Geçtiğimiz Nisan 'da 2800 olan kiramız 7000 oldu, tahliye tahahütnamesi ve kirayı elden vermiş olmamız sebebiyle kabul etmek zorunda kaldık.
Bu Nisan 'da da 15-16 Bin lira isteyecek diye tahmin ediyorum ve mahkemelik olacağız çünkü çıkarsak bu semtte ev bulamayız tekrar. Kazanma şansımız nedir?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sözleşme neyse o olmalı mahkemede kazanırsınız dert etmeyin hatta mahkeme masraflarını bile öder
Orası öyle de, eşyalarıyla kapı önüne konan çok fazla insana tanık oldum 10 yılı tamamlamadıkları halde, kiracı haklıysa o insanları nasıl kovuyorlar evden?
Sözleşme diyorum kanka evden boşaltma kararı almaları lazım ki sözleşme varsa imkansız tek taraflı olmaz
Sözleşmeyle birlikte tahliye tahahütnamesi var işte onu diyorum ben de, "şu tarihte evi boşaltacağım" diye imza alıyorlar herkesten
Bisey olmaz
Sözleşme varsa 2.800 den 7.000 yaptığı için ciddi bi tazminat alırsınız
O geçti artık, ondan herhangi bir hakkımız yok yeni sözleşmeyi imzaladığımız için.
Kaldı ki tahliye tahahütnamesi var, istediği kadar yükseltir kirayı...
Olsun %25 den hesapla vee
Kendin deneyimledin mi bunu? Çünkü herkes aynı şeyi söylüyor ama bizzat deneyimlememiş olan kimsenin dediğini dikkate alamam.
Kazanırsınız
Yine tahliye tahahütnamesi var ama.
10 yıl doldu mu oturduğunuz evde
Hayır ama 10 yılı doldurmayan insanların eşyalarıyla birlikte kapı önüne koyulduğuna tanık oldum defalarca
Evi satmadığı sürece ve kendi veya ailesinden biri eve oturmayacağı sürece 10 yılın altında tahliye veremez
Kanun açık ve net
O zaman tahahütname neden imzalanıyor ki, geçerliliği yoksa? Gerçekten merak ettiğim için soruyorum yanlış anlama
Estağfurullah onlara bakma ev sahibi sözleşme yapıp kira artış oranına uymayan insanlarda var ona bakarsan