Para & Ekonomi Fakirler nasilsiniz fakirlerrr? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Şaka kankiler fakir dedime bakmayin ironi amaçlı söylüyorum kusura bakmayin Fakirler nasilsiniz fakirlerrr? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Mr_Kaan_ Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl https://youtube.com/shorts/utxOPC6Upz8?si=_klNhHdM9Or1KCdP 0 0 Yorumla
raif1923 Takip Et Master Yaş: 50 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 603 cevap paylaştı. başkasını hakir görmeyerek günah işlemediğim için iyiyim 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Makara amaçlı yaa Yorumla raif1923 +1 yıl anladım da herkes anlamaz güzelim aramızda hassas insanlar var neyse bu açıklamanla onlar da anlamıştır evet biz fakirler iyiyiz biraz dertlerden uzaklaşmak için burdayız Yorumla Soran +1 yıl Kusura bakma yanlis anlaşılma olmasin ben kesinkle şakasina yaptim Allah yardimciniz olsun Yorumla Soran +1 yıl Öyle bi aşağlamak gibi bi derdim yok Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Fakirleri Allah da sevmez sevseydi fakir olmazlardı 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Sacmalama fakirler candir. Zenginler pintiler sevmem zenginleri Yorumla Soran +1 yıl fakir seninle ekmeğini payşalır ayrica ne alaka Allah Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eski bir komutanımın sözü Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl bitcoin 100 bin dolar olunca hayrıma para dağıtıcam burada üzülüyorum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl bana ver ilk öncelikle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl soruma kim denk gelirse artık kısmet Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Knka sen bu akşam niye málá bağladın hesabını biri mi çaldı 😃 0 3 Yorumla Soran +1 yıl canim maâlâ bağlamak istedi shshsh Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Devam et tosunum 😆 Yorumla Soran +1 yıl 🙌🏼😀 Yorumla
MrDreamer Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Iyidir, senden naber🙃 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Iyidir koç Yorumla MrDreamer +1 yıl Hmm , o zaman hep iyi olman dileğimle 🙃 Yorumla Soran +1 yıl Sağol seninde Yorumla MrDreamer +1 yıl Sağol 🙃 Yorumla
Power_MAN Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl İyiyiz siz nasılsınız 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Şükür iyim dir Yorumla Power_MAN +1 yıl Allah iyilik versin Yorumla
Üşüyenbuz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 623 cevap paylaştı. hoş geldin fakir 😎 0 0 Yorumla
proofstriker38 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 91% +1 yıl İyiyiz bebiş sen nasılsın zengin hatun 0 0 Yorumla
cannotflybee Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl kristal bardağım kırıldı ona ağlıyorum 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 663 cevap paylaştı. Gönlümüz zengin be ablam 0 0 Yorumla
muhammet0707 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 2,2b cevap paylaştı. İdare eder 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
başkasını hakir görmeyerek günah işlemediğim için iyiyim
Makara amaçlı yaa
anladım da herkes anlamaz güzelim aramızda hassas insanlar var neyse bu açıklamanla onlar da anlamıştır evet biz fakirler iyiyiz biraz dertlerden uzaklaşmak için burdayız
Kusura bakma yanlis anlaşılma olmasin ben kesinkle şakasina yaptim Allah yardimciniz olsun
Öyle bi aşağlamak gibi bi derdim yok
Fakirleri Allah da sevmez sevseydi fakir olmazlardı
Sacmalama fakirler candir.
Zenginler pintiler sevmem zenginleri
fakir seninle ekmeğini payşalır ayrica ne alaka Allah
Eski bir komutanımın sözü
bitcoin 100 bin dolar olunca hayrıma para dağıtıcam burada üzülüyorum
bana ver ilk öncelikle
soruma kim denk gelirse artık kısmet
Knka sen bu akşam niye málá bağladın hesabını biri mi çaldı 😃
canim maâlâ bağlamak istedi shshsh
Devam et tosunum 😆