Aile & Toplum Fakirler ne yapiyorsunuz fakirlerr? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Bende fakirimmm Fakirler ne yapiyorsunuz fakirlerr? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. fakirim ve bir şey yapmıyorum 0 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Ayip ama aa😂😂 nasılsınız fakirler evet fakirsiniz dünden daha fakirsiniz ölsenize fakirler🤣🤣😂 1 0 Yorumla
TantuniSultanSülüman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 81% +1 yıl Yatmaya devam de akşamnereye gitsem diye düşünüp duruyorum 0 0 Yorumla
BubblesBoop Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Fakir olarak max aktivitem oturuyorum. Sıkılırsam diğer odaya geçip oturuyorum 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. work and travel yapıyom 😂😂 0 0 Yorumla
Teklifetmeveresiye Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Karıya kıza yedirmek için çektiğim kredinin borçlarını ödemeye çalışıyorum 😂 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Iyi olmuş öde Karin istese 5 kuruş vermen Yorumla Soran +1 yıl yedin hurmalar simdi tirmalar seni Hadi gite bi kizdan para iste adama söverler Yorumla Teklifetmeveresiye +1 yıl Birincisi karım yok, ikincisi kızdan para isteyeceğime bir daha kredi çekerim sonra akıllanmam onu da yeriz Yorumla Soran +1 yıl ye esek gibi de calis öde hadi bakim naşşşşş Yorumla Teklifetmeveresiye +1 yıl Eşek gibi dediğin de taş taşımıyorum ya sanki, 5 dedin mi evdeyim Yorumla
johnrocco44 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 620 cevap paylaştı. Cacık yapıyoruz ablacım sen? 0 3 Yorumla Soran +1 yıl bana da ikram et Yorumla johnrocco44 +1 yıl olur yeni yaptım ellerimle ikram ederim :) Yorumla johnrocco44 +1 yıl güzel şeyler düşünerek yaptım cacığı biraz koyu oldu ama... Yorumla
betterböcek Takip Et Master Yaş: 35 , eic 64% +1 yıl Bunu diyen de fak fakirdir hee 😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl fas fakirimmmmmm Yorumla Soran +1 yıl Bu sitede fakirler toplandik Yorumla
UluGökKurt Takip Et Master Yaş: 31 , eic 31% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Fakir fakir oturuyorum. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bende fakir fakir oturuyom Yorumla UluGökKurt +1 yıl Ben seni zengin sandım. Bir an "beni bu hayattan kurtaracak beyaz atlı prenses" diye hayallere daldım. Bana umut verdin ve yarı yolda bıraktın. Git burdan! Yorumla
Sa4udade Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Esmer seni böyle bilmezdim benn 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Şakasına be Yorumla
imthinkingaboutyou Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl ajdklwkdskdkf yüzümüze vurma be 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 18,3b cevap paylaştı. Sürünmeye devam, kuyruk bekliyorum. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl He ya üzülüyorum makarna melemen yazık 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Makarna en sevdim yemek Menemende ❤️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🤣 🤣 Ben mecbur kalırsam yiyorum işte zihniyet te fakir Yorumla Soran +1 yıl mecbur mu onlar dunyanin en gzl yemekleri bi kere Yorumla Cevap sahibi +1 yıl En güzel yemeği antrikot bir kere bunlar onun yanında atıştırmak Yorumla
DrErtuğrulbey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl zengin ariyoz 😀😀 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Doktor sen zenginsin kesin Yorumla DrErtuğrulbey +1 yıl 😀😀😀 Yorumla
meinschicksal Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. aynı devam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
fakirim ve bir şey yapmıyorum
Ayip ama aa😂😂 nasılsınız fakirler evet fakirsiniz dünden daha fakirsiniz ölsenize fakirler🤣🤣😂
Yatmaya devam de akşamnereye gitsem diye düşünüp duruyorum
Fakir olarak max aktivitem oturuyorum. Sıkılırsam diğer odaya geçip oturuyorum
work and travel yapıyom 😂😂
Karıya kıza yedirmek için çektiğim kredinin borçlarını ödemeye çalışıyorum 😂
Iyi olmuş öde
Karin istese 5 kuruş vermen
yedin hurmalar simdi tirmalar seni
Hadi gite bi kizdan para iste
adama söverler
Birincisi karım yok, ikincisi kızdan para isteyeceğime bir daha kredi çekerim sonra akıllanmam onu da yeriz
ye esek gibi de calis öde hadi bakim naşşşşş
Eşek gibi dediğin de taş taşımıyorum ya sanki, 5 dedin mi evdeyim
Madafakırım hemde 🤣🤣
Cacık yapıyoruz ablacım sen?
bana da ikram et
olur yeni yaptım ellerimle ikram ederim :)
güzel şeyler düşünerek yaptım cacığı biraz koyu oldu ama...
Bunu diyen de fak fakirdir hee 😂
fas fakirimmmmmm
Bu sitede fakirler toplandik
Fakir fakir oturuyorum.
Bende fakir fakir oturuyom
Ben seni zengin sandım. Bir an "beni bu hayattan kurtaracak beyaz atlı prenses" diye hayallere daldım. Bana umut verdin ve yarı yolda bıraktın. Git burdan!
Esmer seni böyle bilmezdim benn
Şakasına be
Müzik dinliyorum
Kahve içiyorum fakir
Seni bekliyoruz yavrum
ajdklwkdskdkf yüzümüze vurma be
Oy topluyom köye muhtar olacam
Sürünmeye devam, kuyruk bekliyorum.
He ya üzülüyorum makarna melemen yazık
Makarna en sevdim yemek
Menemende ❤️
🤣 🤣 Ben mecbur kalırsam yiyorum işte zihniyet te fakir