Aile & Toplum 2 ay Boynunda yüzük taşıyan evli bir kadın görseniz ne düşünürdünüz? YunininTutisi Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Boynunda yüzük taşıyan evli bir kadın görseniz ne düşünürdünüz? Boynunda yüzük taşıyan evli bir kadın görseniz ne düşünürdünüz? Cevap Yaz 22 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
lumos_01 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 59% 2 ay Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Mutfak işlerinde tak çıkar yapmak istemediği için olabilir, ne bileyim Meslek gereksinimi ile elinde takması yasak olabilir ya da en basitinden öyle seviyor olabilir. 0 0 Yorumla
DanseAvecLaVie Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% 2 ay Evli veya nişanlı olabilir. Yüzük takma alışkanlığı yoktur ya da sevmiyordur, onun yerine bir çözüm bulmuş derim ve yadırgamam da. 🌺 0 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 2 ay Aile & Toplum konusunda 749 cevap paylaştı. Güzel düşünürüm 😊 boyuna da takılabilir gayet yakışır 0 0 Yorumla
OrtaSehpa Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 2 ay Aaaa kadına bak, hem evli hem de bonunda yüzüm taşıyan bir kadın diye düşünürüm znsnsjs 0 0 Yorumla
nєslıtukєnmısєrkєkk Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 98% 2 ay Eşini kaybetmiş kalbinde yaşatıyor herhalde diye düşünürüm 0 1 Yorumla nєslıtukєnmısєrkєkk 2 ay Eşimi kalpten seviyorum Yorumla
Gɴᴏꜱꜱɪᴇɴɴᴇꜱ Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 2 ay Kıymetlimisss. 😀Hiçbir şey düşünmem. 🤷🏻♂️ 0 0 Yorumla
berkatak Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 2 ay Aile & Toplum konusunda 374 cevap paylaştı. Tasma takmis denim.. Saka sake banana ya zack meselesi 0 0 Yorumla
BettyBett Takip Et Xper 4 Yaş: 22 2 ay Yüzük sevmediği ya da egzaması olduğu için boynuna takmış olabilir 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 2 ay Parmağında rahat hissetmiyor, kaşıntı yapıyordur boynuna takmıştım diye düşünürün 0 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 92% 2 ay Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yüzüğü seviyor demek ki 0 0 Yorumla
şimşekmcqueen0 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% 2 ay Aile & Toplum konusunda 517 cevap paylaştı. bence saçma yüzük parmak içindşr 0 0 Yorumla
JackRocker Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% 2 ay Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. bir şey düşünmem 0 0 Yorumla
GentlamanBoys Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Aile & Toplum konusunda 808 cevap paylaştı. Yüzüklerin efendisi aklima gelir 0 0 Yorumla
Sciencelover Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 2 ay Aile & Toplum konusunda 613 cevap paylaştı. Evli olduğunu? 0 2 Yorumla YunininTutisi 2 ay Niye her evli insan boynunda mı taşıyor alyansı? Yorumla Sciencelover 2 ay İşi gereği eline takamıyordur. Belki doktor vs ameliyata girerken sürekli yüzükle mi uğraşacak. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Mutfak işlerinde tak çıkar yapmak istemediği için olabilir, ne bileyim Meslek gereksinimi ile elinde takması yasak olabilir ya da en basitinden öyle seviyor olabilir.
Evli veya nişanlı olabilir. Yüzük takma alışkanlığı yoktur ya da sevmiyordur, onun yerine bir çözüm bulmuş derim ve yadırgamam da. 🌺
Güzel düşünürüm 😊 boyuna da takılabilir gayet yakışır
Aaaa kadına bak, hem evli hem de bonunda yüzüm taşıyan bir kadın diye düşünürüm znsnsjs
Eşini kaybetmiş kalbinde yaşatıyor herhalde diye düşünürüm
Eşimi kalpten seviyorum
Kıymetlimisss. 😀
Hiçbir şey düşünmem. 🤷🏻♂️
Tasma takmis denim.. Saka sake banana ya zack meselesi
Yüzük sevmediği ya da egzaması olduğu için boynuna takmış olabilir
Parmağında rahat hissetmiyor, kaşıntı yapıyordur boynuna takmıştım diye düşünürün
Yüzüğü seviyor demek ki
bence saçma yüzük parmak içindşr
Parmakta sevmiyor demek ki
bir şey düşünmem
Yüzüklerin efendisi aklima gelir
Çok anlam veremiyorum
Evli olduğunu?
Niye her evli insan boynunda mı taşıyor alyansı?
İşi gereği eline takamıyordur. Belki doktor vs ameliyata girerken sürekli yüzükle mi uğraşacak.
Eşi vefat etmiş
güzelmiş derim
Dul derim
Ne alaka derim herhalde