Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
9
Cevap
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Peygamberlik vasfını kadın kaldıramaz şu an normal erkek bile kaldıramaz. Ma. lın birisinin dediği gibi kadını hizmetçi gibi görmek söz konusu değil. Bir kadın peygamberlerin uğradığı işkenceye , cefaya katlanamaz dı
0
14 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Vahiymi indirilmiş 😀 Hangi vahiy indirildi. Tevratta olmayan
Soran
+1 yıl
Hz Meryem’i araştırırsan kendisi peygambermiş. Allah isterse kudret verir Allah’ın kudreti sonsuzdur. Mal sensin.
Cevap sahibi
+1 yıl
Senin yaşın kadar benim araştırmışlığım var mık. kaşmiri. vahiy indi diyorsun Hz Meryeme hangi vahiy indi söyle o zaman.
Cevap sahibi
+1 yıl
Allah 'ın kudretinin sonsuz olduğunu söyleyip üste çıkmaya kalkma. Kaşmir
Soran
+1 yıl
Hani diyorsun ya kadında kudret yoktur olamaz diye. Allah isterse verir ve vermiş. Ayrıca seni tek yumrukta indirebilecek binlerce mma dövüşçüsü kadın var.
Cevap sahibi
+1 yıl
Geri z ekalı iddia ettiğin inen vahiyi söyle. Hangi vahiy indi Hz. Meryeme
Cevap sahibi
+1 yıl
Güçten kastettiğin şey dövüşçülük mü 😂 Hadi onuda güç sayalım. Hangi sıklette hangi dövüş te kadın ve erkeği karışık ringe çıkardılar
Soran
+1 yıl
Kasas 28/7 Hz Meryem’e inen vahiy
Soran
+1 yıl
Noldu beyinsiz al sana vahiy
Cevap sahibi
+1 yıl
Kassas 7 dede kassas 28 dede Hz. Meryeme değinilmiyor. Hz. Musa ya deniliyor 😂 M. al beyinli
Soran
+1 yıl
Hz Musa’nın Annesi diyor geri z edalı. ONU EMZİR DENİYOR ERKEĞE BÖYLE VAHİY İNER Mİ MAL.
Soran
+1 yıl
Sen tam beyinsizsin. Önce vahiy yok diyorsun şimdi de vahiy inkar ediyor mal.
Cevap sahibi
+1 yıl
Ger. zekalı sen o ayetten onumu anlıyorsun 😀 Allah bazı ayetlerdede biz ayetlerimizi böyle gösteririz diyor. Şimdi sende bende peygamber mı oluyoruz 😂
Cevap sahibi
+1 yıl
Hani Hz. Meryeme inmiş tek bir incil/kuran/zebur gibi bir ayet indiğine dair kanıt atamadın. HzMeryem diye yırtınıyordun 🤔.
Yalnızca Allahü Teala’ya kurban olunur. Soru sormuşsun cevap verdik. Kadın peygamber yoktur. Hz Meryem validemiz peygamber olan Hz İsa aleyhisselam’ın annesidir. Böyle inanmak icap eder.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Peygamberlik vasfını kadın kaldıramaz şu an normal erkek bile kaldıramaz. Ma. lın birisinin dediği gibi kadını hizmetçi gibi görmek söz konusu değil. Bir kadın peygamberlerin uğradığı işkenceye , cefaya katlanamaz dı
Vahiymi indirilmiş 😀 Hangi vahiy indirildi. Tevratta olmayan
Hz Meryem’i araştırırsan kendisi peygambermiş. Allah isterse kudret verir Allah’ın kudreti sonsuzdur. Mal sensin.
Senin yaşın kadar benim araştırmışlığım var mık. kaşmiri. vahiy indi diyorsun Hz Meryeme hangi vahiy indi söyle o zaman.
Allah 'ın kudretinin sonsuz olduğunu söyleyip üste çıkmaya kalkma. Kaşmir
Hani diyorsun ya kadında kudret yoktur olamaz diye. Allah isterse verir ve vermiş. Ayrıca seni tek yumrukta indirebilecek binlerce mma dövüşçüsü kadın var.
Geri z ekalı iddia ettiğin inen vahiyi söyle. Hangi vahiy indi Hz. Meryeme
Güçten kastettiğin şey dövüşçülük mü 😂 Hadi onuda güç sayalım. Hangi sıklette hangi dövüş te kadın ve erkeği karışık ringe çıkardılar
Kasas 28/7 Hz Meryem’e inen vahiy
Noldu beyinsiz al sana vahiy
Kassas 7 dede kassas 28 dede Hz. Meryeme değinilmiyor. Hz. Musa ya deniliyor 😂
M. al beyinli
Hz Musa’nın Annesi diyor geri z edalı. ONU EMZİR DENİYOR ERKEĞE BÖYLE VAHİY İNER Mİ MAL.
Sen tam beyinsizsin. Önce vahiy yok diyorsun şimdi de vahiy inkar ediyor mal.
Ger. zekalı sen o ayetten onumu anlıyorsun 😀
Allah bazı ayetlerdede biz ayetlerimizi böyle gösteririz diyor. Şimdi sende bende peygamber mı oluyoruz 😂
Hani Hz. Meryeme inmiş tek bir incil/kuran/zebur gibi bir ayet indiğine dair kanıt atamadın.
HzMeryem diye yırtınıyordun 🤔.
Allahü Teala hiç bir kadın peygamber göndermemiştir. Hz Meryem peygamber değildir
Sen Hz Meryem’e kurban ol
Yalnızca Allahü Teala’ya kurban olunur. Soru sormuşsun cevap verdik. Kadın peygamber yoktur. Hz Meryem validemiz peygamber olan Hz İsa aleyhisselam’ın annesidir. Böyle inanmak icap eder.
Hayır Hz Meryem anaya vahiy inmiş ve peygamber, Kadınları hor gördüğünüz için inanmak istemiyorsunuz
Bacım bak bu işlerin şakası olmaz. Boyundan büyük konulara giriyorsun. Hz Meryem validemize vahiy inmedi nokta.
Kasas 28/7 VAHİY İNDİ
Hz Allah surei nahl de Arıya ‘ da vahyettiğini haber veriyor. Hz Musa’nın annesine yapılan vahiy ilham manasınadır.
Kadından bugüne kadar ne olmuş ki peygamber olsun yavrum
Anan var mı
Kadın peygamber yok, ama Eşari kadın peygamber olabilirdi diyo bildiğim kadarıyla
Hz Meryem’e melekler aracılığıyla vahiy inmiş nasıl peygamber olmuyor acaba.
Evet her vahiy inen peygamber midir peki?
Allah kendisine vahiy indirmiş evet peygamber ne demek sanıyorsun?
Bu konu üzerinde ittifak edilmiş bi konu değil
Hz Meryem peygamber araştır kanıt göster.
Peki
Kadınları hizmetçi gibi gören dinde bu söz konusu bile olamaz bana göre
Hizmetçi iltifat kalır.
Hahahah aynı düşünüyoruz ilk defa ya burdan bir kız benim gibi👍🏻
PROPHETESS = PEYGAMBERİÇE
Kadın peygamber yok erkek peygamber de yok 😉
Yok k
Tabiki yok. Saçmalamayın Allah aşkına
Vet yok
Var Hz Meryem. Diğer dinlerde de daha fazla var
Yahudi inancında kadin peygamberler var
Evet yahudi inancında birden çok var fakat islamda kesin peygamber denen bir tek Hz Meryem var.
İslam inancında hz Meryem peygamber degil
Allah vahiy indirmiş neden değil.
Allah arıya da vahyetti diyor ayette, arı peygamber mi
Allah’ın diğer canlılara verdiği görevle, insana verdiği vahiy bir değil. İnsana Allah’dan vahiy veriyorsa peygamber olur.