Sevdiğim biriyle konuşmalarımi tekrardan okuyorum
2 ay
Yazışmalarınızı tekrardan okuyor musunuz?

Okuyorum. Ama yinede gözümden kaçan yazım hataları oluyor. Oysa başka birinin yazısını okuduğumda hiçbir yazım hatası gözümden kaçmıyor...
Bu garip durum için bir arkadaşım şu yorumu yaptı: "Sen kendi yazdıklarını okurken aslında kafandakileri okuyorsun".
EİG için teşekkür ederim...
evet mesela 10.10.2019 da tanıştık ilk mesajı attık diyelim bugün 29.01.2023 ilki tarih arasında bir gün seçerim ve o günkü konuşmaları okurum bazen
Benim 2013 den bu ya tüm herkesle olan konuşmalarım kayıt altında durur
Cevap
12Cevap
Evet o günlere geri dönsem keşke diyorum. Sonra bağımız kopuyor soğuyorum o mesajların hiçbir anlamı kalmıyor bendd
Bu onu sevdiğinizin alametidir. Sevmeseniz bunu yapmazdınız
Evet, biraz huy diyebilirim. Her konuşma değil ama mutlu olduğum bir konuşmaysa tekrar okurum.
Evet sevdiğim kişiyle olan yazışmalarımı arada okuyorum.
coookkk okudum, birseye fayda etmedi, erkekler icin cogu cümle bosmus onu ögrendim
Hayır çünkü genelde ya üzüyor ya daha da sinrlendiriyor.
Beni tribe soktuğu için okumam. Kimse ile olanı okumam. Ciddi anlamda psikolojimi bozuyor
Zaman kaybı
Anlasamama gibi bir durum söz konusu olduğunda o zaman yazmıştım sana bakmamissin okumadinmi yazdığımı bunun gibi dahada bakmam
Çıkan sözler senin esirin çıktıktan sonra sen o sözlerin esiri olursun. Çıkmış daha okumanın manası yoktur
Ben yapıyorum şahsen eskiden sevdiğim kız olsun onu özlüyorum bazen ya da arkadaşlarımla komik mesajlaşmalarımız olduğu zamanda tekrar okuyorum 🙂
Evet ya bende yapıyorum onu kim bilir kaç kere okuyorum
Sevdigim kadinimla yaptigim konusmalari geri geri tekrar tekrsr okurum
Bu hususta takıntılıyım sanırım, tekrar tekrar okurum
s. xting yaptıklarımın yazışmalarını tekrar okuyorum ve yine zevk alıyorm
Karşıdaki kişi değer verdiğim biriyse evet
Sevgilimle uzak düşünce okuyorum
sadece 1 kişiyle olanları okuyorum evwt.
Birininkini sürekli okuyordum bıraktım şükür 😂
Evet beni mutlu eden etkileyen yerleri okurum
Öyle çok sevdiğim olmadı
En İyi Cevap