Merhaba ben 18 yaşındayım son sınıf lise ögrencisiyim okulda bana mal mal bakıp gülen 2 3 kız var çok sinir oluyorum beni her gördüklerinde yapıyorlar öldürmek istiyorum artık bunları dayanicak gücüm kalmadı boyum 1.90 1.91 arası sarışın mavi gözlüyüm kilomda 75 ince uzun bir fiziğim var ama bu kızlardan bıktım artık bana bakıp uzaktan gülmeleri benim hakkımda arkamdan konuşmaları derdleri varsa gelsinler yüzüme desinler diye düşünüyorum uzaktan gülmeleri beni bunalıma sokuyor cidden öldürme isteğim geliyor yaşımda 18 yani bu yaşta bir çocugun üzerine bu kadarda gidilmez sizce ne yapmalıyım?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Oglum sen m@lmisin bunu nie kafana takion gülüyorsalar agzinda laf mi yok git konus hayırdır bebisler die hesap sor buraya sorma belki iclerinden biri senden hoslanio oyle kiz muhabbeti çeviriyor
durup dururken gülmeleri hiç normal değil
tamam bunu dert etme git konuş agzin mi yok cekingen bi cocukmusun git konus hayirdir de ya konuşunca yemicekler ya bu kdr cekingen olma
Onlar neden gelip konuşmuyorki çekingen değilim aptal sonic insanlarla muhatappa girmeyi sevmiyorum
bunu sebebsizce yapmaları sinirimi bozuyor
Ya kizlaron saci uzun aklı kısadır sen git konuş bakalim dertleri neymis bunu kafaya takcak kadr umursama
ama kızlar IQ testlerinde başarılı ders notları erkeklere göre daha iyi? Cidden sizce akılları kısamı
Lan sen ona mi takildin ya ben konus git sen konus diom sen iq testine mi takıldın
Ona takılmadımda kızdan hoşlanmıyorum s. km Sonic insanlarlada muhsattap olmayı sevmem o yüzden kızla konuşmak istemiyorum
Beğendiğim kisiye bakıp gülerim ben. Onlarda hoşlanmış olabilir ya da biri aşık olmuştur gülüyorlardir
durup dururken gülmeleri hiç normal değil benim hoşuma gitmiyor yanlız
😂😂😂 aşık olmuş biri
ben hepsine gıcık oluyorum o tayfanın küfürlü konuşan diğer kızları ezen bir kız grubu bu grup
Biz erkekler bir kızdan hoşlanınca gülmeyiz utanırız bu ergen kızlar neden bu kadar cins
Yani bilemedim
sinirleniyorum birgün sinirimi dışa vurursam o kızı elimden kimse alamıycak
Ya niye bu kadar rahatsız oldun ki bende yapıyordum beğendiğim erkeğe arada bakıp gülerdim
Bilmiyorum kıza gıcıgım biraz tam keko bir kız çünkü
He karakteri bozuk yani
evet varoş ve keko bir kız
Herkese bagırıyor ve küfür ediyor bana ise yeni dogmuş bebeklere bakar gibi bakıp gülmesi sinirimi bozuyor iki yüzlü yani iyi biri değil her insanı iyi sanmakta saçmalıktır her kız kavgasında bu kızın adı geçiyor uzak dursun benden
Haklısın ozaman
Birgün gülen birini tut elinden neden olduğunu sor kendi pskolojini rahatlat ayrıca hoşlarıma gidiyosundur belki kardeşim takma bukadar kızlar öldürülürmü lan mnyak😆
Çok sinirimi bozuyorlar ama gülmeleri
Doğrudur kardeşimde hoşlarıma gidiyodur belki bir şeyler dalga konusu bir şey varsa bile bişey deme erkek arkadaşlarına sor olum bunlar niye gülüyo diye ☺️ takma aslan kardaşim
O kadarını bilememde aşırı sinirim bozuluyor ya sinirleniyorum baya güldüklerinde
Burcun ne? Niye yaşın 35 yaziyo?
Normalde 18 yaşındayım 35 salladım
30 olcak yakinda ablasi 😀😀😀😀
@bikebikeman de get🤣🤣
@QueenOfSea nireeye 🤣🤣🤣