Aile & Toplum En çok kendi günlük yaşamınızdan mı, ülkece gidişattan mı, dünyanın kapsamlı tekdüzeliğinden mi sıkılıyorsunuz? tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 40 Yapay Zekaya Sor #selamgençlik 🍀🍀⭐ Bazen koskoca dünyada bi mercimek tanesi gibi hissediyorum kendimi ve bi çocuk gibi sıkılmaktan ağlayasım geliyor. Siz nasıl hissediyorsunuz?⭐#tubasueda 🍀🍀 En çok kendi günlük yaşamınızdan mı, ülkece gidişattan mı, dünyanın kapsamlı tekdüzeliğinden mi sıkılıyorsunuz? Cevapla Çocuk Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Portakal-Çiçeğii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Her şeye olumlu yönden bakmaya çalışan biriyimdir. Tabiki beni de üzen canımı sıkan durumlar oluyor. Fakat bu durumun uzun sürmemesi için elimden geleni yapıyorum. Eğer ben sıkıldım diyip pes edersem bu hayat istediğim gibi gitmez 1 0 Yorumla
QUADRATURA Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 399 cevap paylaştı. Bazen koskoca dünyada bi mercimek tanesi gibi hissediyorum kendimi ve bi çocuk gibi sıkılmaktan ağlayasım geliyor. Tam da böyle, eline sağlık ben sustum detay konuştu. 🌸 1 3 Yorumla tuba-sueda +1 yıl ❤️❤️ teşekkür ederim Yorumla QUADRATURA +1 yıl 🙏❤️ Yorumla tuba-sueda +1 yıl 😍💕 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Aslında kendi tekdüzeliğim ve dünyanın gidişatı beni sıkıyor diyebilirim 😁 1 0 Yorumla
Bakımlıkızçehanım Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Ülke olarak, gidişat pek iyiye gitmiyor gibi. Bu durum en çok beni sıkıyor.. 1 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. Kendi yaşamımdan 1 0 Yorumla