Arkadaşlar sizce ne yapmalıyım bana bir fikir verin?

Merhaba arkadaşlar ben diğer sorum da da belirttiğim gibi gıda mağazasında müdür yardımcısı olarak çalışıyorum iş arkadaşlarımla aram açık dün onlar içerde güle oynaya yemek yerlerken ben tek başıma müşterilere bakıyordum ve acıktım kendime dürüm söyledim geldi parasını kasadan verdim dürüm 45 tl tuttu yalnız ben kasaya 10 tl bıraktım yanımda nakitim çıkmadı daha sonra bırakırım diye bu gıcık olduğum kadın müdür bu sabah dükkanın kamerasindan izlemiş beni ve 10 tl bıraktığımı görmüş videosunu bölge müdürüne atmış bölge. Müdürü geldi dükkana beni çağırdı içeri sordu bana böyle böyle yapmışsın niye yaptın ben inkar ettim hayır 45 tl bıraktım desemde bana inanmadı ama ben yeri geldi çok para bıraktım o kasaya suçsuz yere çünkü müdür bazen eksik bırakıyordu neyse. Beni aldı konuştu zTen işten ayrılmama 1 ay kaldı bana şirkete giderse bu tazminat alamazsın napacaz şimdi tamam ben söylemeyecem kimseye ama git a4 kağıdı al tutanak tutacam sana dedii yalvar yakar vazgeçirmeye çalıştım bana dediği şey ben bunu kimseye vermeyecem kalsın şimdi eger şirket öğrenirse zaten tutmuştum tutanagı derim dedi sizce gerçekten verir mi o tutanagı şirkete müdürle bölge müdürününde bende delilleri var ve bunu biliyorlar aralarında ilişkileri var ve benim bunu bildiğimi bildikleri için belki bişey yapmazlar sizce ne. Olur sonucu bu arada kasaya geçmeyecem ben artık dedim o da aynen geçme bundan sonra dedii

Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada bugün kırtasiyeler kapalı olduğu için a4 kağıdı alamadım yarın alır yazarız dedi napacam ben ya
Güncellemeler
+1 yıl
Ama. Şu da bir gerçek ki Arkadaşlar ben kasadan para çalmadım sadece eksik koydum tamam hatalıyım ama çalmadım
Arkadaşlar sizce ne yapmalıyım bana bir fikir verin?