Erkeklere inanmanın bir aldanma olduğunu düşünüyorum?

Benim her fikrim erkek fikirlerinden oluştu çünkü her şeyi onlara sordum. Ama kendimi tanıdıkça onların bir yanılma içinde olduğunu gördüm. Mesela kendi kötülüklerini bize atıp bizi kötü ilan ediyolar sonra bu attıkları iftiradan korkar hale gelip kadınlardan korkulur felan diyorlar. Kendi kendilerini korkutup şizofren oluyorlar. Demek ki kendileri öyle. Testesteronun tek iyi tarafı koruma içgüdüsü diğer her kötülüklerini kadınlara atabilirler hormonları yüzünden. Mesela çıplk yardıma muhtaç bi kız görseler organları onlardan önce konuşur. Onlardan aldıgım her fikiri insan gibi benimsedim onlarla büyüdüm ama nerden bilicem bana bunları ögretirken organlarının kalkmadıgını? Çünkü zevkleri düşünme anlama ve anlatma kabiliyetlerini düşürür bizi de kandırmış olurlar diye düşünüyorum. Erkek laflarına inanmıyorum. Aşk dedikleri de organlarının kalktığı en farklıen saf kız hangisiyle ona göre algıladıkları bir olay. burada belirleyici faktör organları yani. Önce organı kalkıyor sonra bu kızın farklı saf olduğunu algılıyor daha önce böyle saf bi kıza kalkmadıgınu algılıyor buna da aşk diyor. Bizi manipülatif ilan ediyorlar ama kendileri kendilerini bile manipüle ediyor haberleri yok. Bizim insan olmamızın önünde fizyolojik bir engel yok. Biliyorum kulağa felsefe veya edebiyat gibi geliyor ama erkeklerin insan olmasının önünde fizyolojik hormanel bir durum var. Bize yıktıkları tüm o kadınlar çıkarcıdır manipülatifir dedikleri kavramlar her iki cins için de geçerli. Bu bir belirleyici olamaz. Ama organınız size belirleyici ve ayırıcı bir özellik kazandırıyor. Bu yüzden erkekler ne dese yanlış gibi hissediyorum. Her şeyim de onlardan olusmaası üzücü kısmı. Safken inanmışım işte.

Güncellemeler
+1 yıl
Bu yüzden öğrendiğim her şey yalan gibi hissediyorum
Erkeklere inanmanın bir aldanma olduğunu düşünüyorum?