AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
154Cevap
yaşa bakmaz başlarsın işi gücün olsun sonra çevre gelir
Hava yollarının kabin memuru alımlarını takip edebilirsin,
Yeni bir başlangıç için kabin memuru maaşları yeterli olur bence ama kasiyerlik gibi asgari ücret işlerde çalışarak başka bir şehirde geçinmek mümkün değil
İngilizcem yok maalesef
İki temel şart var biri İngilizce diğeri fiziksel özellikler
Fiziksel özelliklerin kabin memuru olmak için uygunsa bence yine şansını deneyebilirsin çünkü havayolu şirketinde çalışan biri olarak söylüyorum kabin memurlarının %50si adam akıllı İngilizce bilmiyor kağıttan okuyup yolcuya ne istediğini soran bile gördüm
Güzel bı kızım fiziğim de güzelde bilemedim ing sözlü yazılı sınav vs olmuyo mu
Güzellik göreceli bir kavramdır
Oluyor tabiki ama havayolları genelde görüntüye önem veriyor, ben hiç çirkin bir kabin memuru görmedim :-) bence şansını dene hiçbir şey kaybetmessin
Teşekkür ederim arastiricam 🙏🏻
Bursada oturuyorsan şehir merkezine taşınmayıda düşünebilirsin
İstanbula göre daha ekonomik bir şehir Bursa hem sanayiside gelişmiş, fabrikaların insan kaynaklarında işde bulabilirsin
Bol şans diliyorum...
İnsan kaynakları icin cok basvuru yaptım görüştüğümde oldu fakat olumlu donus olmadı burası hep tecrübe istiyor maalesef
Teşekkür ederim tekrar
Bursada nerede oturuyorsun? Belki yardımcı olabilirim
Yıldırım’da oturuyorum
Bende bursalıyım, seni çok iyi anlıyorum yıldırım yaşanacak bir yer değil
Kabin memuru ilanı buldum ancak link paylaşmama izin vermiyor :-)
Evet maalesef, sen ne is yapiyosun hava yolu şirketinde
Önemli değil ben bakarım ilanlara başvuruda yaparım ama ingizliceden geçemem muhtemelen
Uçak bakım teknisyeniyim eğitimim yeni bitti 2 hafta sonra işbaşı yapacağım İstanbul Sabiha Gökçende
Ne güzel sevindim senin adına tebrikler 🎉
Teşekkür ederim,
Şehir değiştirmek zor bir süreç adapte olmak zaman alıyor konfor alanını terk ediyorsun sonuçta bazen benim burada ne işim var diye soruyordum kendime ama şu an memnunum çevremden uzaklaşmak bana iyi geldi güzel bir arkadaş çevrem var ve hiçbir desteğe ihtiyaç duymadan kendi ayaklarım üzerinde durabiliyorum,
şehir değiştirip kendine başka bir yaşam kuran herkese saygım sonsuz
Umarım hayat seni istediğin konuma getirir
Merhaba bana ulaşabilir misin ben de Bursa’da yaşıyorum
Merhaba istek atayım siz yazın olur mu ben mesaj atamıyorum
Olur
Aa gerçi sizinde gizliymiş hesap
Açtım
Gönderdim istek
Bende şu an seninle aynı durumdayım bir oğlum var ve başka ile taşınacam iş bulacam ev bulacam çalışıp oğluma bakacam
Her şey paraya bakıyor yani yeterli maddi imkanın varsa bırak yeni bir şehiri yeni bir ülkede bile yeni bir hayata başlarsın
Bu şehir İstanbul olmasın bence başlangıç için yanlış bir şehir olur.
başlarsın tabi ki bir anda işimi eşimi evimi kaybettim şimdi toparıyorum
yanlış anlaşılmasın ayrıldık yani sevgilimle aynı evdeydik
tek başına yapabilirsin inan kendine, sadece çok zor olacağını bil. her şeyden önce işi hallet ki para durumu sıkıntısı çekme, sonra bi öğrenci evi bulabilirsin. korkma yaşa
Bi adım atabilsem gerisi gelecekte korkuyorum birazcık
başlarda korkman çok normal hangimiz korkmuyoruz ki. o adımı atmazsan bir daha atamazsın ama
Yapabilirsin neden yapamayasın senin durumunda olan çok fazla insan var ama İstanbul da hangi semtte oturacağına bağlı bir durum
Aşkım yapabilirsin güzel fikirlerin var ama İstanbul konusu zor:( Tavsiyem Bursa’nın merkez taraflarında iş ve ev bulman ya da yakın bir şehir de olabilir Balıkesir İzmir vs
Tam da yerinden istiyorsun evi İstanbul pahalı bir şehir çok iyi işin olmadan olmaz..
Aynen 😊👍
Kasiyerlik diyor olacak iş değil. Ben de Ege de bir şehirde yaşıyordum yapamadım 4 yıl kaldım ama olacak iş değildi. Sadece kiraya faturalara para gidiyordu. Yemek bile doğru düzgün alamıyordum. Kaldı ki gezeyim. Ve ben paraya gezmeye alışkın biriydim aile evinde bir anda hiçliğe düştüm. Psikolojim bozuldu alıştığım yaşam tarzının tam tersine düşünce üstüne birde toxic ilişki.. asla tavsiye etmem İstanbul’u özellikle. Maddi durumun işin çok iyi olmadan kıpırdama bir yere.
Bende Bursa’da yaşıyorum. Yanlış anlama arkadaş olarak gelip konuşmak istersen görüşebiliriz.
Teşekkür ederim 🙏🏻 sadece fikir almak icin sordum
Rica ederim iyi gelecekse sana diye demiştim. 🙏
Şu anda cok zor bence. dikkatli ol. Ev arkadaşı felan tanımadığin insanlar. İstanbul yerine daha yaşanabilir şehir secmelisin bence
Başlarsın
Sen aklına koyduğun gerçeği başarabilirsin
İstanbul'da çok ama çok zor. İzmir'i tavsiye ederim.
Normalde işin bir vardır diye düşünüyorum veya bir yetkin oldugun bir alan veya bir okul durumun? Normal mesleğin ne? Ona göre bir arayısa girmeyi dene?
Yeni bir başlangıç süreci için kasiyerlik gibi bir kariyerli planı yerine yeteneklerini keşfedip daha sağlıklı ve özgüvenli bir ruh hali ile aile evinden uzaklaşmak seni avcı kurtlardan korur
Haklısın. Senin mesleğin nedir?
Sevdiğim kendimi gekistirebildigim bir mesleğim var
burada yazmak istemiyorsan bile özelden yazar mısın
Hayır yazmaktan uyandığım bir meslek değil söylemek istememe nedenim suistimal edilmesi psikologum ben ve her insan gibi hepimizin hayatı iniş çıkışlar dik yamaçlar var
Neden suistimal edelim
Aksine sormak istediğim çok şey var
Ulaşır mısın lütfen
Sormak istediğiniz çok şey olması suistimal etmek oluyor şu an sadece fikir beyan edip dolaştığım bir süreçteyim seninle terapi odasında değiliz bunun için randevu almalsin kalbini kırmak istemem ama bu da benim mesleki ve kişisel sınırlarım
İşte bende onu diyorum
Merak etme
O dediğini yapmamak için değil
Ön sorular
Ön bilgi için
Ve daha bir çok şey
Bende öğretmenim
Ama kimseye böyle yapmadım bugüne kadar
Garip ya
Öğretmenlik gibi güzel bir mesleğin var eminim çalışabilecek bir kolej bulabilirsin
İş yapmadığımı kim söyledi 😄 yapma ya bari sen yapma
Pardon ben sizi soru soran kişi olarak düşündüm 🤷🏻♀️
İşte lütfen ulaşır mısın
Okey çok merak ettim
Bekliyorum
Hayır çok geç. Yeni hayata sıfırdan başlamak için 10 yaşında bunu yapman lazımdı. Bak bazı yabancı aktörler. 10 yaşlarında evlerini terk edip kendi hayatlarını kurdular.
Ya azıcık kredi çekip bi ufak karavan alsan azıcık cesaretle youtube işine girsen ne güzel olur biliyor musun kendine ait bir hayat ve gezip tozduğun yerleri paylaşırsın
Eğer İstanbul'a gelirsen kiralık ev var 👍 Şubat ayında bitiyor. Yeni ev..
Kendi yaşadığın yerde zorluklarla mücadele edemezken, yeni bir yere, hiç tanımadığın, ve ailenin yanında olmadığı bir yere gittiğinde, karşılaştığın zorluklarla nasıl mücadele edeceksin?
modhotel yaz googleye gir cv olustur. Yatılı. olarak Antalya Bodrum İstanbul istediğin yere gidebilirsin. Başvuru yapınca direk arıyorlar🙏
Kadınların veya erkeklerin yapabileceği her türden iş var
Güvenilir bi site mi bir de ing çok az
Güvenilir tabiki. Kariyer gibi iş arama sitesi ama çok insan bilmez. Bazı yerler aramıyo ing.
Siz çalıştınız mi peki nasıl oluyo çalışma şartları
Hayır gitmedim ben. İşe göre değişir o orada bir sürü meslek var. Hotellerde, marinalarda, yatlarda, barlarda çalışabiliyosun. Mesaiyi falan veriyorlar aradıklarında söyledi hepsi de sözleşme yapıyor zaten. Kendine güveniyorsan git ama kız arkadas bulursan iki kız giderseniz yabancılık çekmezsin.
Bakıcam ilanlara çok teşekkür ederim 🙏🏻
Rica ederim. Bence dene. Maaşlar asgariden yüksek oluyo genelde. Başarılar🙏
Çok radikal kararlar bence.. ne mezunusun ki ik da iş bulacaksın?
Ben de senin gibi düşünüyorum beraber kıralım o hayatı
Aslında burada hatalı olan konu sen değil sefaletine sebep olan devlet
Millet istanbuldan kaçıyo bu İstanbul diyo mis gibi bursanda yaşa işte orada çıkamıyor musun ayrı eve
Ne istersen yaparsın milletten akıl almana gerek yok zihninin genişletip zihnini neyi inandırırsan onu yaparsın
İstanbul'da daha çok zorlanırsın biraz birikim yapmalısın tek başına aç kalabilirsin
Şu an çalışmıyorum iste o yüzden birikimde olmuyor maalesef
O zaman aşırı zorlanırsın daha küçük şehirlerde denemelisin
Ben 30 da yaptım yaparsın
Ben 30 sene yaşadım Bursada ve bir gün terk edip Çanakkale ye geldim. Tabi o zaman daha küçüktü 7 yıl önce Bursa zor bir yer
neden olmasın yenılık ıyıdır karar vermek basarmanın yarısıdır
Kimseyi tanımıyorsan zor bönce bir iki arkadaş bul güvenilir :)
Bende, ücretsiz olarak kalabilirsin gel buyur canım.
Kqfayimi yedin napcan İstanbul'da kolay bir sehir saniyon galiba sen istanbulu
Bence kendi ayaklarının üzerinde dura bilirsen enazından dene
Orada tanıdığın yoksa sana yardımcı olabilecek kimse yoksa zorlanma ihtimalin çok yüksek
Evet başlayabilirsin asla korkma ve cesaretini yitirme o gereken ilk adımı at
Nerde yaşıyorsun şuanda eğer yakinsan yardimci olabilirim belki is konusunda
Bursada düzgün bir yere taşının elbet bi işte bulursunuz. Bilmediğiniz bi yerden başlamak zor olur
Bartın amasrada yasa derim her yaz oraya gidiorum mükemmel bir yer barış akarsu orada yatıyor
1999luysan başlarsın cınım
96 liyim
Neden olmasın bence çok mantıklı güzel olur
Kanka bana ozelden ulasirmisin
Yazmaya çalıştım da mesaj atmak icin xper 3 falan olmak gerekiyormuş öyle yazıyor
Evet doğrudur bana istek atsana ben sana yazim
Gönderdim takip
Tabii ki başlayabilirsin ✨
💖🙏🏻
🤍🙌
Bursada nerdesin ki, ben de Bursadayım
?
Öğrenince napicaksin
Bunu kendine sor yapacak olan sensin
İstersen nede olmasınki her şey istemkle başlar
Yaparsin kendine güven
Elbette neden olmasın..
Yaş 26 yolun başlangıcı 😂😂
yeni güncelleme çok çirkin olmuş
26 ne ki daha çocuk ben 35 im seneyeb0 dan başlayacagim mesela tayinim çikiyor öğretmenim..
Sakarya'ya gelebilirsin iş imkanıda çok
Üniversite okumayı düşünmediniz mi hiç
İnsan istedikten sonra herşeyi yapabilir.
Ben yaptim dediğini zor bir hayat
elinde birikimin var mı
Hiçbir şey için geç değil hayatta
Bence yapma böyle bir şey Ailenin yanında olman daha iyi olur
İstanbul kolay bir şehir değil
Baslarsin tabiki
Yaparsın da baya zorlanırsın