Patronu maaşını birkaç gün geç verecekmiş kirayı vermek için annemlerden para alalım maaşını alır almaz geri veririz dedim. Gurur yapıyor tutturmuş dolar bozalim diye. Hayır bozsak yerine de koymaz biliyorum yeni evliyiz alıştı iyice sürekli dolar altın bozmak istiyor. Zaten abisinin düğününe gidicez kendi takimizdan takicaz yol için de bozdurduk. Doyamadi bozdurmaya. Suratıma bakmiyor. Kendi ailenden iste ya da ev sahibine söyle diyorum kabul etmiyor. Sadece birkaç gün için ya.
1 ay
Eşim bana küstü?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Gurur olabilir ama ev sahibine söylemelidir. Ev sahibi de insansa eğer kabul eder. Neden illa da bozduracak ki. Başka niyeti mi var acep
Abisinin düğününe gidicez şehir dışına. Bence orada rahat rahat paraları saçmak için istiyor. Kendimize yetecek kadar nakitimiz var ailesine de hediyeler aldık ama bence ona yetmedi
Olabilir.. ama biraz saçmalıyor.
Ev sahibine söylesin ne var yani 5-10 gün geç olsun bu ay bence problem etmez eşin fazla geriliyor sanırım
Evet neymiş ev sahibi sonra çok zam yaparmış şimdi geç verirsek
Öküzle evlendiğini fark edenler kulübüne hoş geldin merhaba nasılsın canım
Çoktan farkettim
Geçmiş olsun
desene ne ona geliyor ne buna geliyor senin hıyarto..
Ya şimdi küçük düşmek istememiştir eşin sonuçta yardımcı olmak istemişsin ama senin ailen ufacık bir laf eder diye düşünüyordur
Etmez ailem hem o zaman kendi ailesinden alsın birkaç güne geri vercez sonuçta
İşte bak erkekler gurur meselesi yapar bunu ben evliyken de aynı durumları yaşadım zor bir hayat geçirdim ev kirasını denkleştircem diye mesaiye kalmaktan evimi iş yerim belliyecektim o derece
Ya ama şu an kirayı verebilecek durumdayız çok şükür. Sadece patron bu ay birkaç gün geç vercem demiş. Aslında borç bile almış olmuyoruz ödünç almış oluyoruz. Herkese gurur yapıyor ama bana gelince o gurur yok. Zaten bekarken kendim birikim yapmıştım dolar varsa benim var bira ve takılan para var. yani benim dolarını bozuyor benim altınımi abisine takıyor bana karşı gurur yok
Evlendik ailesine vermiş insanlar takıları onlardan adet öyleymiş. Ailesi eşimin hesaba atmış eşim ne mi yapri hepsini sömürdü bitirdi. Adam nisanliliktan kalan borcunu ödüyor hala ya. Ben niye bozayim takilarimi onun için. Benim eşim öyle çok çalışkan bir insanda değil
Seni çok iyi anlıyorum yanlız fazla üsteleme kavga eder bide senle olmadık yere kalbini kırar bekle bakalım vardır bi bildiği mutlaka
Kalbimi kurmasına alıştım zaten bakalım hayırlısı
Çokmu kavga eder senle durum onu gösteriryor gibi
Sinirleniyor en Ufak şeyde söyleniyor bağırıyor bir dk sonra canım cicim diyor yine
Aniden sinirlenip sınırı geçiyor ama o da benim için sıkıntı oluyo çok sinirleniyo aniden. Neyse ben zaten buraya pek girmiyorum soru sormak için girmiştim
Anladım peki hayırlı ve güzel mutlu günler
Iyyy cimri erkek hiç sevmem
Aşkım ya siz bu tipleri nereden buluyorsunuz. Adam daha bi kira ödemekten aciz. Böyle erkek mi olur
Severek evlendik maddi durumunu biliyodum zaten şu an kirayı ödeyemeyecek durumda değiliz sadece bu ay birkaç gün geç vercez ya da o parayı birinden ödünç alcaz ama istemiyor
İyide ekonomi kötü yani gurur yapılacak bir şey yok ki
Kararına saygı duymalısın bence
Hii bozdursun hep takıları. Zaten durumunuzda yok yarın bı gün çocuk olsa ortada. kalmak istemiyorum evimizde yok
İtibar paradan büyüktür anlayamazsın adamın gururunu boş yapma yenge
İyide adam hesap kitap bilmiyor ona kalsa tüm takıları bozmuştu şimdiye kadar
Ama sen dikine gidersen bu seferde ilişkiniz sarsılacak o ters yapacak sen yapacaksın bir tarafın mantıklı olması gerekiyor
Valla sarsılmış sarsılacagi kadar. Dikine gitmiyorum dünden beri sıcak davranıyorum ama dolar vermiyorum diye o bana kızmış yüzüme bakmıyor. İlla dolar vermem lazım barışması için
Ahahahahhahah dolar vermem lazım barismasi için ahhahahahaha çok iyi ya ya çok ciddiye alma bu durumu soğukluk olmasın aranızda çözün
Ben ciddiye almıyorum o ciddiye alıyor. Kendi bilir
Eşini esefle kınıyorum :D
Kulaklarını çek barışın
Bu nasıl bir evlilik
Neden
Yani bir nedenden dolayı aşleden yardım. istedim diyen biri çok zordur