Aile & Toplum Sohbet edelim mi biraz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 28 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Görüşler için teşekkürler :) Sohbet edelim mi biraz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
Ehlivukuf Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı. Ben donuyorum sen hiç usumuyor musun yahu 😃 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ev sıcak Yorumla Ehlivukuf +1 yıl Ne güzel Yorumla
NatureCycle Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Tanımadığım biriyle sohbet edebilmem için ya tanışmam lazım, ya bana bir sorusu olması lazım ya da bir konuda fikrimi merak etmesi lazım. 0 0 Yorumla
izmirli_beyy Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl kız üşümüyormusun olur edelim kardeşim sapıklara dikkat et önce 0 4 Yorumla Soran +1 yıl yoo üşümüyorum Yorumla izmirli_beyy +1 yıl hmm nasılsn neler yapıyorsun Yorumla Soran +1 yıl spor falan sen napıyorsun Yorumla izmirli_beyy +1 yıl evdeyim göbek büyütüüyorum bu aralar göbeğim kötü gelmeye başladı bana fit olmak istiyorum ama sıkılırım sporda Yorumla
Farkeder260 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Edelim de onun için bu fotoğrafa gerek yok. Gizli üye olsaydın da yazardım. 1 0 Yorumla
GalipAslanbas Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 87% +1 yıl Gönder gelsin soru cevap çok istiyorsan bugünde pazar ofiste iş yok zaten 0 0 Yorumla
yeleklimont Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 75% +1 yıl siyah yakışmış :) hadi edelim :) 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla yeleklimont +1 yıl ricalar Yorumla
safadgn Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl git üzerine bir şey giy yazdan kalan resimleri atıyorsunuz 1 14 Yorumla Soran +1 yıl İstediğim zamandan kalan resimleri atarım Yorumla safadgn +1 yıl adglkasdjgakl dimi şu an babanne donu ile otururken atmazsın Yorumla Soran +1 yıl yoo yeni çektim ayrıca tayt giyerim evde babanne donunu annen giysin Yorumla safadgn +1 yıl niye şimdi anneyi falan katıyorsun işin içine şurada düzgünce goy goy yapmaya küfür hakaret etmeden laf atıyorum sen direk ne diyorsun Yorumla Soran +1 yıl sende bana laf atma o zaman Yorumla safadgn +1 yıl tamam taytlı cadı burçun nedir Yorumla Soran +1 yıl Başak Yorumla safadgn +1 yıl hemen sinirleniyorsun hangi sıcak memleketdesin Yorumla Soran +1 yıl Bulgar göçmeniyim Yorumla safadgn +1 yıl göçtüğün yer neresi işte hangi şehir Yorumla Soran +1 yıl Sakarya sen nerelisin Yorumla safadgn +1 yıl Ankara sakarya şu an sıcakda değil evde iyi yanıyor kombi :D Yorumla Soran +1 yıl ev sıcak Yorumla safadgn +1 yıl orası kesin fotoya göre belli yerler dışında gerisi acıkda üşümediğin belli Yorumla
Kyaman1010 Takip Et Xper 2 Yaş: 45 +1 yıl bu resim karşısında sohbet etmeyelim diyecek varmıdır :D 0 0 Yorumla
Delikanlisback Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Edelim ablacım 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Ablacımmı Yorumla Delikanlisback +1 yıl Yaşın doğruysa benden 7 yaş hatta 8 yaş küçüksün. Kendinden küçüklere böyle ablacım, abicim denir ya ondan şeyettim bir nevi seni övdüm aslında... Yorumla Soran +1 yıl Tamam abicim mi diyim ben sana şimdi ne diye diycem Yorumla
softpowerr Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. sohbetler edilmiş o zaman... 0 1 Yorumla Soran +1 yıl doğru düzgün edilmedi kcjkxkc Yorumla
Ateodios Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl sana gelen yorumları okuyorum daha eğlenceli 0 11 Yorumla Soran +1 yıl klsdflksdfk Yorumla Ateodios +1 yıl Abazanların sapıklara dikkat et demesi muhteşem 😂 bu kafayı çok yaşamak isterdim nerede ahlak ve namus bekçiliği yapan varsa bilki en namussuz odur Yorumla Soran +1 yıl aynen öyle Yorumla Ateodios +1 yıl 👍 Yorumla Ateodios +1 yıl Neyse bunun farkındasın en azından sevindim adına ama bu abazanlarla egonu okşamaya kalkmazsın umarım Yorumla Soran +1 yıl hayır tabiki Yorumla Ateodios +1 yıl Sen spor olarak ne yapıyorsun? Yorumla Soran +1 yıl yürüyüş, doğa yürüyüşü, bisiklet, yüzme, badminton Yorumla Ateodios +1 yıl Badminton dışında hepsini düzenli olarak yapıyorum İsviçre bu sporlar için biçilmiş kaftan 7 yaşından beri spor yapan bir bireyim umarım ömrünün sonuna kadar aynı istikrar ile spora devam edersin 👌🏻 Yorumla Soran +1 yıl umarım Yorumla Ateodios +1 yıl İnşallah yazmadığın için mutluyum 😂 bende umarım Yorumla
TamAkrep Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 93% +1 yıl Konu belli mi? 0 9 Yorumla Soran +1 yıl farketmez Yorumla TamAkrep +1 yıl Ozaman çevirelim muhabbet... Yorumla TamAkrep +1 yıl Merhaba demek ister misin?:) Yorumla Soran +1 yıl kime Yorumla TamAkrep +1 yıl Bana Yorumla Soran +1 yıl selam Yorumla TamAkrep +1 yıl Hmm burdan muhabbet yani:) Yorumla Soran +1 yıl evet Yorumla TamAkrep +1 yıl Ozaman sınırlı muhabbet.. Yorumla
_PlatenisTaken_ Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl her zaman edıyoruzz zaten canım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl bu gönderi için dedim Yorumla
MasalliaPolatova Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Sohbet muhabbet, güzel şeyler... 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Tabiki de buyurun konuşalım 0 1 Yorumla Hatırlasevgilim55 +1 yıl Fiziğin baya güzel görünüyor Yorumla
Tuğberk_Bey Takip Et Master Yaş: 32 , eic 48% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Etmek isteyene dur mu dedik😂 0 0 Yorumla
Powermen Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Gel oyun oynayalım orada ederiz 😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne oyunu Yorumla Powermen +1 yıl Pubg oynuyom canım istedikçe Yorumla
secretman077 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 455 cevap paylaştı. evet edebiliriz biraz 0 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı. sen var ya adamı öldürürsün :) 0 2 Yorumla Soran +1 yıl neden ki Yorumla dreamliner61 +1 yıl resimler çok azdırıcı ondan öyle dedim :) Yorumla
çıngıraklıyılan2001 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Olur ne üzerine 1 4 Yorumla Soran +1 yıl farketmez sohbet gönderisi olsun istedim Yorumla çıngıraklıyılan2001 +1 yıl Anladım şu an ne yapıyorsun Yorumla Soran +1 yıl Pcdeyim sen Yorumla çıngıraklıyılan2001 +1 yıl Disardayim arkadaşımı bekliyorum Yorumla
Yunusluemre Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Çoraplarına hayran kaldım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Thanks Yorumla
Romantik__Erkek Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Ettinmi sohbet 0 4 Yorumla Soran +1 yıl bu gönderi sohbet üzerine Yorumla Romantik__Erkek +1 yıl iyi sohbetler 😊 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla Romantik__Erkek +1 yıl Rica Yorumla
stylafree Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Merhaba Betüş kaç yaşında 0 4 Yorumla Soran +1 yıl 20 Yorumla stylafree +1 yıl Spor dışında ne yapiyorsun Yorumla Soran +1 yıl Dans Yorumla stylafree +1 yıl Ondan geliyor bu ateş 🔥 sana 😂 Yorumla
Yagmurcini44 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 77% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 382 cevap paylaştı. Buyurun 0 0 Yorumla
qolokisP Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 35% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 634 cevap paylaştı. Elbette 0 0 Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Olur edelim 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 11,8b cevap paylaştı. Edebilirsin 0 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Edelim bana uyar 0 1 Yorumla Gezginn34566 +1 yıl Kimle sohbet ettin ki Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı. Sağol şekerim 0 0 Yorumla
hasandldl Takip Et Guru Yaş: 26 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Üşümüyor musun aşko 0 2 Yorumla Soran +1 yıl hayır Yorumla hasandldl +1 yıl 🥺🥺 Yorumla
Meritta Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Oluur 1 3 Yorumla Soran +1 yıl ne üzerine edelim Yorumla Meritta +1 yıl Sen ne istersen Yorumla Soran +1 yıl farketmez Yorumla
dosco Takip Et Xper 7 Yaş: 49 +1 yıl ne ile ilgili 0 9 Yorumla Soran +1 yıl farketmez Yorumla dosco +1 yıl olur edelim Yorumla dosco +1 yıl ne yapiyorsun su anda Yorumla Soran +1 yıl pcdeyim sen Yorumla dosco +1 yıl bende elimde bira yağmuru seyrediyorum Yorumla dosco +1 yıl pc de ne yapiyorsun Yorumla Soran +1 yıl ksdeyim işte Yorumla dosco +1 yıl yapacak bir seyler ariyorsun Yorumla Soran +1 yıl ne alaka Yorumla
DaryDixon Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Olur nerelisin 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Bulgaristan göçmeniyim sen Yorumla DaryDixon +1 yıl Ardahan göçmeniyim orada mı yaşıyorsun Yorumla Soran +1 yıl Göçmenim dediğime göre oradan geldik yani Yorumla DaryDixon +1 yıl Anladım tamam ne kızıyorsun? Yorumla Soran +1 yıl yoo neden kızayım Yorumla DaryDixon +1 yıl Kızdın işte kırıldım Yorumla Soran +1 yıl kıyamam ksjfkdjfk Yorumla DaryDixon +1 yıl ? Bu ne Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
Ben donuyorum sen hiç usumuyor musun yahu 😃
Ev sıcak
Ne güzel
Tanımadığım biriyle sohbet edebilmem için ya tanışmam lazım, ya bana bir sorusu olması lazım ya da bir konuda fikrimi merak etmesi lazım.
kız üşümüyormusun olur edelim kardeşim sapıklara dikkat et önce
yoo üşümüyorum
hmm nasılsn neler yapıyorsun
spor falan sen napıyorsun
evdeyim göbek büyütüüyorum bu aralar göbeğim kötü gelmeye başladı bana fit olmak istiyorum ama sıkılırım sporda
Edelim de onun için bu fotoğrafa gerek yok. Gizli üye olsaydın da yazardım.
Gönder gelsin soru cevap çok istiyorsan bugünde pazar ofiste iş yok zaten
siyah yakışmış :) hadi edelim :)
Teşekkürler
ricalar
git üzerine bir şey giy yazdan kalan resimleri atıyorsunuz
İstediğim zamandan kalan resimleri atarım
adglkasdjgakl dimi şu an babanne donu ile otururken atmazsın
yoo yeni çektim ayrıca tayt giyerim evde babanne donunu annen giysin
niye şimdi anneyi falan katıyorsun işin içine şurada düzgünce goy goy yapmaya küfür hakaret etmeden laf atıyorum sen direk ne diyorsun
sende bana laf atma o zaman
tamam taytlı cadı
burçun nedir
Başak
hemen sinirleniyorsun hangi sıcak memleketdesin
Bulgar göçmeniyim
göçtüğün yer neresi işte hangi şehir
Sakarya sen nerelisin
Ankara sakarya şu an sıcakda değil evde iyi yanıyor kombi :D
ev sıcak
orası kesin fotoya göre belli yerler dışında gerisi acıkda üşümediğin belli
Güzel.. nazar boncuğu 🧿
Sohbet etmek isteyene kapım sonuna kadar açıktır
bu resim karşısında sohbet etmeyelim diyecek varmıdır :D
Edelim ablacım
Ablacımmı
Yaşın doğruysa benden 7 yaş hatta 8 yaş küçüksün. Kendinden küçüklere böyle ablacım, abicim denir ya ondan şeyettim bir nevi seni övdüm aslında...
Tamam abicim mi diyim ben sana şimdi ne diye diycem
sohbetler edilmiş o zaman...
doğru düzgün edilmedi kcjkxkc
sana gelen yorumları okuyorum daha eğlenceli
klsdflksdfk
Abazanların sapıklara dikkat et demesi muhteşem 😂 bu kafayı çok yaşamak isterdim nerede ahlak ve namus bekçiliği yapan varsa bilki en namussuz odur
aynen öyle
👍
Neyse bunun farkındasın en azından sevindim adına ama bu abazanlarla egonu okşamaya kalkmazsın umarım
hayır tabiki
Sen spor olarak ne yapıyorsun?
yürüyüş, doğa yürüyüşü, bisiklet, yüzme, badminton
Badminton dışında hepsini düzenli olarak yapıyorum İsviçre bu sporlar için biçilmiş kaftan 7 yaşından beri spor yapan bir bireyim umarım ömrünün sonuna kadar aynı istikrar ile spora devam edersin 👌🏻
umarım
İnşallah yazmadığın için mutluyum 😂 bende umarım
Konu belli mi?
farketmez
Ozaman çevirelim muhabbet...
Merhaba demek ister misin?:)
kime
Bana
selam
Hmm burdan muhabbet yani:)
evet
Ozaman sınırlı muhabbet..
her zaman edıyoruzz zaten canım
bu gönderi için dedim
elbette olur istersen
Sohbet muhabbet, güzel şeyler...
Edelim güzellik fenasin Masallah
Olur soru sor cevapliyim
Bu kim ln ejxje
Tabiki de buyurun konuşalım
Fiziğin baya güzel görünüyor
Etmek isteyene dur mu dedik😂
Gel oyun oynayalım orada ederiz 😂
Ne oyunu
Pubg oynuyom canım istedikçe
evet edebiliriz biraz
sen var ya adamı öldürürsün :)
neden ki
resimler çok azdırıcı ondan öyle dedim :)
Vücut sağlam 😈🔥
Olur ne üzerine
farketmez sohbet gönderisi olsun istedim
Anladım şu an ne yapıyorsun
Pcdeyim sen
Disardayim arkadaşımı bekliyorum
Çoraplarına hayran kaldım
Thanks
Ettinmi sohbet
bu gönderi sohbet üzerine
iyi sohbetler 😊
Teşekkürler