Güncellemeler
+1 yıl
OOo süper soru sormuşum mesaj attı KS :) bende heyecanlandım mesaj geldi diye baktım KS imiş üzüldüm sonra :(
Evet KS ailesi. İzne geldim aile evine ama 1 hafta sonra aile evi skmaya başladı.
Bir tweet vardı 'aileyle yaşamak bedava gözüküyor ama bedelini mental sağlığınız ile ödüyorsunuz' diye bence çok haklı. Ne düşünüyorsunuz? Hele atanamamış ya da iş bulamamış bir kişiyseniz evde baskılara maruz kalabilirsiniz ki daha kötü bir durum.

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Evet zordur, çünkü insan rahat olmak ister yalnız bir şekilde yaşamak ister ama aile evinde bunların hiç birini yapamaz.
İsteyen olursa satılık İstanbul eyüpte kiralık 1+1 yeni bitmiş daire var.
Not; Aile evinde kalmamak için ev aldım miras çıktı 😅😂🤣🤣🤣 evi satıyorum. İsteyen olursa kirada olabilir.
Keyfine bak allah vermiş
Çok zor hemde. Şu an elimden geldiğince eve gitmiyorum. Okul bitince de gitmicem. Nadiren gitmek iyidir daha değerli oluyor insan.
Hayır, zor değil. Sen sadece sana lâf edilmemesine alışmışsın. İki üç cümleyi duyunca hemen geriliyorsun demek. O da kimseyi bağlamaz.
Benim için değil, bu ailesiyle sorunu olan kişiler için geçerli
Tabikide zor genç yaşta aile evinden ayrılmak mantıklı
Yani biraz öyle bence özellikle aileniz size çok karışıyorsa bu durum daha da sıkıcı olabiliyor.
Aile ve kişisine göre değişir. Şahsen ben zorluk olarak görmüyorum
Zor tabi hiçbir şeye hakkın olmuyor imkan da olmuyor göz önünde olduğun için herşeyine karışılıyor belli bi zaman sonra anlaşmazlıklar çoğalıyor
21 yaşında ayrıldim aile evinden. Böylesi zor da olsa mental sağlığım için daha iyi. Ara sıra görüşmek daha iyi.
Uyumlu isen zor değil
Çok zor Allah bana yardım etsin
Zor :/
Gitmek kurtulmak istiyorum ama henüz iş bulamadım.
Bu aile yapısına göre değişir ya
Zor.
Olabilir.
kesinlikle zor, 30 oldun mu uçacaksın.
Evet