Selam.. 🖐️

#funda
Evet, düşünüyorum.
Hayır, düşünmüyorum.
IQ ile alakalı görmüyor bağımlılık, tutku olarak bakıyorum.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Selam.. 🖐️

#funda
Bunun illa ki bir daha bilimsel açıklaması vardır ama tahminimce şöyle:
Bazı cinsiyetlerin getirdiği bazı istekler o cinsiyetlerin sevdiği şeylerde ortak nokta oluşturabilir, örneğin bir sürü kızın astrolojiye düşkün olmasının sebebi kızlığın getirdiği bir hediye olabilir. Veya birçok erkeğin futbol sevgisi erkeklerin doğası gereği olabilir. İstisnalar olabilir, bu istisnalar da büyük oranda toplumdan etkilenmiş olacaktır. Tabi toplumdan etkilenmiş olan kısım sadece istisna kısmı değil. Toplum ister istemez cinsiyetleri rollere ayırır. Bu rolleşme ve rolleştirme insanların bir şeyi sevip bir şeyi sevmemesinin bir nedeni olabilir. Şıkta da işaretlediğim gibi bunun IQ ile bir alakası olmadığını düşünüyorum. Bazı zevkler bence kişisel olmayabilir. Bu saydığın zevkler bence bunlardan ikisi.
Kesinlikle evet. Hayatta kullanmadığınız ise yaramayan bilgiler hammaliktan başka bir şey değil. 22 tane adam milyon dolarlar alıyor, izleyenler kadar fanatik değiller. Diğer yandan bizden 1.4 milyar km uzakta kendi halinde dönen bir kaya parçasına unut bağlıyorlar. Düşük ıq göstergesi.
Cevap
27Cevap
Evet düşünüyorum. Ne anlıyorlar bu futbol ve astrolojiden anlamıyorum
Evet ben düşünüyorum. yani bir kişi tabi ki zevk ve eğlence için bunları takip eder ve bunlar ile ilgili aktiviteler yapabilir. ama bütün hayatını burca göre yorumlayan ya da karşısında ki aşık olacağı kişiyi burca göre seçen ya da aynı şekilde futbol yüzünden kendi canını riske atan veya bunun için her şey yapmaya hazır kişiler bence İQ turnusolular.
Futbol fanatiği değilim neredeyse hiç ilgilenmiyorum para kazandırma durumları dışında. Ama astrolojiyi çok fazla önemsiyorum. Yolumu çizmeme etki ediyor. Astrolojiyi önemsememek büyük bir kayıp, eksiklik.

Astrolojiyi burcunun öngörülerine günü gününe uyarak burcunun kuklası gibi takip edenler de var, son derece kadim bilgiler ışığında takip edenler de. Futbolu kahvede okeyde geyiklere meze eden de var, teknik ve stratejik plan hazırlayıp halı saha maçında takımının kahramanı olan da! Ben turnusol olarak görmüyorum bu konuda kapsamlı ve objektif düşünmek gerekiyor. Akıl ve zekâ seviyesi herkese özel bir şey, eylemler belirlemez, o eylemleri yapma biçimleri belirler diyorum.
Hayır, futbolda zeka gerekiyor. Atılan paslar, saha dizilişi aslında hepsi geometri bilgisi istiyor. Ayrıca sıkıcı hayatta herkesin büyük bir şeye ait hissedip güçlü olmaya ihtiyacı var. Roma da yaşasaydık, gladyatör taraftarı olurduk. Astroloji de bu denli popüleşmişken geyiğinin yapılmasını hoş buluyorum. Astrolojiye göre yaşanmaz ama.
hic dusunmedim ama futbol asla sadece futbol degildir :)
ve isin guzel tarafi bir profosorun profosor oldugunu birtek futbol konusurken anlayamazsiniz :)
Alakalı olduğunu düşünmüyorum. Ben futbolu seviyorum sık sık da takip ederim ama astrolojinin saçmalık olduğuna inanıyorum. Çevremde de burç muhabbeti yapan epey erkek var.
Herhangi bir şeyde fanatizmi yaşamak sorundur. Iq'dan ziyade daha farklı sorunlara neden olur diye düşünüyorum
dediğimiz gibi fanatiklik derecesindeyse kadında şuymuş erkekte buymuş demem, fanatiklikse her şekilde kötü ve problemdir
Iq düşüklüğü astroloji zaten, kadın soruyor ne burcusun söylüyorum, aaa sen şöylesin böylesin dur daha ismimi yeni öğrendin 😕
Bence bunun alakası yok tercih ve zevk olduğunu düşünüyorum.
IQ ile alakalı görmüyor bağımlılık, tutku olarak bakıyorum.
Bir şeyin fanatiği olmak aptallıktır. Futbol bir spor, sevebilirsin ama hayatının odağı yapmak boş adam işi.
Öteki yanda astroloji tamamen boş ve uydurma, en ufak ilgilenen malın önde gidenidir.
IQ ile alakalı görmüyor bağımlılık, tutku olarak bakıyorum. Hobi gibi bir şey.
Yani tam turnusol olamaz ama o açıdan bakınca mantıksal bazı veriler çıkabilirde.
Futbol bir spor. astroloji ne? spor fanatiği olmak bi tercih. ama tamamen yanlış şeylerle insanları yargılamak ona göre davranmak, çözdüğünü sanmak cahillik
Kesinlikle doğru. Kahve falını da ekleyin lütfen.
Futbol fanatiği kadın astroloji düşkünü erkekte az değil Fundacim
Sevgili Funda, Iq ile ilgili olduğunu düşünmüyorum, ilgi alanı hobi olarak nitelendirmek daha doğru bence.
futbol hayranlığı olabilir ama ölçüyü kaçırmamak gerek.
bence bağımlılık tutku..
Bu tam tersi olan hanım ve erkekler var :)
Iq ile alakalı değil bence. Futbol fanatiği kadın da çok fal tutkusu olan erkek de çok
Ben konu dışıyim. Çünkü futboldan tiksiniyorum. Bırak fanatikliğini
evet kesinlikle öyle. astroloji tamamaen sa:.. alaklık. futbol da az değil
futbol düşkünlüğüne ben şaşırıyorum erkeklerin bana saçma geliyor.
Mantıklı canım
Ben Anlamıyorum bu Futboldan ne anlıyorlar ve astrolojiden Futbol fanatikliği ve bu astroloji düşkünlüğü kadar saçma bir şey yok gerçekten
Zevkler renkler tartışılmaz
Kesinlikle evet ikisi de boş şeyler
Kişinin karakteri ile alâkalı durum bu
İlgi alanıdır. İsteyen istediğini yapabilir
Bende hiç bir fanatiklik yok
Hayır ASLA.
dusunmuyorum
Evet çok doğru
Ben düşünüyorum.
Boş şeyler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?