Gizli Üye(36-45)+1 yılbakar.
hanim arkadaslarim sizleri tenzih ederek, cirkin bir kizin yakisikli bir erkegi nasil elinde tuttugunu yazacagim.
got veriyor kiz. hatun halinle bakmazsin o derece bakimsiz vasat. cirkin demicem allah yaratmis.
ama resmen bakimsiz. sacinde sekil yok kestirmemekten sac sekli gitmis kirik kirik.
ustundeki giysiler ananem doneminden.. takilar bir milyoncu. basitlik akiyor.
got veriyormus
bakar yani
erkek delik icin herseye bakar.. damacanin skildigi bu ulkede guzellik cokta onemli degil.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılErkek bu... erkeğin doğasında var bir bayana bakmak... her kötünün de iyininde elbet bir alıcısı var
20 Yorumla
+1 yılGüzele Her İnsan Bakar. Tabi ki Ama Belki Çekici Birşey Görmüştür. Belkide Tatlı Bulmuştur. Seni. Yani Her İnsanın Zevki Başka Tabi. Ama Bir Erkek Uzun Uzun Bakıyorsa Beğenmiş Olmalıdır. Ama Birazda Utanarak Bakmalı. Öyle Direk Dümdüz. Duygusuz Bakışları Varsa Pek Hoşlanıcağını Sanmıyorum. Bide başını felan eğiyorsa ya da anidan sağa sola felan bakıyorsa hoşlanıyor diyebilirim. :D
10 Yorumla
+1 yılGüzellik geniş bir kavram_şimdilerde çok dar bir anlamda kullanılıyor_bence eşte olması gereken 1-harama bakmayacak kadar dış güzellik 2-ömür boyu mutluluk için gönül güzelliği
29 Yorumla
Soran+1 yılBence de oyle. Ama sorunun tam cevabi degil..
- +1 yıl
Hangi yönden hoşuna gitmese mesela
Soran+1 yılYani bilmiyorum guzellik acisindan diye dusundum de iste erkek bir kiza uzun uzun bakiyosa bunun sebebi nedir. Illa baktigi guzeldir denebilir mi yoksa baska sebeple de bakiyo olabilir mi
- +1 yıl
Öyle değil İşte_ben hiç çok güzel bir kızın yanında yakışıklı veya çok yakışıklı bir adamın yanında çok güzel bir kız görmedim_diziler dışında_sevmek bir anla ilgili_bi tebessüm veya bir samimi söz bir ince bakış sen farkında olmadan seni takip eden bir çift göz _tabi görmesini bilenedir bu_bi yerde güzelle çirkinliği ayırdedecek göz yoksa orda güzellik ile çirkinlik arasında fark yoktur_uzun uzun bakıyorsa vardır bir hikmeti_ama Dostoyevski şöyle der ;"bir adam bir yere bakıyorsa orda ilgilendiği bir şey vardır_bir adam bir yere bakmıyorsa orda ilgilendiği bir şey kesinlikle vardır
Soran+1 yılEvet etkilenmek guzellikle alakali olmayabilir tabi ki. Guzel sozmus. Ama bence bir erkek icin degil bu bayan icin daha gecerli. Cunku erkekler bakislarini ayarlayamiyo, begeniyosa direkt bakiyo.
- +1 yıl
Onlar erkek değil zaten "kütük" tür_kuzucuk sana bir tavsiye ;eğer bir adamı sana bakarken yakalarsan ve bakmaya (öküz gibi) devam ediyorsa o adam yaramaz_mahcup adam mümkünse şiir söyleyen türkü dinleyen adam hülasa temiz adam bakışlarını kaçırır senden_ eğer sende bişeyler hissetmişsen onun gözlerinden rahatsız olmazsın_diğer adam kadınlar konusunda özgüveni tavan yapmıştır_elimden neler neler geçti bakışıdır o_
Soran+1 yılCok aydinlatici, ayrintili bir yanitti, cok tesekkur ediyorum..
- +1 yıl
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
+1 yılMecnuna sormuşlar uğruna her şeyi feda edeceğin leyla bu muydu?
Mecnun diyor ki, sen birde onu benim gözümde görsene.93 Yorumla
Soran+1 yılOyle goreceli tabi de, siz begendiginiz kiza mi bakarsiniz begenmeseniz de bakar misiniz
- +1 yıl
Hiç bir kıza bakmam ben kardeş
Soran+1 yılAllah kabul etsin o zaman
+1 yılyoklukta bakıyoruz. ama aklımız yine güzellerde kalıyor
23 Yorumla
Soran+1 yılAma guzel olana daha uzun uzu bakiyosunuz sanirim
- +1 yıl
doğal olarak. mesela sende burak özcivit gibi birini görünce ona bakıp onunla birlikte olmak istemiyormusun? ama etrafında oyle biri olmadıgı zamanda bunu bulamayanda var diyip çok yakışıklı olmayan biriyle hiç sevgili olmadın mı?
Soran+1 yılHayir. Kimseyle sevgili olmadim. Kimseye de bakmamaya calisiyorum burak ozcivit biri gibi olup olmadigini ayirt edecek kadar bile bakmiyorum
+1 yılBakar zaten guzellik goreceli bir kavram sonucta begenedebilir
11 Yorumla
Soran+1 yılZaten ben ona gore guzelden bahsediyorum
+1 yılgörece dediğin şey kişiye göre değişir demek zaten. cevap da bu zaten. ben bakarım başkası bakmaz mesela. yani kime sorsan iki cevaptan birini alırsın. başkasının zevkini kim nerden bilsin?
sorunun cevabı bu değil diyorsun bir de. cevabını biliyorsan niye soruyorsun o zaman saftrik? bilmece mi bu?05 Yorumla
Soran+1 yılIyi de burada cevap olarak goreceli demek cok mantiksiz. Zaten gorecelerin goruslerin cesitlerini farkliliklarini gormek icin buradan sormuyor muyuz? Ben kimseden baskasinin gozuyle bakmasini istemiyorum ki. Goreceli oldugundan ve burada herkes kendi bakis acisina gore yanit verdiginden, gorecelidir diye cevap olamaz. Bir de saftrik demissiniz.
- +1 yıl
saflık ediyorsun o yüzden.
cevap verene böyle cevap olur mu, sorunun cevabı tam bu değil diyorsun. kendinle çelişiyorsun işte. herkes evet veya hayır diyecek. kişiden kişiye değişir demek değil mi bu?
bakmaktan kastın ne ki?
adam cinsel olarak açtır, çirkin de olsa bakar saçma sapan hayaller de kurabilir ama o onu bağlar.
düzenli ilişkisi, cinsel hayatı olan adam bakmaz.
şıpsevdinin biridir her önüne bakar, yazar.
bu yüzden değişir.
Soran+1 yılAnlamadiginiz nokta, zaten bilerek, farkli farkli gorusleri gormek icin sordugum. Yani goreceli oldugunun farkinda olarak, birden fazla dusunceyi gormek amac zaten. Kisiden kisiye degisiyo zaten, o yuzden her turden kisinin sahsi fikrine danisiyoruz. Tamam tesekkur ediyorum fikir beyaniniz icin..
- +1 yıl
şaka gibi yemin ederim :)
Soran+1 yılBence de ✋
Güzellik ne yüzdedir ne fizikte asıl güzellik insanın yüzüne bakıldığında değil ancak kalbe bakıldığında görülür.
20 YorumlaArkadaş güzel olmayan bir kızla çıkmaya başladı hiç yorum yapmadı bir zaman sonra ayrıldı, oğlum o kız güzel değildi niye çıktın dedik, ne bilim oğlum azgınlığıma gelmiş farkedemedim diye sırıttı
02 Yorumla
Soran+1 yılYuh ya
Neden bakmasin ya her kizin bir alicisi vardir ya kendinizi neden guzel bulmuyorsunuz anlamiyorum ala ala ya
20 Yorumla
+1 yılKarakterli olsun adam gibi sevdasına sahip çıksın eğer ki bende ona inanırsam başımın tacı yaparım.
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet de sorunun cevabi bu degil ki
- +1 yıl
Yani bakar.
Erkekler güzel olan bir Kıza bakmıyorlarsa büyük ihtimaller gay dir... Kız güzel ama boş konuşuyorsa normaldir...
00 Yorumla
+1 yılUzun uzun bakıyor derken gözlerine mi bakıyor seni mi süzüyor?
03 Yorumla
Soran+1 yılGozunu ayirmadan gozunun icine bakiyo genelde. suzen de var
- +1 yıl
hoşuna gitmese bakmaz illa ki cevbedici bir yanı vardır. Güzel değilse bile vucudu sağlamdır elde etmek isteyebilir kücük lokma gibi görür. İlla hoşuna gidiyordur birşeyler yoksa bakmaz. hoşuna gitmeyen insanla konuşmaz bile.
Soran+1 yılAnladim, tesekkurler
+1 yılhayır ama eger bakıosa nıyetı bellıdır anlamısındırnıyet derken ne demek ıstedıgımı
01 Yorumla
Soran+1 yılIlla bakilan kizla ilgili pis seyler dusunur yani?
Gizli Üye(25-29)+1 yılYüzü güzelse bakarım. Eğer hoşuma gittiyse sosyal medyadan ismini araştırıp onun hakkında bilgi toplarım. Konuşması, davranışları da iyi ise gidip o kisiyle konuşmam. Platonik takılırım.
00 YorumlaBir erkek için güzellik değil tatlı dil önemlidir :-)
10 Yorumlaarkadas bile olamıyorum. iyibişimi hayır ama gerçek
10 YorumlaHosuna giden bir yeri olmasi lasim. ya da goreceli olarak degisebilen guzelliginin olmasi gerek.
10 Yorumlabakar tabi güzelliğe hiç önem vermeyen erkekler var
20 Yorumla
+1 yılbakar çok gördüm etrafımda arkadaşlarımda.
14 Yorumla
Soran+1 yılNe diye bakıyorlardı
- +1 yıl
onların gözüyle göremezsin ki sen , sana bana çirkin gelmiş olabilir ama onun bir bakışı bir mimiği hoşuna gitmiştir ki beğendiği bişey olmuştur illaki , anlamak için onun gözüyle bakman gerekiyor. :)
Soran+1 yılOyle :) tesekkurler
- +1 yıl
:) aynen
Güzellik göreceli olduğu için gonul bu ota da konar b. ka da
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBilemiyorum Ya ne bileyim İlk başta ilk izlenim olarak evet bütün erkekler güzelliğe baktığımız doğru evet. . .
03 Yorumla
Soran+1 yılGuzel ilmayan. bir kiza surekli bakar misiniz, uzun uzun
Cevap sahibi+1 yılgüzellik göreceli birşeydir. o andaki duruma bağlı . . ilk izlenim dış güzelliğiyle oluyor maalesef kızlarda da geçerli bu ilk izlenim yakışıklılıkla alakalı oluyor Afedersin ama güzel olup kaşar olduktan sonra hayır gelmez o kimseden dünya güzel yakışıklı olmayanların dünyası değil maalesef
Soran+1 yılDunyayi yasanabilir kilan tek sey guzellik degil bence. Guzel ve yakisikli olmayan biri debu dunyada var oldugu baska nimetlerle hayatini yasar. Ama genelde ilk gorusteki yargiya bagli hareket ediliyo
+1 yılYarısı bakar bu ülkede damacananin bile gideri var
21 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef. Sapik zihniyetli cok.
- Flört & Tanışma konusunda 507 cevap paylaştı.
+1 yılSevileNi sevenin gözünden görmek gerek
11 Yorumla
Soran+1 yılOyle tabi de mesela yolda ya da iste okulda vb. Hosa giden kiza mi bakilir yoksa baska sebeple bakilir mi
+1 yılBakmaz efenim bakmaz. Zaten once memelere bakilir
10 Yorumlapoposu memesi güzelse bakar
20 Yorumla
+1 yılGüzellik göreceli kavram. Bakarım
11 Yorumla- +1 yıl
Birde şu var aklından çıkmaz sebepsizce bağlılık hissedersin ve bakarsın ama öküz gibi değil masumca sevgi dolu bakışlar ile
Bakmak icin guzel olmaniza gerek yok
21 Yorumla
Soran+1 yılGuzel olmasa da bakilir yani, sebep nedir yani uzun uzun bakmalarin falan
Bakar. karşı cins sonuçta, çekiyor biyerde
10 YorumlaKızın güzel arkadaşı varsa bakılır..
11 Yorumla
Soran+1 yıl:D Yalnizken
+1 yılİyi binici at seçmez 😉 Niyete göre değişir yani
00 Yorumlabakar sadece nefes alsın yeter diyenler var :)
10 YorumlaBakar tabi. güzellik görecelidir
05 Yorumla
Soran+1 yılGorecelidir de.. Uzun uzun begenmese de bakar mi bir erkek
Soran+1 yılGayet fazlaca usturuplu giyinen biri.. ee bakar tabi demissiniz de simdi de normal giyiniyosa begendigi icin bakiyodur diyosunuz..
Soran+1 yıl👍 tesekkurler
bakar güzelse sever değilse evlenir
010 Yorumla
Soran+1 yılNasil yani.. degilse mi evlenir
Soran+1 yıl:O ilginc. Eglenebilecegi bir kiz degilse, adamakilli bir kizsa da bakmakla mi yetinir
- +1 yıl
işte o zaman da evlenebilir ama hem güzel hem aklı başında bulma ihtimali yok :D mesela ben bir kız sevdim kız efsane güzel ama mal benim gibi aklı başında biri varken ya onu sürekli kısıtlayan serseriyle çıkıyo ya da onu sevmeyen diğer bir malla ortak özellikleri uzun olmaları
Soran+1 yılHem guzel hem akilli var da erkekler oylelerine yaklasamiyo iste
Soran+1 yılBen kendim icin demedim ki
Soran+1 yılAllahim ya ablacim ben senden buyugum.:D
+1 yılBakar abazalar icin kız olsun yeter
11 Yorumla
+1 yılCok cirkinse gideri bile yoksa bakmaz
21 YorumlaFlört & Tanışma konusunda 331 cevap paylaştı. Bakmıyorum ilgimi çekmiyor
12 Yorumla
+1 yılbakabilir tip hersey değildir
01 Yorumla
Soran+1 yılTavir mi, etkileyici baska bir sey mi etkilidir
hayır guzellık onemlı
10 Yorumla
+1 yılhayır.
10 Yorumla
+1 yılzor knk
10 YorumlaBakmam. Topuklu ayakkabı giymezse kız değildir.
22 Yorumla
Soran+1 yılO derece
+1 yılSen hoşuna gitmeyen birine bakarmıydın?
02 Yorumla
Soran+1 yılBen genel olarak bakmiyorum. Hosuma gidip gitmeme onusunda bir olcum yapamiycam o yuzden
- +1 yıl
Neden sen genel olarak erkeklerden mi hoşlanmıyorsun
+1 yılbakar güzellik görecelidir
03 Yorumla
Soran+1 yılGuzellik goreceli tamam ona bir sey demiyorum. Cirkin olsa da bir kiza bakarsiniz, uzun uzun yan oyle mi
- +1 yıl
etkilendiysem bakarım o kişi kendini beğenmiyor olabilir ama ben beğenmişidir hoşuma gitmiştir çirkin olduğunu kim diyıor kız kendini mi beğenmiyor etrafındakiler mi diyor yani kendi açından bakma sen kendini beğenmiyebilirsin ama karşındaki seni çok beğenmiş etkilenmiş olabilir
Soran+1 yılDogru, haklisiniz
Fizik iyiyse bakar
40 YorumlaBakarlar. Kız olman yeterli.
00 Yorumla
+1 yılSanmıyorum
10 Yorumlapoposu varmı?
01 Yorumla
Soran+1 yılE onden gorup bakiyosa, gözlerine bakiyosa
Bakar
10 YorumlaBakabilir
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKalkmışın imanı olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılBu ne demek ya
+1 yılBakmazlar
10 Yorumla
+1 yılBakmaz
10 Yorumlabakmaz
10 YorumlaBakmaz
10 Yorumlahayr
10 Yorumla
+1 yılyokluktasa bakar:P
10 Yorumlabakar
10 Yorumla
+1 yılbakmaz :D
10 Yorumla- Flört & Tanışma konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBakarim
02 Yorumla
Soran+1 yılTavir vb. Mi onemli
- +1 yıl
Tabiki hareketleri birazcik fizik
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam