- Aile & Toplum konusunda 410 cevap paylaştı.
+1 yılYanlış anlama ama bunun kötülükle, vicdansızlıkla ilgisi yok. İnsanların böyle şeyleri merak etmesi gayet normal. Sadece açıkça sormaları yanlış. Belki seni kendilerine yakın görüp soruyorlardır. Biraz daha mesafeli davranırsan cesaret edemezler bence.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
onları sert dil ile uyarı anlamıyorlarsa kocam performansınızı sizin üstünüzde deneyebilir isterseniz madem şüpheniz var razı mısınız denesin mi? terbiyesizlik falan mı dediler allah din kitap mı kattılar onlara şöyle söyle sizin bu yaptığınız şey hangi dinde hangi kitapta hangi tanrıda varsa reddediyorum günah işliyorsam günahı sizin ve sizin ailenizin boynuna çünkü sizi iyi yetiştirememişler ki başkasının hayatını eleştiriyorsunuz de
00 Yorumla
Bunu soranlar büyük ihtimal kadın arkadaşlarınızdır veya tanıdıktır gibi geldi bana . Cinsel yaşamınız sizi ilgilendirir siz mutlu iseniz sorun yok. Boş insanlar genelde motivasyon düşürmek için çaba gösterirler 😎 siz takmayın kafaya bildiğiniz yaşadığınız hayata mutlu olarak devam edin derim
00 Yorumla
İnsanlar işte biri biter biri başlar
Herkes konuşur
Dik dur gülümse cevabi yapıştır.
Yapacağın şey sadece soruların hep olacağını kabullen
Sen değil başkası olsada aynı olacaktı.
Meraki bitmez İnsanlarn
'Hersey yolunda benim için smile ' 🙂00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
69Cevap
+1 yılEşinin bir bacaginin olmamasi degil sorun emin ol boyoe bir durum olmasa bu sefer baska bir sey cikarirlar. Bir meraklı bir kitle var hayrı şeri merak ediyorlar, deşiyorlar. En güzeli muhattap olmamak cevap vermemek. Sen kendini dusun her cevap verişinle kendini uzeceksin onlar cevap aldiklari icin mutlu olacaklar onun icin boş ver onlar yokmus gibi davran kendi hayatina odaklan
12 Yorumla
Soran+1 yılkötü mü olması gerekiyor insanların özeli sizi niye bu kadar ilgilendiriyor anlamıyorum olmayan şey bacağı başka bi seyi değil bilmem anlatabildim mi ama seninkinden iyi emin ol bi de merakin gitmediyse çoğunun iki bacağıyla yapamadığını yapıyor ondan da emin olabilirsin demiştim sonra çok mu tepki vermişim diye düşündüm de o an kendimi tutamadım.
- +1 yıl
Iyi yapmissin hak etmişler
+1 yılO tarz insanların amacı karşısındakini mutsuz edip, zayıf noktasını bulup utandırmaya çalışmak. Çünkü kendi içlerinde mutsuzlar ve başkalarını da mutsuz etmekten zevk alıyorlar.
Sizin sinirlendiğinizi fark edince daha çok üstünüze geleceklerdir. Yerinizde olsam rahat bir hal ve gülümseyen bir yüz ifadesiyle ben bu konuda eşimle çok mutluyum ama siz mutlu değilsiniz sanırım, benim için bile endişelendiniz derim.
Aynı konu olmasa da bana da aile hayatımla ilgili çok özel sorular sormuşlardı böyle bir tavır sergilediğimde sustular ve eskisi gibi üstüme gelmediler.
12 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ben kötü mü olması gerekiyor insanların özeli sizi niye bu kadar ilgilendiriyor anlamıyorum olmayan şey bacağı başka bi seyi değil bilmem anlatabildim mi ama seninkinden iyi emin ol bi de merakin gitmediyse seninkinin iki bacağıyla yapamadığını yapıyor ondan da emin olabilirsin demiştim ama moralimin bozulduğunu vs. belli etmedim.
- +1 yıl
Bu kadar uzun konuşup onları umursamanıza bile gerek yok zaten yarısını bile anlayacaklar zekaları yok öyle kişilerin ama söylerken içiniz de rahatladıysa o zaman iyi yapmışsınız 😊
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılUlan ne karaktersiz Allah'tan korkmaz insanlar var bee..! Yahu bu bildiğin taciz size ne kardeşim milletin özelinden ev evlilik hayatından..! O adam da istemezdi bu halde olmayı sende istemezdin sonuçta, böyle konular çok hassas ve can sıkıcı.
Unutmasınlar ki yaşayan tüm insanlar birer engelli adayıdır.
Bu yüzden burayı ciddiye almıyorum ve tek tabanca takılıyorum. Kimseyle samimiyet kurmaya gelmiyor hemen hadddini aşan konuşma tarzları falan sergileniyor. Sana tavsiyem böylelerine cevap vermeye bile tenezzül etme ve hemen engelle.10 Yorumla
+1 yılİyi de bu yaptıkları taciz. Yani kimsenin sizin özelinizi kurcalamaya hakları yok.
Sırf engelli diye evli birine "özel hayatınız nasıl?" demek büyük terbiyesizliktir.
Onlara neymiş yani? Bir sorun olursa gelip yardım mı edeceklermiş?
13 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle. kötü mü olması gerekiyor insanların özeli sizi niye bu kadar ilgilendiriyor anlamıyorum olmayan şey bacağı başka bi seyi değil bilmem anlatabildim mi ama seninkinden iyi emin ol bi de merakin gitmediyse seninkinin iki bacağıyla yapamadığını yapıyor ondan da emin olabilirsin demiştim
- +1 yıl
Fazla tepki göstermişsiniz sanki.
Yani seninkinden iyi demeniz hoş olmamış.
En iyisi muhabbeti kesin o kişilerle. Boşa ne nefesinizi ne de zamanınızı harcamayın.
Soran+1 yılAma beni çıldırttı sorduğu soru normal bi soru değil ve bilerek yapıyor beni ordan vurmak için
+1 yılÖzel hayatınınızın onları ilgilendirmediğini ve hadlerini aşan soruları sormamaları gerektiğini söylemelisin bunu cidden söylemelisin kime ne.
12 Yorumla
Soran+1 yılkötü mü olması gerekiyor insanların özeli sizi niye bu kadar ilgilendiriyor anlamıyorum olmayan şey bacağı başka bi seyi değil bilmem anlatabildim mi ama seninkinden iyi emin ol bi de merakin gitmediyse çoğunun iki bacağıyla yapamadığını yapıyor ondan da emin olabilirsin demiştim sonra çok mu tepki vermişim diye düşündüm de o an kendimi tutamadım.
- +1 yıl
Harika bir tepki yerinde olan tepki bu kimse kimsenin özelini sorgulama hakkına sahip değil öyle bir densizliği yaparsa ağzının payını alacak bunu hak ediyor.
Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Kimseye özel hayatınla alakalı bilgi vermek zorunda değilsin böyle bir şey sormaya da hakları yok. Cevap verme ve onları sert bir dille uyar.
04 Yorumla
Soran+1 yılkötü mü olması gerekiyor insanların özeli sizi niye bu kadar ilgilendiriyor anlamıyorum olmayan şey bacağı başka bi seyi değil bilmem anlatabildim mi ama seninkinden iyi emin ol bi de merakin gitmediyse seninkinin iki bacağıyla yapamadığını yapıyor ondan da emin olabilirsin demiştim sonra çok mu tepki vermişim diye düşündüm de o an kendimi tutamadım.
- +1 yıl
Çok çok iyi yapmışsınız onlar haddi olmayan konulara burnunu sokabiliyorsa demek ki düzgün bir dilden anlamadıkları anlamına gelir eşinizin bir bacağının olmaması da eksi bir olay değil ve özel hayatınız normal bireyler gibi yaşayabilirsiniz yani insanlar neyini merak eder anlam veremiyorum.
Soran+1 yılHaklısınız çok teşekkür ederimm
+1 yılMerak edenlere söyle gelin yatın eşimle merakınız giderilsin ahlaksız seviyesiz insanlar lafa gelince millete sapık derler ama en büyük sapıklık yatak odasını sorup anlatmak hayatta tek mutluluk seks onlar icin
00 YorumlaTek bacağı varken uçuruyorsa 2 si olsaydı ne olurdu düşünemiyorum de bak nasıl dumur oluyor hadsizler
12 Yorumla
+1 yılEşimin zaten iki bacağı var diyeceksin kalacaklar öyle, aptallar yaw, sorulur mu böyle şeyler aw
12 Yorumla
Soran+1 yılkötü mü olması gerekiyor insanların özeli sizi niye bu kadar ilgilendiriyor anlamıyorum olmayan şey bacağı başka bi seyi değil bilmem anlatabildim mi ama seninkinden iyi emin ol bi de merakin gitmediyse seninkinin iki bacağıyla yapamadığını yapıyor ondan da emin olabilirsin demiştim
- +1 yıl
İyi demişsin, sıç ağızlarına
+1 yılBöyle bir şey asla sorulmaz. Had bilmez terbiyesizler. Ağzına ne geliyorsa söyle çok daha kötülerini hak ediyorlardır bence. Kırmak istemediğin biri olsa dahi "Saçmalamayın. Bu sizi hiç ilgilendirmez." şeklinde cevap verebilirsin. Bu konuda çizgini çek çünkü bunlar utanmaz arlanmaz daha da özele girer.
00 YorumlaEşinin engeli var veya yok kimse kimsenin özel yaşamını bilmemli adı üstünde özel yaşam kişinin sadece kendisini ilgilendirir bunun eşinin engeliyle bir alakası olmaması lazım çok ayıp bir davranış lütfen gereken cevabı ver, susmuyorlarsa da görmezden gelmeye çalış umursama
00 YorumlaMerak ettim eşin daha öncede mi sakatti , kendi isteginle evlendiysen helal olsun herkes yapmaz bunu
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet evlenmeden önce de böyleydi. Onu seviyordum bacağının biri yok diye vazgeçecek değildim aile vs çok sorun oldu ama çok şükür her şeyi hallettik
Merak ediyorsanız bir gece geçirip performansını görmenize müsade ederim diyin kimsenin cesaret edebileceğini sanmam
02 Yorumla
Soran+1 yılBöyle demeye de kıskanırım hbdmdkshx
Sevdiğin ve yanlış anlamayacağın insanlarla konuşabilirsin. Ancak diğerlerine kimseyi ilgilendirmez de ve geç. Gerçekten de kimseyi ilgilendirmez.
00 Yorumla
+1 yılçok yakın gördüklerine harika de uzak olanlarada hadsizleşmeyin de veya sorunuzu hadsizce buluyorum de
00 Yorumla
+1 yılKübra'mın sağ gözü görmüyordu.
Ama o gözler, soğuktan donmak üzere olan bir kedi yavrusunu koynuna koyup ısıtabilecek kadar görebiliyordu.00 YorumlaO kadar da kotulesmemislerdir ya insanlık nereye gidiyor
02 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef ki. kötü mü olması gerekiyor insanların özeli sizi niye bu kadar ilgilendiriyor anlamıyorum olmayan şey bacağı başka bi seyi değil bilmem anlatabildim mi ama seninkinden iyi emin ol bi de merakin gitmediyse seninkinin iki bacağıyla yapamadığını yapıyor ondan da emin olabilirsin demiştim sonra çok mu tepki vermişim diye düşündüm de o an kendimi tutamadım.
+1 yılMilletin öyle bir şey sormaya bile hakkı yok. Öyle insanla muhabbetini kes, mutluluklar 😊
04 Yorumla
Soran+1 yılkötü mü olması gerekiyor insanların özeli sizi niye bu kadar ilgilendiriyor anlamıyorum olmayan şey bacağı başka bi seyi değil bilmem anlatabildim mi ama seninkinden iyi emin ol bi de merakin gitmediyse seninkinin iki bacağıyla yapamadığını yapıyor ondan da emin olabilirsin demiştim sonra çok mu tepki vermişim diye düşündüm de o an kendimi tutamadım.
Soran+1 yılTeşekkürlerr
- +1 yıl
Yok, iyi etmişsin. Ağzına sağlık 😃ne demek🐥
Soran+1 yıl❤️❤️
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılne ise onu söyle.. doğru neyse.. cvp vermek zorundada diilsin.. ama senin için yetmediğini ama onu çok sevdiğin için bu durumu tölere ettiğini tahmin ediyorum🤷♂️
03 Yorumla
Soran+1 yılHayır bana yetiyor
Soran+1 yılNeden yetmesin ki
Cevap sahibi+1 yıltamam..🤷♂️ne mutlu sana..
+1 yılSizinkilerin iki bacakla yapamadığı bir çok şeyi emin ol hakkıyla yapıyor de susarlar 😅
02 Yorumla
Soran+1 yılOnu demiştim terbiyesiz oldum hsvxnsmjdhc
- +1 yıl
Bende sözde söylemiştim haha yine de iyi demişsin 😅
- Aile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılAdam bacağını sokuyor sanki tövbe estağfurullah ya
02 Yorumla
Soran+1 yılBende kötü mü olması gerekiyor insanların özeli sizi niye bu kadar ilgilendiriyor anlamıyorum olmayan şey bacağı başka bi seyi değil bilmem anlatabildim mi demiştim
- +1 yıl
İyi demişsin ağzına sağlık
- Aile & Toplum konusunda 841 cevap paylaştı.
+1 yılBir bacağının olmaması hiçbir. Şey için engel değil emin ol onların derdi sadece şu 18
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet maalesef
- +1 yıl
Bizim insanımızın derdi zaten o kendilerinin bişey yaptıkları ve bildikleri yok insanların bu durum ve durumlarından bir beklenti ve bilgi peşindeler çok fazla şey söyleye bilirim ama işte buradan olmaz insanın sinir üçlerıyla oynuyorlar embesil kişiliksizler
Aile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı. Siz mutlu iseniz boş ver soranlara verilecek cevap var ama bazen söylenmiyor.
04 Yorumla
Soran+1 yılÇok sıktı artık bu durum beni
Soran+1 yılÖzel hayatınız nasıl ilk gece nasıl gecti sorun yaşıyor musunuz sıkıntı oluyor mu sana yoksa rahat yapabiliyor musunuz falan gibi saçma sapan şeyler
Aile & Toplum konusunda 357 cevap paylaştı. İnsanlar meraklidir insanlarin merakini gidermek zorund değilsin
03 Yorumla
Soran+1 yılkötü mü olması gerekiyor insanların özeli sizi niye bu kadar ilgilendiriyor anlamıyorum olmayan şey bacağı başka bi seyi değil bilmem anlatabildim mi ama seninkinden iyi emin ol bi de merakin gitmediyse seninkinin iki bacağıyla yapamadığını yapıyor ondan da emin olabilirsin demiştim
Soran+1 yılSağ ol
- Aile & Toplum konusunda 330 cevap paylaştı.
+1 yılSizene de gitsin onlara ne ki bacagi yoj erkekligi degil de kapak olsun
03 Yorumla
Soran+1 yılAnnemin yanında bile sordu biri
- +1 yıl
Onun ben agzina edem ya terbiyesz insan ne boş bogaz insanalr var su hayatta arkadas
- +1 yıl
O insan sorarsa birdaha bi gece gecirde gör bakalım nasılmış de terbiyesiz insana
Gizli Üye(30-35)+1 yılCok ayip ya onlara ne sorulurmu boyle seyler edepsizler
21 Yorumla
Soran+1 yılAynen ya bıktırdılar artik
+1 yılözel hayat adı üstünde cevap vermezsin olur biter
00 Yorumla
+1 yılCok merakliysaniz kalan bacaginida size soksun de valla
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. En güzel yolu sanane size ne kimene bukadar basit siz mutlu iseniz gerisi havlayip dursun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSana bu soruyu soracak cesareti onlara neden verdin? Şimdiki insanlar utanmaz o yüzden herkesle fazla samimi olma. Normal bir insan böyle bir şey sormamalı yani.
00 Yorumla
+1 yılcevap vermek zorunda değilsin. sizi ilgilendirmez bu de geç
00 Yorumla
+1 yıltamam sorana bacagı yok ama seyi bacagı yerine kullanıyo oakdar büyükmü derse he büyük dersin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGereksiz muhabbet problem çıkarır yüzgöz olma bu tür ünsanlarla, bunların içi kanalizasyon gibidir
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBence muhabbeti yanlış yere götürmüşsün gerek yok
Soran+1 yılNeden yanlış yere götüreyim ki yanlışı yapan onlar bence bu durumdan dolayı beni bu noktadan vurmaya çalışıyorlar herkesin ne niyetle sorduğunu anlayabiliyorum
Cevap sahibi+1 yılUzaklaştır öyle insanları
Gizli Üye(25-29)+1 yıl2 ayağı da mi yok? Cinselliğe girerken mi soruyorlar evlendikten sonra mi oldu o olay ayağı sonra dan mi yok oldu
017 Yorumla
Soran+1 yılBiri yok sadece. Evlendiğimizde de yoktu
Cevap sahibi+1 yılDiğer yorunlardaki kişinin dediğğmcevaba vermen en iyisi sana bu soruyu bir bayan sorar sende ona gel bu akşam senle girdin gör nasıl zevkten kudurtuyor de 😂 öyle güzel cevap hazırla ki sorduklarına utansın
Ve sana tebrik ediyorum evlenirken de yok dediniz bazıları bu tür engelli kişilerle evlenmiyorlar
Soran+1 yılOnu demeye kıskanırım hshxmskdjd kötü mü olması gerekiyor insanların özeli sizi niye bu kadar ilgilendiriyor anlamıyorum olmayan şey bacağı başka bi seyi değil bilmem anlatabildim mi ama seninkinden iyi emin ol bi de merakin gitmediyse seninkinin iki bacağıyla yapamadığını yapıyor ondan da emin olabilirsin demiştim hdbmdjshxksjdj
Soran+1 yılOnu seviyordum bacağının olup olmaması benim için çokta önemli bi şey değildi tabi bu yüzden sevdiğim adamdan vazgecmedim
Cevap sahibi+1 yılNe dedi karsılık olarak buna diyimce
Cevap sahibi+1 yılHelal olsun ben engelliyim eksil bir yerim yok ama yorulmam yasak her şşte çalışamıyorum bir kix gardı burdan tansıtık utangac çekingen biriydi atmadı öğretmen oldu anne babası memur demişler gitme bos ver bakarız biz sana demiş ama ben zorladım kazandın atandık uymama git diyr ben destek verdim öğretmen oldu ve benş ne desin ben artık memur oldun seni istemiyorum memur olursan anca yoksa olmaz dedi engelledi böyle kizlar var işte ama sen yine evlenmişsin
Soran+1 yılHiç bi şey diyemedi aslında benden yaşça biraz büyüktü saygımı bozmak istemezdim ama sınırı aşmıştı ben böyle deyip odadan çıkmıştım döndüğümde terbiyesiz falan diyordu bende insanların özel hayatına girmeye çalışmak en büyük terbiyesizlik ben senin sorduğun terbiyesizliğe anlayacağın şekilde cevap verdim sadece dedim
Soran+1 yılAnladım. Aile sorun olabiliyor benim içinde baya zor olmuştu ama hallettim
Cevap sahibi+1 yılAilen sorun mu ettiydi
Eşin calısıyor mu sen sanırım. Çalışıyorsun esinde calısıyor işi varda sorun olmaması protez bacak falan bakabilirsiniz oluyorsa
Soran+1 yılZaten kullanıyor. İkimizde çalışıyoruz
Soran+1 yılEvet sorun etti aramızda yaş farkı da vardı bi de bununla üst üste olunca. Baya zordu ama artık evliyizz
Cevap sahibi+1 yılYaşlar kac
Soran+1 yıl15 yaş farkı vardı ama seviyordum🤷🏻♀️
Cevap sahibi+1 yılVaaayyy beeee
Soran+1 yılNedenn
Cevap sahibi+1 yılBi ben bulamadım benş seven biri demek 15 kücük biri sevecek benş demek 😂 bekleyeyim 35-40 yaşına 😂
Soran+1 yılYani herkesi 15 yaş küçük biri sevecek diye bi şey yok tabi ama umarım çıkar karşına
- Aile & Toplum konusunda 390 cevap paylaştı.
+1 yılBildiğin hadsizlik bu sert bir dille uyar
12 Yorumla
- +1 yıl
Hayır çok iyi yapmışsın. Herşeye burnunu sokulması gerektiğini öğrenmiş olur
Gizli Üye(30-35)+1 yılKimseye fırsat vermeyin. Kimse karışamaz özel hayatiniza. RAbbim mutlu etsin
07 Yorumla
Soran+1 yılSağ olun
Cevap sahibi+1 yılbana mı dediniz? özür dilerim kötü bir şey dememiştim
Soran+1 yılHayır size demedim. Bana bu soruyu soran kişiye demiştim
Cevap sahibi+1 yılİyi etmissiniz de, bunu nasıl sorabiliyorlar? Sana ne nasıl sevişirlerse sevişirler. Edepsiz insanlar
Soran+1 yılİşte ilk gece nasıl gecti zorlanıyor musunuz sıkıntı oluyor mu rahat yapabiliyor musunuz senin için sorun oluyor mu falan gibi saçma sapan sorular
Cevap sahibi+1 yılAptallık bu. Edepsizliğe bakın elbette keyifle yapıyorlardır size ne
Gizli Üye(25-29)+1 yılhepinizinkinden daha renkli" desen de yeter heralde
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılne ara kopyaladın yapıştırdın :D şey de, bil bakalım bacağına gidemeyen kan nereye gidiyor, de
Soran+1 yılAhahahshs diğer yorumlara da yazmıştım da ondan.
kimseye bir cevap vermek zorunda değilsin sizin özel hayatınız onları ne ilgilendirir çok terbiyesizce.
12 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ama özelime girmeye çalışmaları rahatsız ediyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılSizi ilgilendirmez de geç bende bedensel engelliyim yürüyemiyorum
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSizi alakadar etmez diyeceksin
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 575 cevap paylaştı. sende bir bacağı yok bacak kadar şeyi var de 😁
02 Yorumla
söyle eksık bacagı cınsel organın ıcınde yer alıyor resmen zencıyle evlıyım susunlar
03 Yorumla
+1 yılBuradan sikdirip olup gidebilirsin mesela eşinle ilgilenebilirsin.:)
01 Yorumla
Soran+1 yılSen ne diyorsun be
+1 yılMilletin ağzı torba değil ki dikesin , bunları kafaya takarsan çok işin var bu hayatta.
04 Yorumla
Soran+1 yılAma sürekli sormaları özelime girmeye çalışmaları tahmin edersin ki beni rahatsız ediyor
- +1 yıl
Evet haklısın ve sende söyle bir cevap verebilirsin bu kadar samimiyet nerde geliyor hayırdır diye ters cevaplar verebilirsin.
Soran+1 yılkötü mü olması gerekiyor insanların özeli sizi niye bu kadar ilgilendiriyor anlamıyorum olmayan şey bacağı başka bi seyi değil bilmem anlatabildim mi ama seninkinden iyi emin ol bi de merakin gitmediyse seninkinin iki bacağıyla yapamadığını yapıyor ondan da emin olabilirsin demiştim sonra bu kadar demese miydim diye düşündüm de o an kendimi tutamamistim
- +1 yıl
Geçmiş olsun kocanın böyle bir duruma üzüldüm ve böyle sorular soran olursa senin ki ayağını mi kullanıyor syler. Ne tepki verecek.
+1 yılSoranın kocasınınki kalkmıyosa 🤣Seninkiyle kiyaslicak
02 Yorumla
Soran+1 yılBıktım ya terbiyesizliklerinden
- +1 yıl
Dısardan mükemmel davranabilir. Böyle insanlar genelde böyle sorular çok sorar. Bence tamamen mutsuz. Salla gitsin mesafeni koy yine de 🙏
+1 yılBir geceliğine eşimi sana vereyim merakını gider de o ona yeter😜
06 Yorumla
Soran+1 yılKıskanırım öyle demeye ama hshmdskjd
- +1 yıl
Hak ediyorlar ama öyle şey mi olur tabiki şaka yapıyorum ama insanlar haddi olmayan şeylere burnunu sokmasın
- +1 yıl
Bu daha iyi olmuş htfssghjvv
Soran+1 yılHshfmskxjcjc
- +1 yıl
Valla tebrik ederim helal olsun gerçi kadınlar şeytanin arka bacağıymiş bende kim oluyorum da akıl veriyorum 😜😂
Kişiliksiz kişiler bu soruya yeltenir ve cahil insanların yapacağı bir durum.
00 YorumlaSende sizin beyniniz yok deseydin
14 Yorumla
Soran+1 yılBi şeyler diyorum bazen sabrımı tasiranlar olunca normal sormanın dışında terbiyesiz ben oluyorum bu sefer
- +1 yıl
Bak ilk başlarda mutavazi davranıp ses çıkarmamışsin ayıp olmasın kalpleri kırılmasın diye. Bu onlarda hayatınız hakkında söz hakkı vermiş gibi oldu. O yüzden biri en ufak bişey dediği zaman lafı ağzına tık hazır cevap ol bırak ya onların terbiyesiz demesiyle terbiyesiz mi olacaksın. Ben ce insanları onemseme takma. O adamın tutunduğu dal sensin güçlü olman görünmen lazım. Lütfen insanlara laf sokmaktan çekinme. Bir insanı kaybetmek ten korkma sana eşine saygisi olmayan insanların ne arkadaşlıklarını nede dostluklarını ihtiyaçn var
Soran+1 yılHaklısın arkadaşım sorabilir kuzenim teyzem vs. sorabilir çünkü baya samimiyiz ama ayda yılda yüzünü gördüğüm teyzeyle kızı da sormasın ya🤦🏻♀️
Reel de mi? Nasil yani kim sorabilir bunu ya?
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet soruyorlar
Soran+1 yılHayır çok samimi olduğum kişiler sorsa zaten böyle tepkiler vermem. Ayda yılda bir gördüğüm kadın sormuştu
+1 yılsizi ilgilendirmez de
03 Yorumla
- +1 yıl
iyi yapmışsın
Soran+1 yılteşekkür ederimm
+1 yılSanane de geç bence
03 Yorumla
- +1 yıl
Yani sen uğraşıp agızlarinin payını vermişsin ama iste ugrasma
Soran+1 yılAlttan alınca da kendilerini bi halt sanıyorlar maalesef en son cildirttilar
Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. 3. Bacağı sağlam sıkıntı yok diye cevap ver. 😂
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet zaten sorun da yaşamıyoruz ama işte
Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Sizi hiç ilgilendirmez diyip geçiştir
02 Yorumla
+1 yılOrta bacağında sorun yok de geç...
03 Yorumla
- +1 yıl
aferin sana
Soran+1 yılÇok tepki vermemisim dimi
Yok artk ya bu kadr igrenclesti mı millet
04 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef.
Soran+1 yılkötü mü olması gerekiyor insanların özeli sizi niye bu kadar ilgilendiriyor anlamıyorum olmayan şey bacağı başka bi seyi değil bilmem anlatabildim mi ama seninkinden iyi emin ol bi de merakin gitmediyse seninkinin iki bacağıyla yapamadığını yapıyor ondan da emin olabilirsin demiştim sonra da bu kadar demese miydim diye düşündüm ama kendimi tutamadim
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Keşke..
Peki performans nasil...
01 Yorumla
Soran+1 yılİyi
Sizi ilgilendirmez demen yeterli
02 Yorumla
Kocandan daha iyi yapıyoruz diyebilirsin
07 Yorumla
- +1 yıl
Ahaha bir daha sormaz ama seninle de görüşmeyi kesebilir. Ama bununn yerine normal bir erkekten daha aktif diyebilirsin her gece beni rahatlatmadan uyumaz hayvan desen var ya. Sana o soruyu soran kadınlar akşam eve gidip kocalarıyla lavga ederler onlar öyşe performans sergileyemiyor diye.
Soran+1 yılKessin zaten ben bir daha görüşmem. Samimi olduğum biri olsa sorun değil onlar sorabilir konuşuruz ama ayda yılda gördüğüm kadın gelmiş bana imayla bunu soruyor
Soran+1 yılÇok tepki vermemişim dimi ya ama bilerek beni ordan vurmak için sordu niyetini anlayabiliyorum çıldırttı bi an
Soran+1 yılAman anlatırsa anlatsın zaten karakteri ortada. Başka ne diyebilirim ki diğer türlü hiç susmuyorlar
+1 yıldiper bacagı size sey olsun de
02 Yorumla
- +1 yıl
iyi yapmışsın
+1 yılSizene sanane diyebilirsin mesela
02 Yorumla
- +1 yıl
Yerinde bir cevap vermişsin haddini bilsin herkes
- Devamını Gör (34)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler