Kendini gelistirmeye calisan biriyim. 3 tane ilgimi ceken, sevdigim bölümleri bitirdim. Birkac kursa katilip sertifika aldim. Hem is hayatinda gerek olur diye hemde ilgi alanlarimla ilgili. Gecen seneden beri resim kursuna gidiyorum. Bu sene hedeflerimlerimden biri ingilizcemi iyi duruma getirmek. Calismiyorum, maasim da yok simdilik ama imkanlar, firsatlar dahilin ucretli ya da ucretsiz kendimi gelistirmeye çalışıyorum.
Dini olarakta kendime bir seyler katmak istiyorum, bunun icinde çabalıyorum. Ilim olarakta gelismeye, okumaya gayret ediyorum. Elimden geldigince kendimle ilgili yatirim yapmaya calisiyorum.
Hic sevgilim olmadi. Erkeklerle oturup konusmuslugumda yok. Bunun sebebi erkeklerden uzak durdugumdan degil. Gelip konussalar sohbet etseler ederim ama etmiyorlar. Ilgilerini ceken bir kiz degilim. Yani giyim olarakta. Tesetturlu degilim ama kendimi teshir etmem, acik giyinmem. Makyaj yapmam, cilt bakimi yaparim.
Guzel misin derseniz kisiye gore, bakis acisina gore değişir, ben kendimi begenmesem de disardan bir bakis acisiyle orta/idare eder diyebilirim. Guzelim diyemem. Cirkin miyim? Belki, kismen, hayir bilmiyorum. Ama waovluk degilim. Beni gorseniz guzel kizmis demezsiniz bence.
Erkekler icin peki tek kriter gercekten bu mu? Guzellik mi? Cunku karsi cinsten kimse gelipte icimi merak etmedi bugüne kadar. Gelseler belki sohbetin ne guzelmis, ne kadar donanimlisin, ahlakli, hanimefendi vs diyecekler. Ama bu firsati, erkekler begenmedikleri kizlara sunmuyorlar sanki. Erkekler kizin tipini begenmediyse sohbet etme, tanima, tanisma imkani dahi vermiyorlar.
24 yasindayim ve artik bu düşündürüyor beni. Millet seviyor seviliyor, hediye alıyor ben yasamadim bunlari. Evlenemeyecegim diye de dusunuyorum bazen. Oyle kriterlerin yuksek mi vs diye dusunebilirsiniz ama değil.
Kriterimin ne oldugunu dahi bilmiyorum ki ben. Karsi cinsle konusmuslugum yok. Erkekte neyi begenir, neyi begenmem bunlari bilmiyorum.
Mesela karsi cinsi tanırsınız ve size itici gelen seyler vardir, sevgilinizde/esinizde o diger konustugunuz kisilerde gordugunuz ozellikleri istemezsiniz, kriteriniz olusmus olur. Benim kriterim oluşamadi ki bugune kadar.
Erkeklerin hinligini falan da bilmem tecrubem olmadi çünkü. Karsi cinse dair fikrim yok ki, kriterim olsun. Cok guzel kizlar, tipsiz erkeklere tonla sans verirken, tanima imkani verirken, erkekler neden her seyi gorselde, dis gorunuste bitiriyor ya da baslatiyor?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
%90 güzelliğe bakıyorlar evet her ne kadar bakmıyorum da da deseler.
Güzel bir gülümseme, akıcı bir soh et vs de çeker erkeği
Sosyal ortamın çon zayıf bence
Kizlarla iletisimim var ama erkeklerle yok. Ayni ortamda olsak bile pek sohbet etmiyorlar benimle. Bir sey yaptigimda yok kimseye
Sen sohbet et
İlgi alanları hakkında bir şeyler öğren ve bunlarla sohbet ederek ilgilerini çek
aşırı pragmatist bir düşünce yapısı biz erkeklerde insanız hanım teyze
O zaman oyle davranin. Gorunen koy kilavuz istemiyor kusura bakma. Erkekler olarak bu kadar dis gorunus guzellemesi yapio, surasi boyle olsun, buradi boyle olsun, tipi soyle olsun, bilmem yerinin rengi soyle olsuna kadar isteginiz bitmiyor. Eger duygulariniz varsa, gercekten insansaniz bunu gosterin o zaman. Materyalist sekilde , urun ister gibi kadin istemeyi, kadin siparis vermeyi birakin o zaman. Biz kadinlarda erkeklerde insan ya, duygulari var, bizim tipimizden, kılımızdan, guzelligimizden, k*çimizdan cok erkekler ahlakimiza, sohbetimize, insanligimiza vs bakiyor diyebilelim o zaman
Erkekler kesinlikle dış görünüşe takık ben çirkin bir kızım, en çirkin erkek bile benle dalga geçiyor, bir ara kapalıydım usturuplu olduğum için ilgi duyan erkekler oldu sanırım ahlaklı vs biri gibi görünüyordum ilgi duyanlarda benim gibi dindar namazlı filandı…Bunu erkekler anlamak istemiyor kesinlikle kızlar daha ılımlı bu konuda…Beni çıldırtan bir diğer husus ise erkeklerin en çirkin kız bile bekar kalmaz lafı bu laf beni delirtiyor…
Kadınlar güzelliğe değil sadece *ma bakar. Pembe ise tadından yenmez diye düşünürler.
Fazla iyisin bu kadar iyi olmak da sorun olabilir.
Mesela sen 24 yaşındasın ama hiçbirtürlü bana bakmazsın 28 yaşında kazma gelse bakarsın ama
Maalesef erkekler kadınlar gibi duygusal bakmıyor o yüzden dış görünüş önemli onlar için özellikle Türkiye deki erkekler için
İlk goruste herkes gibj dış gorunus onemlj ama tanistikca değişir bu insan bakışına gülüşüne konuşmasına en ufak şeyine bile aşık olabilir
Nasibini beklediğin için olabilir. Git sen bul konuş
Bir kadında olması gereken sadece güzelliği değil karakteri de önemli benim için.
Sen hayatına birini almak istiyorsan yakından birini bul uzakta arama sevgiyi
Evet guzellik cok onemli
Eğer istersen tanışmak isterim ne dersin 🙃♥️