Teşekkür ederim @elifycdg
İstenmeyen tavsiye sizi rahatsız mı ediyor yoksa hoş karşılıyor musunuz?
Teşekkür ederim @elifycdg

Elbette tavsiye verilmesi ve birilerinden akıl almak güzel bir duygu, ancak bazı tavsiyeler bana saeliyor mesela benikoyuyım hakkında Fikri olmayan insanlar kafasına göre tavsiyede bulunuyor yok gir bir işe çalış bilmem ne yap şunu yap bunu yap yani benim bildiğim ve yapamadığım şeyler hakkında tavsiye veren insanlar ve hayatım hakkında Fikri olmadığı halde ileri geri konuşan insanları kalbini kırmıyorum ama bir şey de demiyorum. Katıldığımda söylenemez.
27 Ocak, 2023 Cuma Saat 01.44
Yq surekli öğüt akıl verenleri hos görmüyorum tabi ki de adamla iki dakika sohbet edicez basliyo soyle yap boyle yao kardesim kendi beynim var benimde aklima gelio demek ki yapmama engel olan bi durum var ki yapamıyorum ayrıca sanane git sen yap tabi arada ogut akil verilir qma sohbet tamamen akil vermeye dayali kse kesinlikle yarisinda ven yokum
Haklısın
Komple tavsiye ve eleştiriye kapalıyım. Minnoş beynim kaldırmıyor böylesi şeyleri. Bir de tavsiye edene şöyle baştan aşağı bakıyorum gülüyorum sonra zaten şişiyor böyle kızarıyor falan o kızarırken oradan uzaklaşıyorum
İstemediğim bir şeyi tekrar edilerek tavsiye ediliyor sa rahatsızlık duyarım evet ama denilen mantıklı ise sorun değil
Cevap
8Cevap
Bana mantikli geliyorsa o tavsiyeye uyuyorum çünkü tavsiyelere mantık çerçevesinde uyanlar akıl sahibi insanlardır😎✌🏻
her türlü tavsiyelere açığım dinlerim ama doğru bildiğimi uygularım
Fazla tevazunun sonu vasat insandan nasihat dinlemektir derler, bir yere kadar tahammül ederim, sonra Allah ne verdiyse.
Çok gıcık olurum ben
Cevabınız için teşekkür ederim her zaman beklerim ☺️GeceMuhafızı
Çoğu kişi gibi beni de rahatsız eder
Kimsenin aklına ihtiyacım yok
Rahatsızlık duyuyorum
Elbette rahatsızlık duyarım
Ediyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?