- Manipülatif olmayacak
- Kaşıntı olmayacak
- Kaliteli bir insan olacak
- Her ne is yapıyorsa çalışkan olacak
- Ahlaklı olacak
- Fanatik şekilde siyasi parti ya da düşünce savunmayacak
- Sigara alkol kullanmayacak
- Hiçbir suç işlememiş olacak, kırmızı ışıkta bile geçmemiş olmalı
- Gezmeyi eğlenmeyi bilecek, kafa yapımız uyuşacak
- Barzo dizzo keko mafya gibi takılmayacak, efendi olacak
- Kendine güvenecek, stresli anları kontrol etmeyi iyi bilecek
- Beni çok sevecek ve saygı duyacak. Kısıtlamayacak karışmayacak rahat olacak..
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yıl- Eleyelim. Kaşıntı demek ne demek hanımefendi. Kavgacıl diyorsan değilim. Çalışkan mm bilmiyorum şimdilik. Alkolü sen de içmişsindir şampanyada falan. Kırmızı ışık sicili temiz, eğlenme mi gördüm ki 😏, kabadayı gibi geziyorum. En büyük efendilik ise beyfendilik diyorum. Güven bozuk biraz, stres de tamam, amuda kalk sorun yok. Bir şey derdim de ahlağım el vermez.
- Hadi o zaman sana vadettiklerimi açıklayayım.
- Seni istiyorum derim.
- Erkeklere bakmayacak herkesi göreceksin
- Adın ne
- Yalan söylemeyeceksin
- İşini bırakacaksın
- Zırt pırt aramak yok ben seni aradığımda cevap vereceksin öyle zırt pırt yazı okuyamam, mesaj işi yok, gezmek tozmak yok.
- Arkadaşlarınla tanıştıracak, gözümün tutmadığı ile görüşmeyeceksin.
- Kölem olacaksın
- Hesap vereceksin
- Yemek pişireceksin
- Otur diyince oturacaksın
- Bana soru sorunca şu cevabı alacaksın seni hiç alakadar etmez
- Soru sormayacaksın sadece sorulana cevap vereceksin
- Her havada gezen mikrobu içine çekmeyeceksin, gırgır yapacaksın
- Ters davranmam, sana ters gelir
- Silahıma dokunamazsın
- Arkadaşlarıma bahsetmem seni ben kadınımdan bahsetmeyi sevmem.
- Sarımsak yiyeceksin
- Eskilerini anlatmayacaksın
- Şarkıcı ya da artist değilim cemaat ya da cemiyet hayatından da değilim.
- Bir yere gittiğimizde, kahkaha atmak, el ele tutuşmak, avazı çıktığı kadar bağırmak yok, heyecanlanıp ayağa kalkmak yok, eşlik etmek yok, alkış serbest.
- Ciddi olacak
- Şaka şaka gül diye...
- İmza "Memati Baş"
- Bu kadar okudun merak etmiyormusun beni. Ne güzel demiş, başkalarının yanında görmeyeceğim seni, sadakatli, bağlı, sevgili, saygılı, kadın gibi davranacaksın. Etek tarzı serbest ama sadece yanımda giyebilirsin. Bakmasınlar diye. Bu kaba olanı.
- Diğeri ise her şey serbest başka bir erkekle görürsem yaşa*tmam. Başka birinin baktığını görürsem olay çıkar.
- Diğeri ise her şey var ama başka bir erkek yok.
- Seçilmem seçerim de derim de şimdi feministik olmaz.
- 😊
- Şimdi soruyorum seç birini.
06 Yorumla
Soran+1 yılNe anlatiyon kardeş sen
Cevap sahibi+1 yılŞartlarımı.
Soran+1 yılToz ol yavastan
Cevap sahibi+1 yıl😂😅😗😘😗 Saf gibi okudun galiba 😂
Cevap sahibi+1 yılAdam seni ya-ta*ğa atmasın mı. Merak etme en iyisiyim.
Cevap sahibi+1 yılTamam şort giy, yobaz, cahil biri değilim ama uzağız, bizden olmaz o yüzden, param şu an olsa mesafeler ülke içinde engel değil, ancak yurt dışı ise üç ülke tercihim. Vede iyi birisin belli ki, doğru söylüyorsun hak veriyorum ama neyse ya kendine iyi bak.
En İyi Cevaplar
Çoğu şey bende var ama gözlerimden ateş çıkaramıyor um ben ya 🤣
Sicilik temiz ama kirmizidada geçerim kuralda cignerim yerine göre ağır olur yerine göre çocuk yerine göre sınırlı yerine göre şefkatli doğru bildiğimde ölümüne savunurum ama bu siyasi değil doğru bildiğimi yaparım sigara günde 1.5 paket deli dolu çılgın biriyim ama sana uymuyorum02 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAradığım kız arkadaş profilini yazmışsın. "Gezmeyi eğlenmeyi bilecek, kafa yapımız uyuşacak" konusu tartışmaya açık, kişinin zevkleri neler önce onu bilmek gerekiyor.
Yorum yapan arkadaşların da dediği gibi Türkiye'de bu profile uyan insan bulmak çok çok zor.00 Yorumla
Bu tüm özellikleri olan erkek seni buldu diyelim seni niye istesin ya
Birini karakteri için ve yanınıza yakıştığı için sevin onu o olduğu için sevin manavdan meyve sebze almıyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılZaten yukarıda yazdığım her sey karakterle ilgili
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
33
Cevap
90Cevap
+1 yılTürkiye de hayal bence çok nadir tek tük çıkar. Yanlış anlaşılmasın asılma olarak söylemiyorum benim tutuyor fakat şahsen benim önerim bekar kalmak daha iyi bir seçenek bu devirde. Tabi ki senin düşüncelerin farklı olabilir ama bu tarz erkeği bu tarz sitelerde arama bence. Burada sapık, troll, ergen tipler dolu tek tük düzgün erkek var bu sitede. Forumdonanım, shiftdelete gibi daha olgun insanların olduğu sitelerde buraya göre daha iyi erkekler bulman daha olası tabi ki orada da ergenler vs. var ama en azından buradakiler kadar değildir.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl👏Harikasın ama burası Türkiye kimsenin kimseyi beğenmediği bir Ülke o kişiyle karşılaşsanız birbirinizde kusur ararken asıl meseleden uzaklaşırsınız sonra kopuş burunların sivri olduğu bir dönemde yaşıyoruz malum... Sen Kimsin ki? Sorusunun cevabını her iki tarafta" Ben Benimim ki "cevabını veriyor benlik mücadelesi savaşları veriyoruz sonuçta değil mi ama her insan ayrı bir alemde benim fikirlerim olacak sen sus bu bir mücadele zafer bana ait olacak sende kabul edeceksin... İkinci sınıf insan muamelesi yapmazsa kişliği zarar görecek gibi davranıyor;kaliteli insanların arasında olan biten bu yazdıklarım diğer gruplar çıkar ilişkisi kuruyor düşünmeye değecek anlamaya çalışılacak bir halleri yok zaten...
10 YorumlaYav iyi hoş sayıyorsun bunları sonra gidip nerde keko canım saçma nargileci tip varsa peşine kul köle oluyorsunuz sonra erkekler kapatılsın erkeklerin kökü kurusuna geliyor olay hepiniz sözde çok beyefendi nazik erkek arıyorsunuzda nazik beyefendi olan erkek yazıncada iplemiyorsunuz sonra doğru düzgün erkek yok oluyor
19 Yorumla
Soran+1 yılYok benim eski sevgililerim yukarda saydiklarimin %70ine uyuyordu
Soran+1 yılKizin yasam şekline göre degisir. Kız kendisi de ortamlara merakliysa ortamcı erkek ister. Ama ben kendim oturaklı oldugum icin oturakli erkek isterim. Oturakli olan oteki kiza sıkıcı gelebilir
Soran+1 yılBana son yazan cocuk o tip tehlikeli biriydi yani bununla övünüyordu. Cocuktan sogudum konusmak istemedim tipi de iyiydi halbuki. Cogu erkek tipini begendigi kizi karakteri kötüyse bile reddedemiyor. Biz en azindan böyle bir irade koyabiliyoruz
Aile & Toplum konusunda 890 cevap paylaştı. Tüm maddeleri taşıyorum ama son cümlede elendim ya la.
Fazlasıyla anlayışlıyım mantık çerçevesinden her şeye uyum sağlarım ama rahatlık sıkıntı🤣Kısıtlamaktan kastın ne olduğu önemli burada. Sevdiğim kadının dekolteli giyinmesine elin herifleriyle konuşmasınada olur diyecek kadar genişte değiliz şimdi😏112 Yorumla
Soran+1 yılAntalyada yaşıyorum şort falan giyerim
- +1 yıl
Yani senin hayatın senin kararların.
Burada birebir beni anlatmışsın hatta bende ekleme yapayım ilişkide asla yalan söylemem, gizlim saklım olmaz, başka kadına dönüp bakmam bile, kadını obje olarak görmem, evlenmeden cinsellik beklemem vs. ama dediğim gibi son maddede elendim.
Benim vazgeçilmez 3 maddem var bu şekilde. Açık giyinmeyecek, benden başka erkeği gözü görmeyecek, yalan söylemeyecek.
Ben sevdiğim kadını başka erkekler görsün istemem bana özel olsun isterim. Dekolte, şort, mini vs vücudu gözükecek şekilde giyinmesini istemem. Elin erkekleriyle vs görüşmesini istemem. Ha bunlar için kimseyi zorlamam. Bunları yapmak istiyorsa sevgili olmam kendi hayatına bakar yani. Zaten bunları sorun etmiyorsam aşık değilimdir arkadaşımdan farksızdır gözümde.
Bu saydığın tüm maddeleri bulabileceğin bir erkek illaki vardır ama çok çok zor yani.
Soran+1 yılBenim yasam tarzimda alışık oldugum giyim tarzim belli. Ben alışık oldugum şeyi başkası icin degistirmeyi sacma buluyorum. Ve ben de ona ayni sekilde karışmam. Bana karışırsa bana saygı duymuyor ve beni sevmiyor diye düşünürüm. İşte herkesin bakış açısı farkli
- +1 yıl
Bende ilişkilerin fedakarlık gerektirdiği kanaatindeyim. Bu konularıda değişimi zor olmayan kolay fedakarlık yapılabilecek basit konular olarak görüyorum açıkcası.
Bunun sevmemekle saygı duymamakla alakası yok. Aksine sevdiği için insanın içinden gelen bir şeydir. Sevmediğim kadının vücudunu başkalarının görmesini neden sorun edeyim ki? Ve dediğim gibi illa açık giyinme derdindeysede zorlamam saygı duyarım hayatından çekilirim zaten.
Bu da bakış açısı farkından. Ben sevdiğim kadının gezmesine eğlenmesine kız arkadaşlarına veya yaşam tarzına pek karışmam. Zaten berabersek çoğunluk beraber oluruz yerine göre kendi özel hayatıda olur demektir karışılacak bir şey olmaz. Ama sevdiğim kadını başka erkeklerin görmesinide asla istemem. Açık giyinen kadın gördüklerinde ne düşündüklerini çok iyi biliyorum görüyorum çünkü. Ve o iğrenç düşüncelerin sevdiğim kadın içinde düşünülmesini istemiyorum. Hayatımdaki kadın istediği tarzda giyinebilir istediği kadar süslü olabilir açık giyinmediği, vücudunu göstermediği sürece bunu sorun etmem. Giyime karışmayla bir erkeğin sevgisini sorgulamanız büyük hata olur. Çünkü sevdiği için karışır sevmese niye karışsın.
Ha sen benimsin ben ne dersem o olur illa şunu giyemezsin bunu giyemezsin ben ne dersem o olur benim sözümden çıkmayacaksın gibi laflar edip başka kadınlara bakan kanka hariç tabi onlardan hayır gelmez
Soran+1 yılFedakarlik bu konularda olmaz bana gore. Bu kisinin direkt kendisiyle ilgili bi sey cunku. Mesela sinirlidir o an tolere etmek fedakarliktir. Ya da o ay bi kaza gecirip is goremez duruma gelmistir o zaman o kisiye bakma ve eve getirme sorumlulugunu ustlenmek fedakarliktir ama kisisel seyler degil
- +1 yıl
Neden olmasın gayette bunlarda fedakarlıktır. Aşk başlı başına bir fedakarlıktır zaten.
İlişki 2 insanın hayatını birleştirmesi ve ömür boyu bir hayatı birlikte yaşaması, paylaşması demektir. Ki bu aşk ile olacak bir şeydir. Bu bedenleriyle ruhlarıyla her şeyleriyle bir olmaktır bence. Aşık olan bir insanda sevdiğini kıskanır doğal olarak başka gözlerden sakınır. Bunun cinsiyetide olmaz. Nasılki kadınlar sevdiği adama başka kadınlar bakmasın istiyorsa erkeklerde sevdiği kadına başka erkekler bakmasın ister. Açık giyinmemekte zor bir şey değildir. Şort, etek, dekolte giymeden hem tarz hem şık hem güzel olunabilir ki böyle olan milyonlarca insan var.
Soran+1 yılZor ya da kolay bir sey olmasiyla alakasi yok. Bu kisinin kendi alıştığı kendi belirledigi kendi seçtiği bir sey. Baskasini ilgilendirmiyor ve aşkla sevgiyle alakasi yok
Ona bakilirsa avrupalılar amerikalılar birbirini hic sevmiyor o zaman. Ben kiskancligi sevginin bir ölçütü olarak gormuyor. Tabiiki baskasiyla flört etmesini kiskanirsin ama giyimdir bilmem nedir fuzuli ve sevgiyle alakası yok. Benim tanımımda bu böyle. Ben erkek arkadaşlarımı kıskanmam kolay kolay ve karışmam da aksine desteklerim ve böylesini beklerim. Gerisi toxic iliski- +1 yıl
Sadece bir insandan açık giyinmemesini istemek ilişkiyi asla toksikleştirmez. İlişkilerde çiftlerin birbirinden böyle istekleri olabilir bu basit bir şeydir. Ben bunu istiyorsam sevdiğim kadının vücudunu başkasının görmesinden rahatsız olduğum içindir. Ve ömür boyu bu şekilde rahatsız olarak yaşanmaz.
Sizin düşüncenizle bakarsak Başkalarıyla konuşmasınada, kız arkadaşları varsa onlarla istediği gibi takılmasını, gezmesini, görüşmesinide kıskanmamak lazım. Onada sosyal hayatı kendi alıştığı kendi belirlediği bir şey deyip onada laf söylememek gerekir o zaman. Ama bundan rahatsız olursunuz değil mi. Aynı şey ikisi.
Avrupa konusuna gelecek olursak onların yaşam şartları doğuştan öyle zaten. Aşırı rahatlar her konuda kültürleri böyle gelişmiş. Evet aşık olurlar, severler ki başkasıyla temas veya yakınlaşmayıda kıskanırlar onlarda zaten. Sadece başkasının görmesine o kadar takılmazlar herkes öyle olduğu için. Bu da kişiden kişiye değişen bir şeydir zaten.
Soran+1 yılÖmür boyu bu şekilde rahatsız olarak yaşanmaz demissin de zaten kendi standattlarina uygun birisiyle sevgili olursan böyle bir sıkıntın kalmaz. Şort giyen kizla sevgili olup sort giyme dersen abes kaciyor. Kiz arkadaslari erkek arkadaslari olmasi da normal flört etmesi iliskiye saygisizlik oluyor. Bunlardan da rahstsizsan erkek arkadaşı olmayan kızla sevgili olursun baştan. Bu kadar basit
- +1 yıl
E bende aynı şeyi söylüyorum. Bu yüzden tüm maddeleri taşıyorum ama rahat değilim dedim ya zaten.
Ha bu saydığın maddeler içinde böyle kişinin kendi hayatı kendi belirlediği sürüyle şey var. Mesela sigara alkol içmesini neden istemiyorsun bundan rahatsız olduğun için. Sigaranın kokusunu sevmediğin için. Senin sigara içmemesini istemen ile benim vücudunu başkaları görmesin diye açık giyinmemesini istemem birebir aynı şey ben bundan bahsediyorum.
Sen nasıl sigara alkol içenle sevgili olup sigara alkol içme demeyeceksen bende açık giyinenle sevgili olup açık giyinme demem olay bu kadar basit.
Sigara, alkolünde aşkla alakası yok tüm dünya sigara alkol tüketiyor. Ama öylesini istemem diyorsun yani sende kişinin hayatına müdahale etmiş oluyorsun 😅
Yani sonuç olarak benim sevdiğimin açık giyinmemesini istemem kötü bir şey değil. Kimseyi buna zorlamam buna uyum sağlayan biriyle hayatımı paylaşırım zaten. Seninde sigara alkol içmeyen biri istemen kötü bir şey değil. Bunu kabul edenle hayatını paylaşırsın zaten.
İkimiz aynı şeyi söylüyoruz anlaman gereken bu
Soran+1 yılBen sigara icmesine mudahale etmiyorum sigara alkol icmeyenle sevgili oluyorum basta. Zaten beni oldugum gibi kabul etmis insan benim giyimime de saygı duyar. Burada karısmak diye bir seyden bahsedilemez. Oldugu gibi kabul edeceğin kisiyle sevgili ol ve sorun çıkmasın bu kadar basit
- +1 yıl
Aynı şeyi söylüyoruz ama farkında mı değilsin anlamadım😅Bende biriyle sevgili olup giyimine karışırım demedim zaten. Hatta sevgili olduğım kişinin giyimine hiç karışmam. Çünkü sevgili olmadan önce iyice tanımak gerekir. Ve bu aşamada 2 tarafta kendi hayat görüşlerini düşüncelerini söyler kafalar uyuşursa sevgili olunur.
Bu aşamada sen mesela sen sigara alkol içiyor musun dersin o içiyorum der. İçmesen olmaz mı dersin. Olmaz derse ilişki devam etmez. Bende aynı şekilde hayatımda olan kadının giyim şekli benim için önemli. Açık giyinmesini istemiyorum bana özel olsun istiyorum derim. Kadın ben istediğim gibi giyinirim derse senin hayatın senin kararların derim saygı duyarım ilişki ilerlemez. Kimse kimseyi zorlayamaz zaten herkes birbirine saygı duymalı
komık soru oldu ben böyle merakdan bı cevab verıcem
manipulatıf degılım
kaşinti yok
kaletelıyım first class
calışkan degılım cünkü kazanmayı bılıyorum
ahlaklıyım aıleden dolayı
sıyası hıc degılım
sıgara kullanıyorum
alkol umrumda degıl (coktaıl ıcerım oda sende 1-2 ) hayatımda bıra bıle denemedım
sabıkam temız suanlik
gezmeyı eglenmeyı zaten ben bılıyorum sen o konuda yanımdan asla gecemessın
kanka keko meko onlara gülüyorum eglenıyorum zaten
kendıme güvenıyorum cok relaxım deprem olsa uykumu bölmem :D
senı sevmıyorum saygı duyuyorum hayırdır tabıkı karışıcam kısıtlıcam sen kımsın kızım kafana göre hareket edıyon herşeyı tadında bırak03 Yorumla
Soran+1 yılNe istemisim? Sigara alkol icmesin demek kendime bir istek mi? Ben de kullanmiyprim zaten. Ben de kekko değilim ben de karismam kisitlamam yukarida yazdiklarima uyuyorum
- +1 yıl
aslında hıc bırsey ıstemedın cünkü ahlaklı olmak gıyıme abartılı karışmamak saygı duymak rahat olmak manıpulatıf olmamak bunlar hepsı BOŞ zaten bunları ıstememek lazım bunlar HER ERKEK VE KADINDA OLMASI LAZIM avrupa dakı ınsanlar da gıbı ama BIZDE bunlar bıle özel ıstek cok üzücü
- Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılSen böyle sabit fikirli ve kuralcı, benim dediğim tavırlı oldukça;
-Kendini de kasar.
-Sigaraya da başlar.
-Gezip eğleneceğim derken suça da bulaşır.
-Barzo dizzo keko dediğin tayfadan birisine de dahil olur.
Ya seni gömmek için demiyorum ama, bu kafa ile ömür geçer mi?
Ha flört olarak olur diyeceğim de, flört namına da bu kadar taviz vermek de, ne bileyim, absürt.
cut.10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAynısını arıyorum ve henüz çevremde bir tane bile böyle insanla karşılaşmadım. Pazarcısından doktoruna, avukatından mühendisine kadar.
Ama ben insanın er ya da geç kendi gibi birini bulacağına inanıyorum. Önemli olan kendi talebini yerine getirmek. Eğer herkes nasıl eş istiyorsa kendisi de öyle olsaydı, hayattaki eşleşmeler çok daha düzgün olurdu. Gel gör ki ahlaklı eşi ahlaksızlar da istiyor...111 Yorumla- +1 yıl
Karışılmasını istemiyorsanız bi zahmet sevgili yapmayın. Evlenmeyin ilişkiye başlayıpts ben fedakarlık yapmıcam diyen insan ilişki yapmasın
Soran+1 yıl@ibrahimfurkan34 ne alaka. Oldugu gibi kabul etmiceksiniz evlenmeyin siz de
- +1 yıl
İlişki fedakarlık ister bunu anlayamadıysanız her zsma yalnız kalcaksınız
Soran+1 yıl@ibrahimfurkan34 fedakarlik karsindakine saygisiz davranmak değildir
- +1 yıl
Kıyafete sosyal medyaya vb şeylere karışmak saygısızlık değil
Soran+1 yıl@ibrahimfurkan34 saygısızlıktır. O kisinin kendi hayatiyla ilgilidir
- +1 yıl
Kendi hayatıyla ilgiliyse bi zahmet ilişki yapmasın
- +1 yıl
Üzgnm ama hep yalnız kalıcaksın
Soran+1 yıl@ibrahimfurkan34 ne alaka kardesim giyimi hosuna gitmiyosa bastan sevgili olma. Git daha kapali giyinenle sevgili ol karismana gerek kalmasin bu kadar
- +1 yıl
O konuda haklsın mini etek giyeni çarşafa sokmaya calısıyorsa canım ama mini etek 20 cm geliyordur o onu öyle kabul etmiştir ama artık 15 cm mini etek giyiyordur ve orada dur demeye hakkkı var
Cevap sahibi+1 yılSiz konuyu yanlış anlamışsınız beyfendi. Soru sahibi zaten anlatmış gerçi, onun dediği gibi başta kabul ettiğini değiştirme çabasıdır karışmak. Kişinin kendini değiştirmek zorunda kalması, psikolojik baskı görmesi fedakarlık değil. Fedakarlık ilişki için yapılan sevgiye dayalı eylemdir. Ben mesela şu an tesettürlüyüm, evlendik bana açıl dedi. Olmaz. Olamaz. Madem istemiyordu hiç bana gelmeyecekti. ya da sosyal medyada bikinili fotoğraf paylaşıyorum, evlendik ve hooop sil onları bilmem ne. Madem sana uygun değil o zaman başından değil. Karışma sorunu bu, köprüyü geçene kadar mantığı.
Karşılığında sunduğu tek şey;
01 Yorumla
Soran+1 yılKomik misin sen ceyrek akilli aynı özellikler bende de var kudurmaya devam et
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoyle kadın bulmak hayal mi
Arkadaslar aile ne sen varsın askım diyecek
Ozledim ya da iyi degilim dedin mi gel ya da ben gelim diyecek
Aciktim dediginde sana en sevdiklerinden birini yaparim bekle diyecek
Tum zorluklara senle gelirim boş ver diyecek
Sigara ve alkol kullanma demek yerine niye iciyorsun bu kadar diyecek
İkimizin de sevdigi seyi yapalim diyecek
Sen begenmediysen olmaz diyecek vs vs..00 Yorumla
+1 yılBu bildiğin baba figürü mükemmel seni hep kollayan biri
böyle erkek bulman imkansıza yakın
sen bu erğeki hakediyomusun peki bu da önemli şimdi
kırmızı ışıkta geçmemiş olmalı neydi Allah aşkına hsbsbshjs
10 Yorumla
+1 yıl-Kaybettim
-kaybettim
-kazandım
-kaybettim
-kaybettim
-kazandım
-kazandım
-kaybettim
-kaybettim
-kazandım
-kaybettim
-kaybettim
Lafın kısası tüm bu özelliklere sahip olan erkek zaten size bakar mı hanımefendi.10 Yorumla
+1 yıl2 özellik hariç beni tarif ettin. Lakin şöyle bir durum var ki çakışan unsurlar olduğu gibi birbirini eleyen maddelerin de mevcut.
210 Yorumla
Soran+1 yılMesela?
- +1 yıl
Öncelikle kaliteli bir insan zaten kanka ve keko kavramlarına uzak olur. Bağlantılı olarak ahlaklı da olacaktır. Lakin bu maddeleri karakterine oturtmuş bir insan zeki biri olacak ve manipülatif yönü de olacaktır. Nitekim bu durumdan dolayı rahatsız olan biri değilim. Gel gelelim her insanın eksi yönleri olduğunu da unutmayalım. Kısaca sorunun cevabı değişken. Bu özellikleri taşıyan kişilerşn elbet farklı yönleri olacaktır. Önemli olan bu yönlerin karşısındaki kişiye kötü bir etki yahut hissiyat bırakmamasını sağlamak.
Soran+1 yılZeki oldugu icin manipülatif olmasi gerekmiyor. manipulatiflik cakalliktir. Bir insan manipülatif olmamayi tercih edebilir
- +1 yıl
Manipülatifliği nasıl kullandığına göre değişir. Bir şeyleri kabul ettirmeye çalışmak manipülatif olmak değildir. Her ne kadar öyle sanılsa da manipülasyon, kişinin kararlarını belirli mantıkları kişiye aktararak farklı açıfan düşünüp fikrini değiştirmesine etken olmaktır
Soran+1 yılYani karşındaki kişinin çıkarlarını 2. planda tutarak kendi çıkarlarını dayatmak için çakallık yakmaktır. Teşekkürler. Özel hayatimda böyle bir tavir istemiyorum.
- +1 yıl
O kişinin karakterine bağlı. Bak sana bir manipülasyon örneği. Kafana koydun ve tehlikeli bir şey yapacaksın. Bunu istiyorsun ama kendine zarar vermene yol açacak. Birinin sana bunu yapmaman gerektiğinin mantığını senin mantığından daha farklı şekilde sana anlatıyor ve seni vazgeçiyor. Bunda kötü olan nedir? Kişinin çıkarı nerede burada? Sana zarar gelmeme korkusu mu çıkar?
Soran+1 yılBen kendi cikarlarini 1. plana koyan birisinden bahsediyorum. Ama yine de ben tehlikeli bir sey yapacaksam da o seyi yapip kendim sonuçlarına katlanmak isterim
Birinin demesiyle değil yasayarak ogrenmek isterim ve karşımdakinin de buna saygi göstermesini beklerim. Beni basta uyarabilir ama zorlamamalı ya da kandirmaya calismamalı. Hareket alanıma saygi duymali- +1 yıl
Manipülasyon kandırmak ya da zorlamak değil ki.
Soran+1 yılManipülasyon kandirmaktir
- +1 yıl
Bunu araştırmanı öneririm. Kandırmak farklı bir şey.
Maşallah. Bu saydıklarını herkes ister. Peki sen böyle birini hak edecek kadar düzgün biri olduğunu düşünüyor musun? Kaçına uyuyorsun bunlardan?
02 Yorumla
Soran+1 yılHepsine uyuyorum
- +1 yıl
kaynak
ben
+1 yılPeki senin ne özelliğin varda böyle bir erkek istiyorsun?
Birazda kendinden say bakalım :D layıkmı böyle bir erkek sana04 Yorumla
Soran+1 yılYazdiklarimin hepsine kendim de sahibim. baska soru var mi?
- +1 yıl
Öyle biri olsaydın zaten çoktan olurdu erkek arkadaşın gelip burada boş yapmazdın :D
Soran+1 yılOldu zten
- +1 yıl
Umarım bazı şeyleri deneyimlemişsindir
- Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılSen neymişsin öylee kendin bir halt degilken bunlari istiyon sen önce adam insan olmayi bil namuslu ahlaklı ol sonra iste kendinde olmayan seyi istemek öyle kolay degil
00 Yorumla Sen kesin evde kalirsin. Senin anlattiklarin 2-8
cocuklari anlattiyor ama Bunun disinda tarihte kimse o
Yas guru bunu gecince, kimse olmadi olmazda00 Yorumla
+1 yılSigara Alkol yoksa baban vermez; dolar benimkiyle yarışa girdiğinden beri, var diyene veriyolar, kızı
01 Yorumla
Soran+1 yılBabamla ne alaka
+1 yılFelsfe ve psikoloji vb. Sevseydin
Ve şu kıyafet erkek kanka mevzusuna takilmasayfin olurdu
Ama böyle bir erkek bulman mümkün değil010 Yorumla
Soran+1 yılLisede felsefesi en yüksek öğrenci bendim. Psikolojiye de ilgiliyimdir. Erkek kankam yok ama kıyafetime karıştırtmam
- +1 yıl
O zaman başlamadan bitti yaaak
- +1 yıl
Bu arada sen nasıl birisisin
Soran+1 yılYukarida saydiklarımın kadın versiyonuyum. Kendime karıstırtmadigim gibi karsimdakine de karışmam ve ona destek olurum. Ondan da destek beklerim.
- +1 yıl
Genelde nasıl giyinirsin ve inatçı mısın
Dekolte dar elbise filan giyiyor musun
Soran+1 yılGenelde kışları esofman-kazak yazları da şort-tshirt takılırım ama elbiseler etekler giymeyi de severim. Antalyada yaşıyorum zaten.
- +1 yıl
Heeee kütüphaneden tavlarsin artık
O da türk bulursan
Soran+1 yılHeryer Rus ve Ukraynalı oldu
- +1 yıl
Yazık olmuş antalyaya
Türk e hasret kaldınmi
Soran+1 yılKalmadim
- Aile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılSigara haricinde her şey beni işaret ediyor ama bu kadarını da bulma ihtimaliniz çöl de su bulma ihtimalinizden daha az.
Hayatta başarılar.10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 422 cevap paylaştı.
+1 yılBen de böyle birini arıyorum tam olarak. Sanırık 30 dan sonra evleneceğim
20 Yorumla
+1 yılSiparişiniz oluşturuluyor 9 ay 10 gün sonra alabilirsiniz. Öyle birini bulursan kardeşi abisi varsa bana ayarla
00 Yorumla
+1 yılEn büyük derdin böyle bi erkek bulmak olsun kardeşim.
01 Yorumla
Soran+1 yılAmiiinnn 🙏🙏🙏
+1 yılKısıtlanmak ve karışılmak istemiyosanız bi zahmet sevgili yapmayın yalnız olun
07 Yorumla
Soran+1 yılSen karismak isteğinle evlenme. Senin istedigin gibi yasayan biriyle sevgili ol
- +1 yıl
Karışmayan insan yok işte ben elbet birini bulurum ama sen kimseyi bulamassın
Soran+1 yılYoo var gayet de. Zaten az bulunan degerlidir cok bulunan degil
- +1 yıl
Kıyafete karışmayan kıskanmayan eş bulursan evlenince grup seks isteğine hazır ol
- +1 yıl
Bana zamanında birş böyle demişti dersin beni hatırlarsın
Soran+1 yılSiiiffir alaka. Herkes comar degil
- +1 yıl
Zaman ilerde be ablam sakin
Dümya da ayna diye bir şey icat edildi. Aynayı bilmeyen kendini peygamber sanarmış sözü diye bir şey yok. Kafadan salladım şu an
00 Yorumla
+1 yılSahibindene ilan mı veriyon kardeş, hasar kaydı var mı onuda yaz bari
01 Yorumla
Soran+1 yılBoya takıntısı olan aramasın
- Aile & Toplum konusunda 399 cevap paylaştı.
+1 yılBen buldum ve nişanı taktım. Yarışta sizlere başarılar kızlar
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılmağazaların önündeki heykellerden bir tane al eve 😂
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 396 cevap paylaştı.
+1 yılSiparişiniz alındı 3 gün içinde kargo ya verilecek kargo ücreti bizden 😂😂😂
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 676 cevap paylaştı. Bunlarin kadin versiyonunu bizde bekliyoruz böyle bir kadin dünyada doğmuş ve yaşıyorsa ona selamlar
00 Yorumla
+1 yılBarış'la tanış on numara çocuktur 🙂
00 Yorumla
+1 yılGuzel siparis vermissin ama bu menuyu yapacak sefi zor bulursun
00 Yorumla
+1 yılÖyle bir erkeğe uygun kadın var mı piyasada?
07 Yorumla- +1 yıl
Var?
- +1 yıl
@DarkDesire Var ise o bana aittir... ;)
- +1 yıl
Senin özelinde söylemedim ;) Bak senin gibi biri daha hijyene aşırı önem veriyor :D 'temiz kız' demiş.
Evlilik düşünüyor musunuz? ↗ - +1 yıl
@DarkDesire Önemli olan paketin hijyeni değil.. Kalbi hijyenik olsun...
- +1 yıl
@benibo-lebil Kalbin temiz olup olmadığını nasıl anlarsın? Hayatın ve tecrübelerin sana neler fısıldıyor...
- +1 yıl
@DarkDesire Gözlerine bak... Gözler yalan söylemez.. diyor.
- +1 yıl
That look in your eyes. You can't hide it. Baby I know I turn you on. https://www.youtube.com/watch?v=GLdgCednOp4
@BeniBöʎleBil ;) 😘 .
Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. Gezmeyi eğlenme kısmı dışında hepsinden kaldım dfdf
00 Yorumla
+1 yılSeni sevmek ve sana saygı duymak dışında tam beni sayıyorsun ama şansına küs...
00 Yorumlakırmızı ışık olayında herkes elenir diyim sana :(
00 YorumlaÖyle her istediğine uygun bir şey bulamazsın. Yok öyle bir dünya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkarakteri olan bir adam bu özelliklere zaten sahiptir siz şekillendirecek bir tip atıyor olmalisiniz bol şans
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı. Kerimcanı istemeye git o senin kriterlere uyuyor 😂
00 YorumlaTamda beni ozetlemissin dicektim ama herkes aynı şeyi yazmış ;D
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBu şey değil mi ya *dünyanın sekizinci harikası* 🤪
00 YorumlaNormal insan bulmak zor sen olagunustu müthiş kaliteli fantastik. bir adam ariyon bulunurmu. Sarhoştum aydım aymaz olaydım. Sana bir söz vermiştim ben o sözden caydim.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılRüyanda bile göremezsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılböyle bir erkeğe sen ne verebilirsin her şey tamam da Kısıtlamayacak karışmayacak da bozdun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEmel sayın'la Bülent Ersoy'u da tanıyor olsun du mu
00 Yorumla
+1 yılTürkiye'deki yıllardır aranan fakat bir türlü bulunamayan 10 pozisyonun işini yapacak personel alımı ilanları gibi olmuş amin diyelim ne diyelim.
00 Yorumla
+1 yılsen nesin de ne istiyorsun komplekslere bak tc kızı yorma
02 Yorumla
Soran+1 yılYazdiklarimin hepsine kendim de sahibim. baska soru var mi?
- +1 yıl
eminim öylesindir knk
Sigara olmasaydı tam tarif ettiğiniz kişi benim saygı göstereceğim kesin hani sizi severmiydim bilmem😀
00 YorumlaGayet kaliteli istekler keşke bı çoğunun kriterleri böyle olsa maalesef ki değil farkında değiller kendileri kaybediyor
00 YorumlaBunlarsan biri veya bir kaci olmasa ben kendimi sanardim ama maalesef bu kadari beni bile aşıyor
00 YorumlaAcaba burası cennet mi? Kusursuz vs vs saçma bence 😂 nasilten öteye köy yok olmayanla devam 💪🤣
00 Yorumla
+1 yılYuzde 90 ina sahibim. Kalan yuzde 10 da zamanla hallolur
00 YorumlaSen bu saydığın kriterlerin ne kadarına uyuyorsun
12 Yorumla
Soran+1 yıl%100üne
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu gizemli kisi benim , kisitlamam ama kendimi de kisitlatmam
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı. Sen boyle birini ne kadar hakediyosun acaba?
04 Yorumla
Soran+1 yıl%100 hak ediyorum
Soran+1 yılYoo ben de sigara alkol içmiyorum ben de manipulatif degilim hakediyprjm yani
- Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılPeki sende tam olarak ne gibi kriterler var 🤔
02 Yorumla
Soran+1 yılHepsi
- +1 yıl
Bol şans 👍
- Aile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılkarşılığında ne alacak? koca bir hiç
02 Yorumla
Soran+1 yılAyni özellikler Bende de var
- +1 yıl
bak o zaman değişir mevzu reis
Kız bu samanlıkta iğne aramak
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 8,4b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle bir erkeği hakedecek kadın nasıl olmalı?
10 Yorumla
+1 yılkırmızı ışıkla kaybettin canısı
10 Yorumla
+1 yılBöyle bir erkeği hak edecek bir kadınsan hayır
00 Yorumla- Devamını Gör (63)
Devamını Gör(108)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!