Güncellemeler
+1 yıl
Türklüğün unutulmuş büyük medeni vasfı yüksek medeniyet ufkunda bir güneş gibi doğacaktır.
Hangi ideolojiye yandaş isen ol yukarıda söz kimin zoruna gidiyorsa en namussuz odur.
Hangi ideolojiye yandaş isen ol yukarıda söz kimin zoruna gidiyorsa en namussuz odur.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bu ülke
Liberaller
Siyasal İslamcılar
Sahte Atatürkçüler
Sahte milliyetçiler
LGBT
Tarikatlar cemaatler
Sol liberaller
Selefiler
Ve PKK'lılar dan kurtulmadan düzelmez
Fatih Sultan Mehmet Han'ın
Hurufi tarikatına neler yaptığını
Dördüncü Murad han ın Katolik grubu nasıl sürgün ettiğini
Dördüncü Murad ın tarikat ve cemaatleri nasıl ıslah ettiğini bu milletin öğrenmeli
Benim dedelerim bu ülke de
Din kullananlar, atamızı kullananlar, liberaller, tarikatlar, selefiler keyif sürsün diye şehit olmadı
Benim ailem Osmanlı da 2 subay şehit, Kurtuluş savaşında bir gazi, birinci dünya harbinde 1 şehit verdi
Bunun için mi
Senin dedelerin Ezan dinmesin diye Cihad için savaştı, yav'in Ezanı Türkçe okuttuğu yetmiyormuş Fatih Sultan Mehmet Han'ın arkasından böyle fatihlerin serserilik peşinde koştu bu millet diye dedelerine hakaret etti daha ne yapsın adam.
Mustafa Kemal i kısaltarak yazınca yav çıkıyor nedense
Bak kardeşim
Atatürk laf deme
Adam ölene kadar ve İsmet İnönü 1944 e kadar Vahdettinin ve Abdülhamitin borcunu ôdedi
Şimdinin parası ile min 500 milyar dolar
Şimdi de Osmanoğulları çıkmış hakkımızı istiyoruz diyorlar
Önce devletin Osmanlı'nın borcu olarak ödediği min 500 milyar dolar parayı versinler
Tunç soyer konusuna gelince
Vahdettin
Sakarya Savaşında bu millet 17 18 yaşındaki kızla evleniyordu
Tarihi bilmeden konuşma
Adam yoklukta Osmanlı nın borcunu ödedi
62 fabrika kurdu
Nice okul, kurum kurdu
Daha ne yapsın
O dönemde 100 den fazlla tayyare uçak ürettirdi nuri Demirağ a
Ben kazım Karabekir paşanın emirinde subay olan bir adamın soyundan geliyorum
Bir ćok konuyu senden iyi biliyorum
13 yaşında ben Osmanlı tarihini bitirdim
@Handsomehell01 bizim dedelerimiz biz bu topraklarda özgür yaşayalım diye savaştı, müslüman olmayana boş düşmanlık yap diye savaşmadılar, bilim ve irfan ile ilerlemene ortam hazırlamak için savaştılar dua okuyup ümmetçilik yapmamız için değil
@Handsomehell01 Mustafa Kemal ve Fatih Sultan Mehmet bugün sen bilim ışığında salt bir düşmanlık yapmadan sana karşı olanlara onlardan daha iyi karşılık vermen için sana ortam hazırladılar. Baykar ne yaptı? Selçuk Bayraktar geceleri dua edip, kahrolsun batı lanet olsun mustafa kemal diyip uyumadı. Emek verdi, projeler oluşturdu kim bilir kaç kere denedi başarısız oldu gene pes etmedi denedi yaptı. Sen videolar çekip Atatürk'e düşmanlığını anlatırken yunandan farkın kalmıyor çünkü bugün yunanlar da Atatürk'ü kendilerine verdikleri zararlardan ötürü sevmiyorlar ve İzmir Marşı videolarının altında Atatürk'e ne küfürler gördüm yunanlardan. Sen madem Yunan Mezalimi diye kitap yazıp bize yunanları anlatıyorsun o zaman gidip keşke yunan galip gelseydi demeyeceksin. Yunan galip gelseydi sen gene ibadet ederdin ama elinde ne bayrağın kalırdı ne de gidebileceğin cami. Mandacılık yapılırken memleketinde at koştururlardı, sende kendini dergaha kapatıp zikir çekerek Allahtan yardim isterdin. Allah, Islam anlayışında sizi kulluk için yarattım diyor ama sırf bana dua edin yatın demiyor, ikra diyor okuyun diyor. Sen sadece kendi ideolojine hizmet eden kaynakları okuyup cahilce konuşuyorsan okumuş olmuyorsun. Okumak, bir konuda çapraz okuma yapmak demektir. Osmanlı yanlısı kaynak okuduktan sonra osmanlı eleştirisi kaynağını da okursan okumuş olursun. Kadir Misiroğlu sohbeti dinleyip, camiler ahır oldu sapka takmayanı asmışlar demekle bilgili olunmuyor. Emin ol ben bir güney avrupalı olsaydım türklerin bu haline acırdım, gülmezdim bile.
Yav Meb den öğrendiniz tarihle bana tarih anlatmayın. Size bir soru. Al sizin Atanız Fatih Sultan Mehmet han'ın arkasından giden orduya serseri demiş mi dememiş mi boş yapmayın belgelerle konuşun. belgelerlegercektarih.com/.../ bu 1 ikinci belge Lozan diye size zafer yutturdular bak bakalım mısır ve sudan nerede satılmış. belgelerlegercektarih.com/.../
Fesli kadirin peşinden git sen
Kardeş ben Müslümanım bu bir. Benim dinim İslam. Şimdi biri çıksa deseki Latin harflerini kaldırıyorum. Artık sadece Arapça konuşulacak. Bütün Latin harfler ile yazılmış kitabı toplatsa ne yaparsın? Hoşuna gider mi? Mustafa Kemal dediğin adam Peygamber efendimiz sallallahu aleyhi vessellem'e hakaret etmiş bir adam. Benim dinim de İslam düşmanı birini sevmek yasak. Allah bunu emrediyor. Ben ölünce benim Peygamberime hakaret eden adamı sen kim oluyorsun da savundun diye bir soru sorarsa Allah CELLE CELALUHU artık orasını da siz düşünün
O mesele öyle
Değil
Saidi Nursi Risale-i nuru için söylenmiş tir o sözler
Kur'an için değil
Atatürk bir müslüman dı
Kadiri idi
Her cumaya giderdi
Meb tarihi anlatıyor hâlâ bana belge göster hadi bu saydıkların arasında neden bir tane bile belge bulamıyorsunuz belgelerlegercektarih.com/.../
Kardeşim daha yorum yapma kalbini kırmak istemem
@pars1453 madem müslüman bunu açıkla hadi bana: https://youtu.be/uSZZaeReOBI
Müslüman bir adam benim peygamberime nasıl hakaret ediyor iyi izle.
https://youtu.be/DhRgkvQz7jc
@Handsomehell01 ağa belgelerle tarih sitesinden bir şey atınca belgen kabul görmüş olmuyor. Senin MEB kaynağı dediğin kaynak arşiv tabanli oluşturulmuş kaynaklardan oluşuyor. Senin hoşuna gitmeyen bilgiler olabilir Türkiye'yi sevmeyebilirsin İslam diye diye ölüp bitebilirsin ama bizim milletimiz İslam ile doğmadı İslam ile de ölmeyecek. Bizim tarihimiz anav kültüründen beri var hatta Sümerlerin çivi yazısından ötürü Sümerlerin türk olabilecegine dair argümanlar tartışiliyor gelmiş buraya kaynak yaristiriyosun. Senin dininin ne olduğu önemli değil annenin babanin kabına s*çma yeter bizim için. Baban bu yorumlarını görse boşuna mı büyüttüm seni der
@Handsomehell01 Sana belge niye sunuyoruz? Sen iddia sahibisin sen belge sunacaksin biz zaten olan her şeyden haberdarız sadece senin gözün yok ve sadece sen kitap okumuyorsun. Bizim için kim bizim memleketimize yarar sağlamış onları okumayı çok iyi biliyoruz. Timura melun diyen cahile hoca diyorsunuz bir de ciddi ciddi belgelerle tarih diye siteden belge atıyor. Kardeşim getirdiğin kaynağın kabul gören bir kaynak olması gerek bu kaynaklar açık açık sadece düşmanlık etmek için yazıldığı taa sağır sultanın bile düşmanlık için yazıldığını anlayan kaynaklar. Gelip ciddi ciddi bu kaynaklarla mi tartışıyorsun. İslam düşmanı olan adam TBMM açılışında elini niye semaya açsın daha TBMM açılışında kurban kesildiginden haberiniz yok. Atatürk müslüman mı öldü ölmedi mi onu sadece Atatürk ve Allah bilir sen ben kim oluyoruz da insanların dinine, dinini ne kadar yaşadığına karisabiliyoruz? Hani lekum dinikum veliye din?
@Handsomehell01 Yav siz ne içiyorsunuz? Kazım Karabekir mi tercume etti kuranı? Elmalili Hamdi Yazır Türkçe'ye çevirmedi mi? Çin olmadan adam mı carpiyorsunuz bana gelip bu adam ve İsmet Özel gibi insanların videosunu atıp gerçekler diye bunları mi yutturmaya kalkiyorsun? Belli değil mi amaçları? Ayrıca herkesin ifade özgürlüğü var, Atatürk kuranı turkceye cevirttirirken millet bu kitabın ne anlattığını anlasın diye çevirdi. Müslüman değil ise kendine Müslüman değil. Atatürk kuran yakıp üstüne basmış gibi konuşuyorsunuz. Cin olmadan adam carpmayin sadece sizin beyniniz yok baskalarinin da var
@Handsomehell01 Başka insanların da okuma kabiliyeti, doğruyu yanlıştan ayırma kabiliyeti, bir bilgiyi kontrol etme kabiliyeti var. Ben bu konuşmaları izleyeli aylar oldu. Senin bana attığın siteleri ben okurken sen daha kuranı yeni okuyordun. Sen sanıyor musun ki bu anti Kemalizm zirvasi daha 10 senelik şey. Ben 20 yaşındayım 13 yaşından beri bu işin icindeyim kitap okumaya da Yuval Noah harari ile başladım.
Kardeşim benim yorumumu tamamen kaldır bu adamı engelle cahille muhatap olma
@Handsomehell01 İskilipli Atıf asıldı da neden Ahmet Hulusi efendi asılmadi bana bunun izahını yapar mısın bekliyorum ümmet başkanı arkadaşım
@Handsomehell01 Mondrostan bizi lozana getiren adama sövüp mondrosu mu kotuluyorsun? Mondros adı üstünde bir ateşkes antlaşması ve sen bunu imzalamaya zorlandin kendi isteginle imzalamadin yani biz güle oynaya bizim tren raylarimizi haberleşmemizi bile gavurlara veren antlaşmayı niye imzalayalim? Atatürk Allah mi da her yapılan şeyi aynı anda engellesin? Osmanlı 1683ten sonra öyle bir geriledi ki Sakarya muhaberesine kadar içimizden geçtiler. Sen Mondrosu bizim neden imzaladığımızi carpitmadan önce bizi mondrosu imzalayacak hale getiren Osmanlı cahillerine suç bul. Osmanlı bizim atamiz ama Osmanlı 1683ten sonra bilim ve tenden uzaklaştı kafes usulünde şehzade yetiştirdin ve ortaya cahiller çıkardın. Biz 1683ten sonra niye bu hale geldik onu sorgula, kimse isteyerek mondrosu imzalamadi ama sen isteyerek sevri imzaladin ve padişahın Nimet hatun denilen 16 yaşındaki kızla İstanbul'da düğün yapti
Aga sen bizim 1920de nasıl ağır s**tığımızı okudun mu? Bilerek dalga mı geciyorsun? Bu kadar bilgi saptıran okumamış adam olur mu a*k sanki 1920de Osmanlı askeri süper güçtü de biz Mondros imzaladık. Cumhuriyetin kurulabildiğine şükret o ortamda.
Daha fatih sultan Mehmet'in tarikat kapattigindan haberi yok, müslüman olan Türk gerçek türktur müslüman olmayan turk türk değildir gibi savma sapan argümanlarla yaşıyor o Osmanlı'nın da ataları senin kendi atalarin oluyor Arap isen söyle ben arabistanliyım de ona göre konuşalım biz türküz
4 murat han Şeyhülislam astirmadı mı
Fatih Sultan Mehmet Han hurufi tarikatının birçoğunu öldürtmedi mi
Sorumun cevabını neden veremiyorsun? Rauf kankası imza attı mı atmadı mı? Attı. Onun attığı imza yüzünden ülkem işgal edildi mi edildi. Bu adama ceza olarak sürgün vermesi gerekirken neden benim ülkemin İşgal edilmesine sebep olan, analarimıza , bacılarimiza saldıran kâfirlerin ülkemde cirit atmalarına sebep olan aadamı ödüllendirirerek başbakanlık verdi mi vermedi mi? Soru gayet basit. Ya evet verdi ya hayır vermedi diyeceksin. Eğer ki böyle bir yanlışı yaptığı için adamı idam etmiş olsaydı ya da ülkeden kovsaydı amenna ama başkanlık vermek affedilmez kardeş kusura bakma da biraz bunu sorgula. Aynı şekilde İsmet İnönü Lozan da adaları sattı mı? Vatana ihanet değil mi bu? Madem vatana ihanet. Neden böyle bir hainliği yapan adama da başbakanlık dağıtıldı bu sorularıma mantıklı bir cevap neden veremiyorsun? Ben sana Lozanı sormuyorum vatana ihanet suçu işleyen adamlara neden başbakanlık verildi ve bu adamı buna rağmen nasıl savunduğunu soruyorum
@Handsomehell01 Soruna cevap veriyorum işine gelmeyeni cevap olarak kabul etmemen benim cevap verdiğim gerçeğini değiştirmiyor. Sen bir iş yaptığin zaman bunun bir nedeni olur. Sen tarihi bir olaya o olayın zamanında ne yaşandığına göre yorum yapmazsan tarihi şartlarına göre yorumlamazsan ben seni nasıl ciddiye alıcam?
@Handsomehell01 İsmet İnönü Lozanda adaları satmadı, sen misakı milliden taviz vermek zorunda kaldın ve referandum ile giden hiçbir yeri geri alamadın sadece hatayi geri alabildin. Adalar uşi antlaşmasi ile italyaya verildi ve onlar da yunanlara bıraktı. İnönüye masada her şeyi oldubittiye getirmeye çalıştilar ona rağmen lozandan fayda ve yarar ile çıktık. Lozanı misakı milli ile değil sevr haritasi ve maddeleriyle karşılaştıracaksın. Lozanı gidip mondros ile karşılaştiracaksin madem bu adamlar mondros imzalayip hain oldu niye lozanı imzalamak için emek verdiler? Sen lozan kolay mı imzalandı sanıyorsun? O dönemde altı tane millet senin üzerine geldi sen taviz vermeden nasıl bir yol izlemeyi planlıyorsun? Tarihi işine gelmeden yorumlamayı bırakıp acil olarak ergenliğini geçirmen lazım.
Adam haklı olabilir. Belgeler var bunla ilgili. Buyurun okuyun. https://belgelerlegercektarih.com/2012/12/10/m-kemal-ataturkun-ingiliz-istihbarati-ile-gizli-iliskisi-desifre-oldu/
https://youtu.be/TuY_FE3OgeY
Belgelerle tarih sunuyorsun da sunduğun belgenin doğruluğunun kaynağı nedir? Mesela nasıl onaylıyorsun, arşiv ile mi onaylıyorsun? Bende g*tümden 10 tane belge üretir eskitme efekti yapıp bir sürü sey yazarım.
Kardeş belgeler hepsi arşivden. İnanıyorsan gtünü kaldır arşiv tara
Dostum yaşın kadar ayımı sadece arşiv tarayarak geçirdim hatta daha fazlasını. Bana olmayan bilgiyi yutturmaya calismazsaniz sevinirim bir de başka insanların da gözünün ve okuma kabiliyetinin olduğunu unutmayin.
Bir tane arşiv kaynağı belge neden yok neden belgesiiz sadece sallıyorsun o zaman 🤣🤣
Belge kaynağım doğru. Sen yanlış olduğunu iddia edip sen belge atıyorsun? Ben belgelerimi diğer milletlerin kaynaği ile de karşılaştiriyorum sen sadece bir insana muhalif olup yanlı olan insanların yazdıklarini belge kabul ediyorsun farkımız bu.
Atatürk'ü gericiler, kürtçüler, sosyalistler sevmez genel olarak.
Türklüğe kim düşmansa o sevmiyor. Buna da ilericilik, müslümanlık gibi kalıplara sığdırmaya çalışıyorlar ama eşeğe altın semer vursan ata dönüşmez.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!