Sevmediğim bir akraba ile aynı evi paylaşmak zorunda kaldım kadını içim almıyor sürekli midem bulanıyor ne yapabilirim?

Akraba dediğim de babanem babamı on iki yaşında şehre gönderip çalışma paralarının üstüne konmuş babam hastayken tatile çıkmış biz evine gittimizde kendi kapıları kilitleyip et yerken bize yoğurt ekmek sürmüş kıskanç sevgisiz merhametsiz bir kadın. Allah rızası için diyip susuyorum yemeğini suyunu veriyorum ama bunu yaparken vücudum resmen tepki gösteriyor öğüruyorum halbuki gezmelere yemelere gittiği kızı (yani halam) var onlar sefasını sürdü biz cefasini çekiyoruz babamın hatrina ses çıkarmayp kalp kırmamak için rol yapıyorum ama bu süreç beni çok yıprattı bana seslenince bile bir dakika diyip lavabo gidip kusup yardım etmeye belli etmemeye çalışyrm ve nasıl dayanabilirim bilmiyorum niye yazdım onu da bilmiyorum annemi üzmemek için anlatamyrm içimi dökmek istedim
Sevmediğim bir akraba ile aynı evi paylaşmak zorunda kaldım kadını içim almıyor sürekli midem bulanıyor ne yapabilirim?