Erkek kadın işidir diye bir şey yok bana göre. Neden itici olsun ki kişiler hayatlarını buna göre yönlendirmediği sürece sorun yok. Sıkıntı hayatını buna göre şekillendirenlerde. Bir dönem çoğu burca ve özelliklerine baktım. Günlük yorumlara inanmıyorum ancak özellikler doğru
Bonjour! Ben inanmadığım için kimin ilgilendiği çok önemli değil benim için. Saygı duyuyorum tabi orası ayrı konu ama bana biraz itici geliyor. Bu tarz şeyler üzerine bir yaşam biçimi kurmak pek akıl kârı değil gibi. ❤
Astroloji bana göre çok gereksiz bir şey. Bununla ilgilenen insanların zekasından şüphe duyuyorum. Kimse geleceği bilemez, bildiğini iddia etmek ise tamamen saçmalıktır.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2113Hayır aksine kendime daha yakın hissederim dilimden anlar en azından ama benden fazla ilgilenmesin jsjs
Tam olarak✒️
Erkek kadın işidir diye bir şey yok bana göre. Neden itici olsun ki kişiler hayatlarını buna göre yönlendirmediği sürece sorun yok. Sıkıntı hayatını buna göre şekillendirenlerde. Bir dönem çoğu burca ve özelliklerine baktım. Günlük yorumlara inanmıyorum ancak özellikler doğru
Ben de öyle düşünüyorum güzel bir ilgi alanı💁🏻♀️☑️
Yani olabilir tabii herkedin ilgisine kimse karışamaz 💆♂️
Tabisii😌💁🏻♀️☑️
🚶♂️🚶♂️
Bonjour!
Ben inanmadığım için kimin ilgilendiği çok önemli değil benim için. Saygı duyuyorum tabi orası ayrı konu ama bana biraz itici geliyor. Bu tarz şeyler üzerine bir yaşam biçimi kurmak pek akıl kârı değil gibi. ❤
💁🏻♀️☑️
Astroloji bana göre çok gereksiz bir şey. Bununla ilgilenen insanların zekasından şüphe duyuyorum. Kimse geleceği bilemez, bildiğini iddia etmek ise tamamen saçmalıktır.
Astroloji ile ilgilenen erkekler kadar, kadınlar da itici. Tamam, ilgilenirsin de her şeyi de burçlara bağlamazsın arkadaş...
bana itici gelir ne o öyle Dolunay 19. derece Başak burcunda gerçekleşecek. diyen erkek
Bir bilim dalı ve cinsiyetleştirilmesi kötü görünüyor. Kadında erkekte ilgilenebilir
Ben ilgileniyorum aşırı abartmadan, umarım itici değildir.
Astroloji ile ilgilenen insanların IQ seviyesinin daha düşük olduğu görülmüş 😱😱😱
Doğum haritası çıkaracak kadarsa evet. Normal seviyede ise gayet doğal
Biz ilgilendiğimizde şu tepkiyi alıyoruz ya sen astrolojiyemi inanıyorsun sonra bırakıyoruz
Bir erkeğin bana burcun ne diye sorması çok tuhafıma gidiyor
Yoo neden itici olsun bol bol konuşursun (iyi anlamda)
Tam tersi, çekici buluyorum 🙂
Hayır, ama astroloji saçmalık bence.
Yöooo.
Kendi tercihidir
Doğal taşlarla ilgileniyorum aldım da
İtici bence komik 😂
😅😅
ilgilensinde astrolojiyle ilgilensin🥴
Bana ılık yumuşak geliyor öyle erkekler sjfj