Ben dinlesem de çoğunu dikkate almıyorum. O zamanın şartlarıyla bu zamanınki bir değil çünkü. Bazen çok bilmiş konuşuyorlar. 😅

Ben dinlesem de çoğunu dikkate almıyorum. O zamanın şartlarıyla bu zamanınki bir değil çünkü. Bazen çok bilmiş konuşuyorlar. 😅

Tilt oluyorum. Ne ben senim, ne de aynı dönemde yaşadık. Devir değişti, artık anlattığın insanlar bile yok. Ben nasıl senin gibi davranabilirim ki? Bu yüzden çok kulak asmıyorum. Saygıdan dolayı dinliyorum ama duymuyorum çünkü kulağım onlarda değil. Zaten zihnimde yeterince şey var ¢
Babamın bir huyu vardır. Annemle ben anlarız o gün babamın keyfinin olmadığını. Yorgun görünüyorsa, konuşmuyorsa, özellikle sofrada, e kardeşlerim de çok. Konuşan, gülen oluyorsa babam başlar böyle anlatmaya.
-Ben sizin yaşınızdayken İstanbul'a gelip ne zorluklar altında çalıştım, (doğrudur bir şey diyemem tabi, hayat şartları...)
-Babamızın yanında konuşamıyorduk bile, misafir gelince, misafirin oturduğu sofraya oturmazdık.
-Korkudan babamızın suratına bakıp konuşamazdık... gibi şeyler.
E kardeşlerim anlattıklarından ne anlayabilir ki?😂 umurlarında değil. Kardeşim de "e baba o zaman biz senin yanında nefesimizi de tutalım der" haklı çocuk. O zaman ile bu zaman arasında baya fark.
Tabi bu da çocukların büyüklerine karşı saygısız olacağı anlamına gelmiyor.
Bazı nasihatler kulağımda çınlıyor.
Ben senin yaşındayken diye cümleye başlar en sonunda şunu eklerdi, şimdi bir kulağından gidiyor diğerinden çıkıyor ama ilerde anlarsın..
Sahiden ya.. Tam olarak böyle oldu.
Ben bugün kü çocuklara bakınca üzülüyorum neden mi
Mahallede arkadaşlarıyla futbol oynayan yok
Saklambaç oynayan yok hepsinin elinde bir telefon çizgi film izliyorlar
Hayat sadece sosyal medya dan ibaret değil
Cevap
17Cevap
Hayır tabi ki kimseyi dinlemiyorum bunun yaş ile ilgisi yok bir insan benim yaşadığım hayatı yaşamadıysa beni anlaması mümkün değildir bu yüzden de bana tavsiye vermeye hakkı yoktur.
"İyi de değilsin işte" diyesim geliyor. Acaba bize denilen yaşlara geldiğimiz zaman bizde öyle olacakmıyız diye de düşünmüyor değilim 😬🤦♀️
Babam sürekli ben senin yaşındayken memlekette 400 tane koyuna bakardım derdi bende en sonunda dayanamadım ee baba napayım bende berlinin göbeğinde koyunlara mı bakayım dedim o gündür bu gündür bir daha senin yaşındayken diye başlamadı
Duyar duymaz uzaklaşıyorum 😄 iyi güzel yaşamışsın, ama senin dönemin ile benimki bir değil. Böyle şeyleri dinlemek vakit kaybı bence
Sıkılmaya başlıyorum, çok fazla abartılıp konu uzarsa konuyu kapatmaya çalışırım ya da onaylarım konu kapanır.
Dinlemiyorum 😂 kendileri arada fıs fıs konuşuyorlar ben onun yaşındayken evliydim diye sonra bu yaşta evlenirim diye korkup konuyu kapatıyorlar
Çözüm anlatıyorum: "Ben senin yaşındayken" derken, bayıltıyoruz onları. rüyalarında o yaşlarını görsünler.
Aynı şeyi sen de çocukların olursa onlara karşı hissedeceksin
Ben de aynı şekilde dinliyorum ama ciddiye almıyorum ajfjejdsufje
Çok demezler öyle şeyler. Çünkü az çok tahmin ediyorum benim yaşımdayken ne yaptıklarını.
Bir gun bende kucuklerime diycem. Ben sizin yasinizdayken.. 😂
Evet dinliyorum ve aynı şey sürekli tekrar edende sinir oluyorum
Ticaretin kitabını yazacağım neredeyse bana diyemezler 😅
Sonuç olarak herkes toprak değilmi kardeşim gerisinin a..
Dinlemiyorum. O zamanlarla, şimdiki zaman bir değil. Tabii ki o zamanki yaşam tarzıyla, şu anki yaşam tarzı farklı olacak. Her yönden rahatlık, özgürlük, imkânlar var şimdiki zamanda. Kıyaslamak yanlış olur.
Dinlemiyorum zaten soyletmem de öyle cümleler çünkü kaale almayacagimi bilirker
Ben senin yaşındayken 2 çocuk doğurmuştum vs vs diyen büyüklerime sövmek istiyorum boş ya
Halı deseninin aslında güzel olduğunu falan düşünüyorum. çok dinlemiyorum
Evet dinliyorum, feyz alıyorum.
dinler gibi yapıyorum
Dinlesem bile dikkate almıyorum
çok sıkıcı muhabbetler
Dinliyorum Ama Benim Yaşımda Değilsin Diyorum 😅
Sallıyorum zerre umursamıyorum nasihatlarını
Hayır, bende onların yaşına geldim çünkü.
Hayır kulak bile almıyorum
Yok o yasi gectim yas 40
Asıl sen çok bilmissin 😋
İçimden off diyorum
Dinliyorum
Dinliyorum
Nooo
6 çocuğum vardı 😂😂
Evet tecrğbe önemli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?