saçmabirkişilik | Kişilik & Karakter konusunda 1,5b görüş paylaştı.
Guru
11 gü
16-17 yaşlarımda “galiba büyüdüm” dediğim olmuştur. Onun dışında ailenin ilk kızı olduğum için zaten hep büyüktüm. Hep bir adım sonrasını düşünmekle mükelleftim.
1|0
0|0
Görüş hala geçerli mi?
En İyi Erkek Görüşü
fairtail | Kişilik & Karakter konusunda 4,4b görüş paylaştı.
Master
12 gü
Babamı kaybettiğimde hayatta yalnız kalmaya başlayınca anladım büyüdüğümü. Büyümek zorunda kalıyorsun bir durum vesile oluyor. Hayat acımasız aksi durumdaç
Affedilmeyen | Kişilik & Karakter konusunda 17,5b görüş paylaştı.
Fenomen
12 gü
19 yaşında artık büyüdüğümün farkına vardım.. büyük acıları kucaklamıştım.. Sandım ki büyüyünce her şey değişecek o günden bu güne acılar beni bırakmadı sanırım çok sevdiler..
ToxiCs | Kişilik & Karakter konusunda 2,8b görüş paylaştı.
Fenomen
12 gü
Askerden geldiğim gün kendi kendime söylemiştim.
1|0
0|0
BlueCupcake | Kişilik & Karakter konusunda 3,9b görüş paylaştı.
Fenomen
12 gü
15 yaşındaydım o zamanlar.
1|0
0|0
Congruent | Kişilik & Karakter konusunda 1,5b görüş paylaştı.
Fenomen
13 gü
19 yaşındaydım.
1|0
0|0
DreamWhileAwake | Kişilik & Karakter konusunda 5,3b görüş paylaştı.
Fenomen
13 gü
20 yaşımdaydım
1|0
0|0
_karanlık_ay_ | Kişilik & Karakter konusunda 621 görüş paylaştı.
Yoda
13 gü
Henüz o an gelmedi geleceğini de düşünmüyorum bence büyümek belirli bir zamanda bir defa gerçekleşen bir şey değildir her zaman büyürüz her zaman öğreniriz ve ne kadar çok şey bildiğimizi düşünsekte daha farklı şeylerin karşısında deneyimsizdir ve bu da bizim “küçük-yeni” adını almamıza yol açar zamanla bir işte büyürüz ve öğreniriz hayat konusunda da öyle örnek verdiklerim sadece olayların bir kısmı
Ben daha çok küçükken olgunlaşmıştım büyümüştüm yani aslında hayat buna mecbur bırakmıştı , aslında bunu 18 yaşında çevremdeki yaşıtlarımın saçma hareketlerini gördüğümde ben hiç böyle olmadım dediğimde anladım. 10 yaşındaykende şu an 23 yaşında olduğum gibi düşünüyordum. Hayat bazı insanlara çok acımasızca davrandı çocuk genç yaşlı demedi..
1|0
0|0
Prof_Langdon | Kişilik & Karakter konusunda 1,5b görüş paylaştı.
Yoda
12 gü
galiba büyüyorum dediğimde 34 yaşımdaydım. Kızımı kucağıma aldığımda dedim. Ama aksine onunla beraber tekrar çocuk olduğumu fark ettim. Aslında büyümemişim.
Acı çekmeye başlayınca, insanların gözüme eskisi kadar masum gelmemeye başlamasıyla, çocuk olmayı özleyip o günlere dönemeyince..
1|0
0|0
Gizli Üye
12 gü
12 yaşındaydım yaşıtlarım oyun oynarken ben sabah her sabah 7^'de kalkıp bazen gece 10 'a kadar çalışırdım ayak ağrılarımdan yatamazdım... çocukluk yaşamamış gibi 😏
1|0
0|0
JaneeDoe | Kişilik & Karakter konusunda 53 görüş paylaştı.
Xper 5
12 gü
Hep çocuk kalicam derdim ama 19 yaşına geldiğimde büyüdüğümü hissettim
1|0
0|0
AAaylakadamM | Kişilik & Karakter konusunda 171 görüş paylaştı.
Xper 5
12 gü
Askerden gelmiştim sorumluluk lar binmeye başladığında anlıyor insan büyüdüğünü
En İyi Kız Görüşü