Sohbet edelim mi birazcık?

Az önce intihar etmek isteyen gizli bir üyenin sorusu kaldırılmış eğer buradaysan sana şunu demek istiyorum hayat boş olabilir onu olduracak olan sensin ne yaşadın bilmiyorum ama bu hayatta her şeyin çaresi var imkansız denilenlerin bile sadece sabret ve sana verilen hayatın kıymetini bil bir süre bu intihar düşüncesinden vazgeç eğer inançlı biriysen dua et kendin için ayağa kalk bende hayat çok boş anlamsız diyorum ama intiharı düşünmüyorum eğer olurda intihar etmeye kalkarsan arkanda bıraktıkların çok üzülür ama yok onlar üzülmez diyorsan o zaman bir yerlerde seni kaybettiği için birileri mutlaka olacaktır sen bilmesen bile ama intihar edip hayatta kalırsan bilmelisin ki bu hayatta gelmenin bir amacı var ve onu gerçekleştirmeden gidemezsin her şeyin bir zamanı var eğer yazdıklarımı görürsen kestirip atma oku ondan sonra ver kararını

Dediğim gibi bence hepimizin hayata geliş amacı var en çaresi olanın bile kaderi bir anda değişebilir ben amacımı buldum yıllar öncesinden hasta ve yetim çocuklara yardım etmek dünyadaki tüm çocuklara yardım etmek istiyorum hepsine gücüm yetmese bile en azından denemek istiyorum

bunlar dışında birde daha yeni bir ilişkiye başladım @Ladybi ile birbirimizi tam tanımıyoruz ama zamanla tanıyacağız bence sevgide din dil ırk cinsiyet ayrımı olmaz o yüzden farklı kültürlerden, dinlerden ya da hemcinslerinden birbirini seven iki insan gördüğünüzde onları yargılamayın sormayın saygı duyun ve gidin saygı duymasanız bile bir şey demeyin

Güncellemeler
+1 yıl
eksiklerim olmuş ama anlarsınız herhalde yine düzelteyim
seni bilmesen bile seni kaybettiği için üzülen birileri mutlaka olacaktır
en çaresiz olanın bile kaderi bir anda değişebilir
Sohbet edelim mi birazcık?