ben maddi durumu orta sınıf olan bir aileden geliyorum ama soruyu cevaplamak istiyorum
pardon da babadan kalan parayla geçinen evlatlar nasıl fakir insandan daha çok çalıştığı için zengin? ya da rüşvet alan veren insanlar nasıl fakir insandan daha çok çalıştığı için zengin? ya da işinde çalıışıp parasını tıkır tıkır alanlarla maaşı verilmeyen az verilen emeğinin hakkı yenen insandan nasıl daha çok çalıştığı için zengin? yani baştan sona saçmalık içeren bir soru ve yorum. kimin ne kadar çalıştığı kimin daha çok emek verdiği her zaman aldığı paradan belli olmuyor al mesela oniki saat ayakta çalışan insan asgari ücret alırken hayat kadınları saat bile çalışmadan hatta ona çalışmak da denmez başka bir pislik yaparken haliyle fakir insandan daha zengin oluyo bu onun çok çalıştığını mı gösteriyo sen iyice bir otur düşün123 Yorumla
Soran+1 yılGoreceli bir konu ne kadar cok calisilip ne kadar kazanildigi tabiki asgari ucretle kimse zengin olmaz. Ama ticaret yaparak zengin olabilirsin.
- +1 yıl
Ticarette her zaman kazanacağın ne malum bir yıl sürekli kar etmişsindir bir günde bakmışsın elinde avucunda ne varsa gitmiştir o zaman ne olacak?
Soran+1 yılAklini kullanicaksin. yuz kisi batiyoraa biri cok zengin oluyor.
En İyi Cevaplar
Bence kimse hiçbir şey ile övünmemeli.
Kalbinde zerre kibir olan birisi cennete giremeyecektir buyuruluyor
Tabi ki inananlardansanız.
İnanmıyor iseniz de şöyle açıklayayım
Zenginliğine güvenme bir kıvılcım yeter
Güzelliğinle övünme bir sivilce yeter
demişti birisi ama kimdi hatırlamıyorum80 Yorumla
Kardeşim haklısın, Fakat maalesef genelimizde bazı yargılar var.. sebebide bazı zenginlerin, zenginliği ya baba parası ya da haram rüşvet ya da yolsuzlukla kazandığı helal olmayan kazançlar.. İnsanlarımızda genelde bu ön yargı olduğu için zengin olan kişilerin bu yolla olduklarını sanıyorlar.. Benim ailemin durumu geliri iyi değil. babam emekliliğine yakın ancak araba sahibi olmuştu.. oda tabi eski model 2. el. Ama biz okuyoruz biryerlere geliyoruz. bazılarımız ticaret yaparak iş dünyasına giriyor bazısıda belli maaşla çalışarak.. Tabiki belli maaşla işe girenler sabit maaşla zengin olma olasılığı yok gibi... bazılarıda ticarette kazanıyor ve zengin oluyor.. Bu iş böyle.. zengin olamayanlarda olanlara laf ediyor işte... adam ticaretle kazanmışsa alın teri ile kazanmışsa laf etmezler...
02 Yorumla
Soran+1 yılBen hic haram para kazanmadim. Zaten eger ki oyle olsa sen kazanmadigin icin kaybetmeside kolay oluyor.
Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı. Helal kardeşim..
Kız gözüne lens takıp poz verir, saçına postiş takıp poz verir, ama erkek çalışıp çabalayarak elde ettiği arabayla poz verince hemen tu kaka..
Sen o lensi üç kuruşa alıp gözüne takınca kendini bişey sanıyorsun, erkek o araba için yıllarca çalışıp para biriktirmiş, övünmeye hakkı yok mu? Ortada bir emek var..
Boşver kardeşim.. Önümüz kış.. Laf sokanlar otobüs durağında donarken sen klimalı arabanla geçer gidersin.. İstedikleri kadar laf soksunlar, gerçekler değişmez..2219 Yorumla
Soran+1 yılAynen iste ruh ikizimsin.
- +1 yıl
Benden bir +1
- +1 yıl
Doğru tespit bu açıdan düşünmemiştim ha :) +1
- +1 yıl
Bu açıdan doğru ama fakirleri ezmeyin diyoruz hava atın sonuçta kazanç sizin ama parayla ezmeyin milleti yazık ya , kalp kırmak büyük günahtır
- +1 yıl
bitterjötem malesef herkes sahip olduklarıyla başkalarını eziyor..
bugün benim ayarımdan daha güzel bir kıza yaklaşmaya çalışsam beni anında tersler..
Reddetmek demiyorum bak, tersler, dalga geçer, yerin dibine sokar..
O yüzden ben de öylelerini paramla ezerim..
Youtube'da vitaly'nin videolarını izlemeni tavsiye ederim..
www.youtube.com/watch?v=qDdZHIuAzVQ - +1 yıl
Bu iyi günlerimiz yeni nesil daha berbat olucak korkuyorum cidden
- +1 yıl
Hayata bakış açına sokayım. Keşke kaos çıksa tüm dünyada sizin gibi boş insanlar o zaman nereye kaçacak çok merak ediyorum.
Soran+1 yılSenin dusunce dunyandan yazdim yaratici diye yoksa senin anlamayacagin konulara girmem @jacopmeer
Soran+1 yılAsil sen zararsin su hayatta odun gibi durup mankenlik yapmak disinda ne karin var.
Soran+1 yılFotom eziklikten degil sizin givi fakirlerin elestirilerinden ha sen altimdaki karimi degil ama yanimda calisan erkek elemanlari iyi alirsin alisin kuvvetli bir tipe benziyon zaten androjen makensin ya.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
65Cevap
+1 yılZengin oldugun için , diğer insanlardan üstün oldugunu zanneden , akıl yoksunu garibanın birisin sen , zira zenginliği veren de alanda Allahdır, sen çalışarak kazandıgını zannedersin, zira çalışma ile zengin olunsa herkes zengin olurdu, bu bir sınamadır, kimi fakirlikle sınava tabi tutulur, kimi guzellikle, kimi hastaıkla, kimi saglıkla, her şeyin allahdn geldiğini unutup, kendinden bilenlerden olmuşsun ki , yine bir gun kıçın sıkıştıgında O aklına getirmediğin Allah a sıgınırsın , ve inşallah affedilenlerden olursun
10 Yorumla:))) Anlaşıldı Kardeş :) KIROYUM Ama Para Bende Diyorsun :) Eyvallah :D Ama unutmakı burdakı ınsanların çoğu ego tatmını ıcın burada :D Kalmıssın gizli den :D EGO nu tatmın edıyorsun İnsanlar Sanalda Oldukları gıbı degıl olmak ıstedıklerı gıbı davranır :) Bende senden farksızım haklısın profılım acık ama :D bende ego tatmını ıcın burdayım :) insanlara laf sokmak için normal hayatta yapamadıklarımı yapmak için bu arada ben türkiyede lider firmalardan birinin CEO suyum :) Bilindik biriyim ama bu kımseyı bağlamaz :D Rahatına Bak Olmak Istedıgın gıbı ol :D
23 Yorumla
Soran+1 yılBen ceo degilim kendi sirketim var allaha sukur cok iyi paralar kazaniyorum sen baskasinin maliyla ovunuyon ben kendi malimla farkimiz bu
- +1 yıl
:) Ben Dıyorumkı Takıl Kafana Göre :) Kım Nederse desın kalkmıs bana halen :D sen susun ben buyum :) dıyorsun Cehalet böyle birşey işte :) Şirket kurucu ortağı ve şirket ceo suyum :) bu seni tatmin ettimi ayrıca ceo :) anlamını bir araştır açılımı Chief Executive Officer'dir ingiliz kökenli bir kelimedir :) Kapiş?
Soran+1 yılBu kadar cok yazi yazman yalanini ispatlaman icin burada ceo acilimini bizde biliyoruz simdi muhtar kent coco colaya ortak mi.. Senle sidik yaristirmiyom fakirrr
Çalışmakla para kazanmak arasında bir orantı kurmuşsun ama maalesef yanlış olmuş. Asıl en çok çalışan en alt mertebede birilerinin ağız kokusunu çekerek en az parayı alırken, en az çalışan en rahat şekilde en çok parayı kazanıyor. Bu da çürümüş kapitalist sisteminizin getirileri. Ama bu sistemi savunduğuna hiç şaşırmadım baba parasını yemeye devam et sonu yok nasılsa...
40 Yorumla
+1 yılBence ne zenginlik ne yakışıklılık ne de güzellik ile övünülmez. Üstelik çalışmakla da uzaktan yakından alakası yok önce bunu bir anla. Bu neyin kibiri anlamadım gerçekten. Ayrıca sen niye genelleme yapıyorsun. Her fakir kıskanıyo mu laf mı çarpıyo. Paran olmuş kaç yazar? İnsanları sınıflara ayırma.
54 Yorumla
Soran+1 yılInsanlari kategorize etmeyi seviyorum. Cunku ona gore davraniyorum.
- +1 yıl
Neye göre kategorize ediyosun? Bu zengin bu fakir diye mi? Kategorize etmeyi seviyosan sen iyi ol sonra da insanları iyi kötü diye kategorize et.
- +1 yıl
Tam destek isimsizyalnızkovboy
Soran+1 yılAl birni vur otekini
Belki ailesinin durumu yoktu? Belki kaza geçirdi, iflas etti? Merak etme, sana veren Allah'sa almasını da yalnızca o bilir. Ahirette insanlar parayla yarışmıyorlar, bunu bil.!
76 Yorumla
Soran+1 yılYa yuru git.
Soran+1 yılDikkatli ol el sallarken dusme.
ben 20 kişilik otobüse 50 kişiyle binerken zengin arabasıyla rahat rahat takılıyor otobüsü kaçırcam derdi yok bankada sıra beklemeden bir sürü kişinin önüne geçiyorlar biz arkadaşlarımızla dışarda bişeyler yiyelim diyince direk parasını hesaplıyoruz onlarda öyle bir dertte yok ee bırakın da sövelim biraz
38 Yorumla
Soran+1 yılCunku siz cekemiyorsunuz baska insanlarin sizden ustun olmasini kabul edemiyorsunuz.
- +1 yıl
@ipekyolu yuh be kardeşim sen bir kişinin suçunu bütün fakirlere yüklemişsin valla benim etrafımda öğrenciler hep parasız her ay farklı bir öğrenci hesabına para yatırıp yardım edebilirsin daha birçok yöntem var sen yatağında rahat uyurken birileri açlıktan ölüyor ne diyim yazıklar olsun
+1 yılParası olan parasıyla övünmez gözüm. Daha fazlasını başaramadığı, ondan iyisinin olduğunu bildiği için susar. Sağda solda parasıyla gösteriş yapacağına, o vakiti daha fazlasını kazanmaya harcar. Gösteriş yapmak boş insanların işidir, parası olan adam boş adam değildir...
20 Yorumla
+1 yılBen güzelliğiyle övünen kıza, yeteneğiyle övünen insana parasıyla yakışıklılığıyla övünen erkeğe karşıyım. Banane kardeşim, allah daha çok versin, allah sahibine bağışlasın. Bende överim, kıskanmam. Allah beni böyle yaratmış, şükür etmeyi biliyorum. Benim durumumdann daha kötüleride var, allah herkese çok versin, herkesin boğazından helal lokma geçsin. Ama saydığın şeyler ile kendini öven insanlara acırım, arkadaşlık kurmam. Ben överim, ben övdüğüm zamanda alçak gönüllü olcak, o kadar.
10 YorumlaŞimdi yazdıklarım genel olarak söylüyorum :
Kimisi parasıyla güzelliğiyle bilmem neyi ile övünür bunda bir sakınca yok ama bu zenginliğini birisini küçük düşürmek maksadıyla yapıyorsan karşılığını bulursun.
Zengin arkadaşlarımız var yok değil onunla içeriz gezeriz ama yeri geldiği zaman o zengin olduğu için nerede nasıl konuşacağını iyi bildiği için bu konuları ona bırakıyoruz böylece geçinip gidiyoruz... anlatabiliyorum değil mi.00 Yorumlazenginlikle ovunmek nedir ya hafi hava atarsin anlarimda ovunmek bir garip kaciyor gonlunde zenginse sayin arkadasim senin zenginligin o zman ovunulmeye deger olur. Ama su soyleminde hakllisin kendini guzelken yakisikliyken öven :) buda sacma insan kendiyle ovunmemeli benim dusuncem bole insanlar komik oluyor ama bir baskasi seni ovse mukemmel bir durum :)
01 Yorumla
Soran+1 yılburada ovunmeyi anlatmiyorum burada neden kulp takmaya calisiyorsunuz onu soruyorum.
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden övüneceksin ki? Aslında kızlara bu konuda haksızlık yapılıyor. biz kızlar hepimiz bakıma ihtiyaç duyuyoruz. Saçımızı süpürge edicez evlenince kocamıza da çocuğumuza bakarken de. Bunun karşılığı olarak da hiçbi şey beklemiyoruz. Ama her kız maddi açıdan iyi olan briyle evlenmek ister. Bence gayet mantıklı bişey bu. Çünkü her kadın evinin güzel olmasını kendine bakım yapacak kadar da maddi rahatlıkta olmayı ister. Kulübede yaşamak isteyen olmaz açıkçası. O yüzden kızlara paragöz denmemeli.
17 Yorumla
Soran+1 yılBencede para cok onemli.
Cevap sahibi+1 yılsırf saçma saçma mesaj attılar diye de gizlendim. Ne salak insanlar varya
Cevap sahibi+1 yılbu arada ne iş yapıyodun
Soran+1 yılKendi sirketim var. ulusal ve uluslar arasi calistigim. Daha da aciklamak istemiyorum.
Cevap sahibi+1 yılben bu konuda bir şey sormak istiyorum. Bu şirket kuranlar şirketi olanlar eşit ağırlıktan üniyi kazananlar mı oluyo? hani diplomat filan kazananlar mı oluyor? Ben tıp istiyorum mesela. Çok da çalışıyorum şöyle bir şey var onu da söyleyeyim bir kız okumadan ev hanımı olunca zengin koca arıyo bu da çok yanlış. Kültürsüz bir kızla kim evlenir yani? Yapmayın cidden. Mesela ben doktor olduğumda zenin biriyle evlensem bu normal bişey çünkü ben okumuş olucam kültürlü olucam. bu da var
c180k yı 23 yaşında kendi aldığını iddia edene kimse inanmaz cicim.
ayrıca da kimsenn gözü kimsenin parasında değil. kimin parası ile ne aldığınız da önemli değil.
görüyoruz etrafda kızlara caka satmak için çakma m3lerle gezinen hırboları.
ha istersen güzelin güzeli kızları gezdir istersen şunu bunu yap. umrunda değilsiniz. tabi buraya yazarsan alacağın cevaplar da belli.00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 357 cevap paylaştı.
+1 yılKaşıyla gözüyle övünen yaşlanacağını malıyla mülküyle övünen öleceğini hiç unutmasın.
Türlü türlü arabalarım oldu kazası var belası var 4 teker üstündesin sonuçta
Ev almıştım kentsel yapılanma bilmem ne derken yıkılcak 2 sene uğraşcam
Bunun depremi var bilmem nesi var bir yangında bir depremde Bir doğal felakette övünülen herşey yok olabiliyor.
İnsan birşeyle övünecekse Ebediyyete kadar sahibi olması lazım.00 Yorumla
+1 yılTatlım bugün zenginsin yarın puff bitmiş bir insan tipiyle övünebilir ama parasiyla hayır para nedir ya ne değer katiyor sana insan olacan insan da kime anlatiyoruz tabi
21 Yorumla
Soran+1 yılSen tipinle ovun o zaman. Hayaya atilsigin zaman gorucegim seni.
- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılDostum sanırım bunu anlatmaya çalışmışsın. Ama parasıyla hava atan insanları hiç sevmem. Genelde de onlar baba parası yiyen züppe dediğimiz insanlar.
https://www.youtube.com/watch?v=FQcSe8GHlfE10 Yorumla Zenginler tipim değil sevmem böyleleri sonradan görme böyle oluyor. Az verip aratma cok verip azdırma sözünü dama söylemek istiyorum. Kimsenin parası bizi ilgilendirmez laf salatasına gelmissin sen
51 Yorumla
Soran+1 yılLaF salatasi yapma nasil yasayacagin beni ilgilendirmez soruya cevabin var mi? Ben ona bakarim. Ilgi cekemeye caliaiyorsun.
''Lutfen fakirler yazsin?'' (: Mülk allahındır ve kıyamet günü mülk allaha kalır. Seninse yanında götüreceğin tek şey kalbinde taşıdığın. ''Ben zengin miyim?'' sorusunu sor sen kendine (: parayla olmuyor o işler, parası olmayana fakir diyenin aklına şaşarım ben...
30 YorumlaSorun Şurda Ama Yakışıklı adam Çrkinleri.. Yetenekliler Yeteneksizleri Ezerse onlara da gıvık olururz ama bu durum genelde ZEnginlerde olduğu için adınız çıkıyor.. Benim babamın durumuda iyi ama Emişn ol sadece açlışmayla olmuyor Bunlar Allah Dilediğine Zenginlik Dileyene de ilim veriyor...
10 Yorumla
+1 yılO kadar zenginsen ruhuna estetik yaptır.
Sakıp Sabancı da çok zengindi ama ne paraları mezara götürebildi, ne de engelli çocuğunu tedavi ettirebildi.33 Yorumla
Soran+1 yılYa belki evlenmiycem nerden biliyorsun oyle bir yazdin ki bunu birisi okusa fakir kaldigina sevinecek.
- +1 yıl
Geceleri parana sarılıp uyursun.
Acıyorum bir bakımdan da size, çünkü asla sizi gerçekten seven biri olduğunu bilemeyeceksiniz.
Zengin bir kadın servetine servet katmak için, fakir bir kadın ise paranız için evlenecek sizinle.
Soran+1 yılBenim icin evlilik soyumun devam etmesi icin bosanicagim daha sonra tabiki cocugum annesine bakacagim. Maddi acidan.
+1 yılBence de fazla havalanmayın Hepsini ALLAH veriyor bunu yazarken hiç vicdanın sızlamadı mı arkadaş ya fakirin zaten burada işi olmaz
22 Yorumla
Soran+1 yılNiye sizlasin ki
- +1 yıl
Bazılarına iş var bazılarına iş yok ne için hava atıyorsun Allah'ın verdiğini sen hava atarak milleti üzmeye hakkın yok evet sende haklısın bir taraftan herkes çalıştığını kazanıp zengin olsun ama bunu senin böyle bu şekil demene gerekmez ki onlarda insan ama fakirin işini gücünü bırakıp burada geziyorsa haklısın
- Aile & Toplum konusunda 8b cevap paylaştı.
+1 yılFotoğrafını ve sahip olduğun mal varlığını da şurada sergileseydin de en azından biz fakirlerin gözü hem ÖKÜZ görmüş olurdu hem de bizden kesilen vergileri hangi haramzadeler yiyor görmüş olurduk.
11 Yorumla
Soran+1 yılBen haramzade degilim namuslu duzgun calisan Birisiyim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBugün zenginsin empati kurmanı tavsiye ederim. Bizim eskiden durumumuz çok iyiydi sonra işlerimiz kötüleşti zamanında küçümsediklerim gibi oldum. İnsanların parası yok bence para konuşmayın insanlar kıskanır üzülürler bizim niye yok diye..
He bu arada Allah daha çok versin.12 Yorumla
Soran+1 yılSag olasin.
Cevap sahibi+1 yılHe bu arada bazıları laf çarpmaya çalışmış. Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş.
Alayı kolpa kendileri zengin olsalar umurlarında olmaz
bu yüzden yapıyor olabilirler senin bu tavırların yüzünden zenginim abi ben havalarında olduğun için :)
14 Yorumla
Soran+1 yılZengin oldugum kuralini hicbirsey degistirmiyor.
Soran+1 yılYa birak bu suslu laflari.
+1 yılKendinden geçen kızlar.. kızlarımız..
61 Yorumla
Soran+1 yılIste bu paranin gucu.
Ortada emek varsa tamam da görgüsüzleşmeye gerek yok
51 Yorumla
Soran+1 yılGorgusuzluk degil ki bu. soruyu iyi okursan anlarsin.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir insan ömrü boyunca çalışsa en yüksek makama gelse dahi babadan zenginlerin elde ettiği servetin binde birinin dahi yanından geçemiyor. Örneğin ben özel sektörde mühendis lik yapıyorum. 5000 tl ye yakın para alıyorum. Ama kafamda saç kalmadı gençliğim calisa calisa heba oldu. annem babam fakir olmasaydı zengin olsaydı bende hazıra konsaydim keske. Gelde zenginlere kinlenme.
11 Yorumla
+1 yılOlay ne biliyor musun kızlar yakışıklılara bakmıyor paralılara bakıyor bu yüzden yakışıklılara laf atmıyorlar paralılara laf atıyorlar atıyoruz kıskanıyorz yegenm sizi :D
01 Yorumla
Soran+1 yılCansin.
fakirler ölsün Porsche'den selamlar videosu aklıma geldi
40 YorumlaBana niye soylemiyorlar oyle seyler? A dur buldum. Insanlarin gozune sokmuyorum ne zekami ne basarimi ne de parami.
11 YorumlaSen hic uslanmayacaksin asikar. Neyin tribindesin yine?
13 Yorumla
Soran+1 yılBu soruyuda kaldiracak misin :)
Soran+1 yılCakma sarisin seni.
Umursamamak lazım, ayrıca çok kıskanç insan vardır eminim, özellikle yakınında ki insanlara dikkat et :)
02 Yorumla
Soran+1 yılYanimdaki insanlar Bana karsi hata yapmamak icin goruyorum 3 defa dusunuyorlar.
+1 yılzamanında 1 tl cebimde kalsın diye 5 km gitmek için dolmuşa binmezdim
şimdi iş buldum işime sahip çıktım işimde her zaman en iyi 3 ler arasındayım
ev araba arsa çalışınca kazanırsın alırsın
ama çalışmadan çok kazananda var o farklı00 Yorumlayakışıklı biri yakışıklılığıyla övünürken problem var çünkü kendini bir b*k sanıyolar kral kesiliyolar ondan sonra da bizim salak türk kızları bunların peşinden koşuyor kazığı yedikten sonra da bütün erkekleri suçluyolar
10 Yorumla
+1 yıl00 YorumlaSenin bu paragrafi yazarlen edindigin fikre sokayim bize ne l*n senin parandan lenfoma olda o paralari pamuk diye kicina aokaunlar *
18 Yorumla
Soran+1 yılBedduhaya bak paramla doverim seni ezik.
Soran+1 yılSen ilk once kaslarini yak.
Soran+1 yılFakirlikten olsen keske.
Soran+1 yılYapistin ya bir yuru git.
- Aile & Toplum konusunda 644 cevap paylaştı.
+1 yılaşkımm yaa oyle ulu orta deme zegın oldugumuzu :SD:FGH:j:
03 Yorumla
Soran+1 yılAskimmm unuttum ya :) ne zaman villamiza geliyorsun.
- +1 yıl
ben diger vıllamdayım sekerim :))
ayakkabılarım için oda yaptırıyorum ya tadılat bitsin gelcem :)))
Soran+1 yılBende yeni araba alicagim. Fakirligin gozu kor olsun 6 aydir ayni jeepe biniyorum.
Para maddiyattir. Kopektede olur öküz de de
Karakter maneviyat tır. asil insanlarda bulunur :)44 Yorumla
Soran+1 yılSana uyuz oluyorum zaten. cizgi filmde mi yasiyoruz. Paran olmazsa karakterde olmaz.
- +1 yıl
Paran olmazsa karakterinde olmaz demiş. Ulan bu kafayla çok yaşamaz bu soruyu soran.
- +1 yıl
@jacopmeer ne demek para olmazsa karakter e olmaz ya? Nasil bir bakis acisi bu? O luks arabasiyla cocuga carpip sonra da yolda birakip kacan, olumune sebep olup bir de saglam arkasi sayesinde yalan raporlarla isten yirtanlara ne diyceksin peki onlar da mi karakterli? vp ruh hastasi, parasi olmayanin karakteri olmazmis. Tamam fakirler kotu karaktersiz insandir, hepo zenginler iyidir sadece canim!
+1 yılBişey demedik Allah daha çok versin , ama sizde fakirlere acıyın azıcık.
Bazılarının iş imkanları bile yok napsınlar çalsınlar mı?10 Yorumlahepsı bı yana kızların yavşamasını kımse onlar işi şakaya vuruyor dıye yutturamaz...:)))
10 YorumlaFakir konuşsa fakirliği hakkında, fakir edebiyatı yapma dersin ama.
35 Yorumla
Soran+1 yılBana yalvaran para isteyen insanlari sevmem.
Soran+1 yılkes sesini fakir.
Soran+1 yılPara veremmi
+1 yılAramızda bir fakir varsa o da sensin. Ruh fakiri.
10 Yorumla
+1 yılOrtada çok para varsa bir p*çlik vardır orada anladın mı? Kimse alın teriyle çok zengin olmuyor bu dünyada. Orta gelirliysen evin, araban varsa onlar için zenginim diyorsan eyvallah ama çok fazla para varsa ortada orada ters giden bir şey vardır.
00 YorumlaSana parayı malı mülkü veren allahtır vermesinide bilir almasınıda
32 Yorumla- +1 yıl
Cok dogru
Sen ovunme onlar zaten seni kiskanir onlar seni ovmus olur ama ovunmek hos degil guzlikgiyle ovunenlere bisi diyemiyorum allahin vergisiyle ovunuyorlar onlarin hali daha beter
00 Yorumla
+1 yılyaşın kaçki bu kadar çalışıp zengin oldun? babanın parasıylamı övünüyorsun? önce bu soruları kendine bir sor aslan...
12 Yorumla
Soran+1 yılKendi kazancinla ovunuyon kucuk yastan beri calisiyorum.
- +1 yıl
cehaletine verip es geçiyorum.
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok çalışarak zengin olmak...
hahahahah
hiç güleceğim yoktu...14 Yorumla- +1 yıl
zamanında 1 tl cebimde kalsın diye 5 km gitmek için dolmuşa binmezdim
şimdi iş buldum işime sahip çıktım işimde her zaman en iyi 3 ler arasındayım
ev araba arsa çalışınca kazanırsın alırsın
ama çalışmadan çok kazananda var o farklı
Soran+1 yılCalis seninde olur.
Cevap sahibi+1 yılasgari ücretle çalışıp ev geçindirenler var bu ülkede. eger cok calısmakla para kazanılsaydı. merdıven altlarındaki atölyelerde calısan tekstıl işçileri, yerin bilmemkaç metre altında calısan maden işçileri vs zengin olurdu.@mutsuzbanka lafım sana değil, ne demek istediğimi gayet iyi anladığını düşünüyorum.
Soran+1 yılKafani calistirip turkiyede rahatca koseyi donebilirsin.
Bizden daha mı çok çalışıyor sunuz? Ulan 12 yıldır çalışıyorum köpek gibi neden zengin olmadım?
00 Yorumlaparaya deger veren insan para için herşeyi yapan insandır :) seni köprü altı bekliyr işinin başına dön hemen
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılGardaş fakirim ama aç değilim tipsizim ama o kadar da değil bnmde gönlüm zengin kiskanmiyorum hem o kadar malın hesabı kolay değil ahirette ;)
00 Yorumla Sen ne sacmaladiginin farkindamisin sen neyin derdindesin.. aptalmisin
11 Yorumla
Soran+1 yılGit konuyu oku..
+1 yılKocam zengin olmadığı sürece bir sıkıntı yok benim için.
01 Yorumla
Soran+1 yılFakirlik iyidir diyosun
dogru soyluyorsun kardes ama zengik cogu zaman cok calısmaktan olmuyor :) fakat mantıgın çok dogru bana göre fakirim huyum kurusun
00 YorumlaKaç paran var lan? Kapışak kimin daha çok parası var diye merak ettim kaç paranın olduğunu
012 Yorumla
Soran+1 yılKopek miyiz kapisalim iste bu kadar varos sunuz.
Soran+1 yılAdam olsan zaten gel kapisalim demezsin. Alt tabaka
Soran+1 yılHahaha araba ilr zenginlik olcen herhalde senin gibi orta sinif ezikligi yasayip zengin olmaya calisan kisiler gibisin. Daha iddaali laflar sec bence buna ihtiyacin var.
- +1 yıl
ya keko gizli gizli konuşuyorsun araba ortasınıf bir olay değildir önce bunu öğren fakirlik aşşağılancak birşey değildir bunuda öğren. burada abaza gibi her kezbana yavşıyorsun sonra ben zenginim diye palavra sıkıyorsun. Araba zenginlik göstergesidir bunu bill gates bilmiyor sen biliyorsun zaten hı * soktumun malı
Soran+1 yılSalak sen hic mustafa kocun iyi arabayla show yaptigini gordun mu veya ikeanin sahibini adam ekonomik sinif yolculuk yapiyor iste olay bu iste sen basit dusundugun icin elindeki en iyi sey yani kiytirik bir arabayla ovunuyorsun sen gercekten fakirsin.
Soran+1 yılKendini iyi hissediceksen tamam ben fakirim normal hayatta eziksin bari burada kendini iyi hisset
Soran+1 yılBen zenginim ddemedim fakirler neden boyle davraNir dedim.
Soran+1 yılZenginligimi ovmedim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇünkü yakışıklının , yeteneklinin kadın elde etmede bir sınırı oluyor ama zenginin öyle bir sınırı yok istediği kadını direk elde ediyor , tabi zorumuza gidiyor bizim koşturduğumuz kızları bir araba illa hop kucağa almanız.
01 Yorumla
Soran+1 yılGercektende kizlar hep boyle para prestij demek.
Çok sıkışığım normalde böyle yerlerde işim olmaz iyi niyetli bir arkadaş yazabilir mi. Fakirim diye dalga geçen olursada eyw hiç sorun değil. Kız olsam gerçekten bir sürü kişinin yazacağına iniyorum ama buyum yardım edebilicek var mı?
00 YorumlaEn iyi eğitimi almak , gece gündüz çalışmak bile zengin olmak için yeterli değil. Allah vergisi.
00 Yorumla
+1 yılÇünkü bizim paramız yok senin var ne deler "zenginin malı züürtün çenesini yorarmış" o zaman sende sosyal çevreni değiştirceksin bu kadar rahatsızsan durumdan. Git senin kadar zengin olan insanlar ile takıl
00 Yorumla
+1 yılkimin neyiyle övündüğü hiçte umrumda değil benim :DD
30 Yorumlasende para var ama edep haysiyet seref onur bunlar var mı? bence yok böyle bir soru yazmandan anladığımız gibi
10 Yorumla
+1 yılÖvgü karşı taraftan yapılınca gerçek amacına ulaşır.. Ancak kişi kendini överse bu gorgusuzluk ve ukalaliktan başka bişey değildir...
10 Yorumla- Devamını Gör (54)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat