Arkadaşlar bana bir akıl verin ne yapmalıyım?

Biz eşimle nikahımızı erken yaptık, pandemi sebebiyle düğünü şimdilik erteledik, ben bu süreçte baba evindeyim, nişanlılıktan bu sürece kadar yasaklar ve uzaklik sebebiyle çok yıprandık ama sonunda herşey tatlıya bağlandı. Birbirimizi çok seviyoruz, yanlız ben çok büyük bir hata yaptım. gecen hafta şu an burda anlayamayacağım sebeplerden ötürü eşime bianda ayrılalım seni istemiyorum dedim. Ne kadar dil döktüyse de dinlemedim ama benim amacım onun canını yakmaktı, ayrılmayı asla düşünmedim, böyle bir hatayı nasıl yaptım bilmiyorum, bu konuda çok hassas olduğum halde bunu ona yaşattım, piskolojim hiç iyi değil, bir haftadır gözüme uyku girmiyor, hem ona acı çektirdim hemde kendime, şimdi ise akşam konuşmak için aradığımda sen haklıydın belkide bitirmek en iyisi beni bitirdin, bı kalemde sildin attın diyo, canım çok yanıyor kendi ellerimle henüz kuramadigim yuvamı yıkıyorum resmen, bana zaman ver düşüneyim bana çok ağır şeyler söyledin devam edebilir miyim bilmiyorum diyor, kendimi affettirmek için üstüne gittim dil döktüm ama nafile aramıza büyük bı soğukluk girdi. Beni bir süre benimle bırak diyor, ben ne yapıcam bir akıl verin, küfür hakaret etmeyin lütfen, şu an piskolojikmen çökmüş durumdayım, kendimi bu hâle soktuğuma hâlâ inanamıyorum onu çok seviyorum ve kaybetmek istemiyorum ama beni ısrarla affeymeyecegini söylerse elimden hiç birşey gelmez, sizce zamanla iyileşir miyiz
Güncellemeler
+1 yıl
Yorumlar için teşekkürler, çok şükür düzeldik, şu an gayet iyiyiz ❤️
Arkadaşlar bana bir akıl verin ne yapmalıyım?