sıcak olurdu sonra akşam 7-8 gibi hava karartırken coşardık koşardık oyun oynardık. Tüm günün lanet sıcağı o akşam serinliğinde terle birlikte daha da serinletici olurdu. Nefes nefese çimlerin üzerine uzanır yıldızlara bakardık. O güzeldi özledim…
O eski çizgi filimleri izlemekten usandığım bile oluyor şimdi özlüyorum sabah erkenden kalkardim sessiz sessiz izlerdim çok keyifliydi şimdiki çocuklar tablet telefon oyun oynamayı bile bilmiyor. bende Z kuşağı yım ama bu nesili seviyorum.
Cevap
37Cevap
Çizgi film izlemek çünkü çizgi film izlemek beni genel olarak çok mutlu ediyordu. sabah 6 da kalkar ve sevdiğim çizgi filmleri izlerdim mutlaka. en çok sürekli dizi ve bakugan izlerdim. birde bilgisayar oyunlarını çok özledim ama şu an bana oyun oynamak keyif vermiyor hiç bir şekilde.
Arkadaşlarla toplanmayı bir araya gelip oyun oynamayi. Büyüyünce herkesin işi gücü var bir araya gelmeyi bırak en son ne zaman gordgmu hatrlamiyrm
Her gün arkadaşımla buluşup bıkmadan Fnaf oynamak. Fark ettim de o kadar da küçük değilmişim. 10 yaşındaymışım. Ama yine de güzel günlerdi.
Çocukluğumdan nedense memnunum şu an bir örnek versem diğeri arkamdan ağlar, çocukluğuma dair her şeyi özlüyorum
Heyecan..
O zamanlar hep aynı şeyleri yapsam bile içimdeki heves hiç gitmezdi. Büyüdükçe dertlerin de büyüyor derlerdi de farkına varmazdım. Şimdi bu cümlenin ağırlığını hissediyorum 👀
Birşeylere karşı heves vardı. Şimdiki çocuklar gibi büyümüşte küçülmüş değildik. Herkes yerini biliyordu
Genel olarak çocukluğumu özlüyorum çünkü ergenliğim b*k gibi geçti ve şu anda gençliğim de b*k gibi geçiyor. Hiç böyle b*ktan bir gençliğimin olacağını tahmin etmezdim.
Çamurdan pasta yapmak olbilir dkdmksm
( En güzel pastayı hep ben yapardım dmdms)
Kafam rahattı ya şimdi kafada binbir tane tilki dönüyor.
Bi umut vardı içimde. Geleceğe kendime hayatıma karşı. O umudu çok özlüyorum
En sevdiğim çizgi filmi kaçırmamak için sabahları erken kalmak
O zamanlar derdim, sıkıntım yoktu. Daha mutlu, daha huzurluydum. Şimdi her şey çok zor
Sağlığım , masumiyetim , kapimdaki arkadaslar ve oyunlarım.
Hevesti, çocukluk hevesini bir daha yaşayamamak üzücü.
Kendimce hayaller kurar, resimler çizer, düşlediklerimin gerçekleşeceği günleri beklerdim. 😊
Televizyon karşısında saf bakışlarla çizgi film izlemeyi özledim 🙄 ah CN…
Sokak oyunları, yapaylığın da az olması. Çocukluk heyecanı
O yıllardaki yaşanan olaylar keşke daha büyük olsaymışım diyorum kendime.
Ben ilkokuldayken yeni yıl kutlardık çok güzeldi o günler bide beden eğitiminde top oynamamız off çok güzeldi bee o günler şu an buradan yazarken bile anılarım canlandı 🙂
En İyi Cevap