Biz şu an oturduğumuz eve geçen sene girdik ve girerken de beş yıllık sözleşme imzaladık. Ev sahibiyle her şeyi enine boyuna konuşup öyle girdik. Mesela evi satma veya kendisi yerleşme, çocuklarının burada oturma ihtimali var mı bunlardan emin olarak. Ev sahibi başta öyle şeyler olmaz dedi ama 2ay sonra kira almaya diye geldi binanın önüne, kirayı teslim alıp yanında getirdiği insanları da hemen “bunlar yeni ev sahibiniz” diye tanıttı sonra işler değişti. Hemen 1 senelik yeni sözleşme vs imzalatmışlar ayak üstü. Yeni ev sahibi kızıymış aslında ama başta kendi kızı değil de başkası diye tanıttı. Sonra kızı “bir sene oturmanıza müsade ediyorum, sonra içini yeniden yaptıracağım daha yükse fiyata kiraya vereceğim “ dedi.
Sene dolunca da ilk söylediği gerekçeyle bizi çıkartamayacağını anladığı için olsa gerek “babam oturacak, yazın biz de gelip orada kalacağız“ dedi. Babası olduğunu bildiğimizi söyleyince de “ biz depremzedeyiz, tayini oraya alacağız “ diye yalan uydurdu. Anladığınız üzere ikinci dediği her gerekçe ilkini yalanlıyor zaten…
Biz bunların bahane olduğu biliyoruz. Çıkmayı da düşünmüyoruz. İş mahkemeye giderse bilenler yanıtlasın sonuç ne olur?
Sene dolunca da ilk söylediği gerekçeyle bizi çıkartamayacağını anladığı için olsa gerek “babam oturacak, yazın biz de gelip orada kalacağız“ dedi. Babası olduğunu bildiğimizi söyleyince de “ biz depremzedeyiz, tayini oraya alacağız “ diye yalan uydurdu. Anladığınız üzere ikinci dediği her gerekçe ilkini yalanlıyor zaten…
Biz bunların bahane olduğu biliyoruz. Çıkmayı da düşünmüyoruz. İş mahkemeye giderse bilenler yanıtlasın sonuç ne olur?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer