Karım Bana Tokat Attı?

Arkadaşlar eşimle 2007 yılında evlendik. Evlendiğimizden beri eşimle annemlerin arası iyi değildi. Ben onun ailesine gidip gelirken, bayramlarda arayıp hatırlarını sorarken o hiç böyle davranışlarda bulunmazdı. Ben evliliğimiz yürüsün diye hep altta aldım. Hatta başka şehirde yaşayan aileme tek başıma gidip gelmeye başladım.

Geçenlerde aileme tek başıma gidip geldikten sonra babam bir mesele yüzünden beni aradı. Ben eşimin yanında telefonla konuşurken eşim benim duyacağım şekilde yanımda homurdanmaya başladı. Bende telefonu kapatınca "Ben ailemle konuşurken neden homurdanıyorsun, onlarla konuşurken senden izin mi alacağım, sen kendini ne zannediyorsun" dedim. O da avazı çıktığı kadar bağırmaya, yemek masasındaki tabakları fırlatmaya başladı.

Ben tartışma büyümesin diye salona gitmeme rağmen oraya gelip kavgaya devam etti. Bana "seni hayatımda istemiyorum artık, evimden ve hayatımdan defol git" dedi. O esnada ben ayağa kalktığımda yüzüme sertçe (erkek gibi) tokat attı. Ben ise sinirlerime hakim olup hiç bir şey yapmadım. Ama 4 gün sonra boşanma davası açtım. 7 yaşında birde kızımız var. İyi mi yaptım bilemiyorum. Bana görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim...
Karım Bana Tokat Attı?