AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
67Cevap
Olmuyorum. Şortla girsen yine ne fayda? Tenine yapışıyor daha kötü oluyor.
Bikinide tamamen çıplak ama :( bir de bikini var bikini var yanlış anlamayın karışmıyorum tercihlerinize
Rahatsiz olmuyorum rahatsiz olmakta sacma bence herkes kendi tatiline eğlencesine bakmali
Yani olayı milletin sana bakması olarak değerlendirmek yanlış oluyor. Dini açıdan falan da bak ya da edep duygusu. Ne bileyim
Bikini giyenler edepsiz mi oluyo yani
Çıplak giriyorsun neredeyse. Bundan utanman gerekmez mi
Kimsenin bakmamasi gerekmez mi
Kimse bakmiyorsa niye utanayim nornal bir zamanda sokakata bikiniyle dolassam utanirim plajda herkes ayni ve normal bir durum
Zaten hicbir kiz bikinisinin ustune hicbir sey giymeden takilmaz elbet ince sal kisa bol tshirt elbise vb. Biseyi vardir
Bakmaması gerekir tabi
Millet nasıl dolaşıyor ya. Sergiliyor kendini. Herkes aynı da herkesin aynı olması bunu haklı çıkarmaz. tabiki de bakmamaları lazım gelir. Teşekkürler
Sen tatile gittiginde bikini giyen kizlara bakiyor musun
Gercek soyle simdi lutfen
Zaman zaman baktığım oluyor. Doğruyu söylemek gerekirse oraya gidip de gözü takılmayan yoktur bence
Erkekler bakmamasi gerekirken bazen bakiyor kizlarda giymemesi gerekirken giyiyor hicbir sey
dogru olan olmuyor
Aynen. Her şey hatalı iken doğruyu bulamayız zaten :)
Katiliyorumm ;)
Denizin icindeyken problemolmuyor. Asil is disari cikarken. neyseki giyimiyorum.
anladım teşekkurler. haklısınız tabi sorun etmek gerekiyor da. katılıyorum
Sahil kotu oluyorherkes birbirine bakma zorunlulugunda kaliypr
cocugu denizzde oluyor onna sahip cikma k zorunda kaliyor. en guzeli sakin cok kisinin olmdigi yerler.
Çok haklısın
Yani... ama hakli gelmediklerimde olmus ne dokundu acaba dediklerimden dokunmasi vereken bir lafta demedim halb ki
Herkes sen değil ki kardeşim. İnsanlar eksiliyor diye senden nefret ediyor değiller. Sadece önyargılarının esiri oluyorlar
Aynen aynen pis esirler !!!:D
:D pis esirler :P :D
Komikti kabul edelim
Komikti evet güldüm ilk anlamadım geç anladım :D
bilemeyeceğim tabi. ben sadece bayanlar için olan kapalı havuzları tercih ediyorum. orda bile bikini giymem. çünkü kadın kadına da olsan namahrem denilen bir durum var.
İyi bir düşünce. Tebrik ettim
Aynen aynen
Rahatsız olmuyorum çünkü bacak, bel, göbek... kaç göz nasıl ise onlar da öyledir. Gereğinden fazla anlam yüklemeyin.
Yani bir süre sonra anlamını yitirir. Ben Müslüman olduğundan o açıdan yaklaşıyorum istemeden de olsa. Yok ben önemsemiyorum dersen bir şey diyemem
Onlar bikini giyince kendini daha farklı zannediyorlar amacı farklı olanlarda var yok değil ! Utanma duygusu olan zaten giyme herkesin gözü bende olsun düşüncelerine sahipler.
Hiç unutmam gecen sene kız kuzenım bikini giymişti
Elimde ekmek bıcağı ile sahilde elma soyuyordum , potansiyal tehdit görüp millet yaklaşmıyordu.
Selam vermem yeterli bir hatunu kıskanmam için
Resmi yobaz.
@ResJudicate bacın ile ananı giydir sahilde gezdir o zaman yobaz değilsin ya modern kardeşim =)
Ohohooo şaaak die bir ses Duydum. D
bir kere denedim utancımdan öldüm bir daha da giymem:(
İyi yapmışsın. :) utanç olmadan insanlık da olmaz
ne güzel , utanma duygusu kalan nadir bayanlardansınız.
teşekkür ederim
denize girerken daha az insanın olduğu tenha yerleri tercih ediyoruz ailemle, o zaman sorun olmuyor.
İyi düşünmüşsünüz. :) biz de öyle yapıyoruz :)
ben utanmıyorum rahatsız da oluyorum bazen ama yılda yürürken bile bakan zaten bakıyor. Ayrıca kiyafetle denize girmek daha çok dikkat çekiyor o şekilde de vücut hatları belli oluyor. Çok rahatsız olan kadınlar plajina gitmeli bence
Haklısınız tabi ama kıyafetle girin deniyorum da. Karşılaştıralım Bi. Şimdi kıyafet de en azından kapalı. Çıplak bir kalça yok ortada? Demek istediğinizi anlamadım
girmeyelim mı denize? düşünsene sadece erkeklerin olduğu bir plaj
Sadece kızların olduğu plajlar var sadece erkekler olsa ne olacak?
Bütün insanlık ademle havvanın çocuğu olduğundan herkes kardeşimdir utanıp çekincek bişeyim yok.
Kardeş olunca edep ahlak olmuyor mu. Ne biçim alaka
Beni eleştirmek sana düşmez!!
bu anlayısa göre hepimiz ensestiz.
buraya yorum yazarsan ben de cevap atacak hakkım doğar. Seni eleştirmek ne haddime sana acıyorum sadece
@Sarıtavsan soru sahibinin mantığına anca bu mantıkla yaklaşabiliyorum napalım. Madem inancıyla insanları yargılıyo bende inancına göre cevap verdim :D
Soran arkadaşım hem eleştirmek ne haddime diosun hemde acıyorum sana diyosun. Yazılan yazıları saygıyla okuyamıyosan bir zahmet soru da sorma. Çocukluğuna veriyorum ayıbını daha da yazma.
haklısın..
Acımak ile eleştirmek ayrı. Cahilliğine acıyorum sadece. Yarım yamalak bilgine güvenip atıp tutmak kolay
Rahatsiz olmuyorum zaten plajlarda kapalı olunca daha çok dikkat çekiyor hem kıyafetle denize girince daha kötü bir görüntü oluyo
Olay * götü sergilemek değil ki :) girme milletin içinde
Oldu heryerde kaçarak mi yaşayalım bakmayın sizde her giydigimız sorun resmen
Sadece bikiniden bahsediyorum. Her giydiğine bir şey demedim. Yanlış anlaşılma olmasın kaçarak yaşa falan demiyorum. Kusura bakma
Rahat edenler var ben bikini taraftarı değilim şahsen mayo kullanıyorum şortlu falan işte tabi insanların kendi tercihleri
Evet haklısın tercih var sonuçta zorlama sorgulama yapmıyoruz. Toplum araştırması teşekkürler cevap için
Tatile gidilince ne giyilir ki bikiniden başka. Ayrıca orada herkes öyle.
O yüzden kimse dikkat çekmiyor. Rahat yani.
Canım herkes öyle diye de haklı olmuyorlar ki. Tamam rahat oluyorsun da. Bir de ahlaki kısmı dini kısmı var
Herkesin ahlakı kendine bir insana ne doğru geliyorsa insan onu yapar denize başka ne ile girilir fikrin varsa söyleyebilirsin
millet etekli şortlu bir şeyler demiş bikini var bikini var şimid
etek ve şort çok kapalı sanki oraya kadar onu giyen normal giyinsin ne anladım ben ondan herkesin kendi görüşü
Tabi haklısın yani. Ama onlar daha seviyeli. Tanga gibi bikini var şimdi
ne yani ben normal bikini giyiyorum diye seviyesiz mi oluyorum? bırakın artık şu genellemeleri ya insanları tanımadan sırf denizde bikini giyiyor diye seviyesiz demeye hakkın yok ki senin
sana seviyesiz demedim canım yanlış anladın. Bikiniye diyorum
bikiniye seviyesiz diyorsun o zaman onu giyene de pek seviyeli diyemezsin dimi :)
hayır herkesin görüşü farklı olabilir. Burada bu yorumu okuyan beni yanlış değerlendirecek. Benim çok arkadaşım var oyle o şekilde giyip giden. Hiç birine seviyesiz demiyorum düşünmüyourum
az önce ki dediğin neydi o zaman bir dediğin diğerini tutmuyor tamam sensin
Ben onlara da söylerim. Bikini giymek aşırı tahrik eden bir kıyafet. Kadın olan bunu bilir zaten
olabilir
yorumların için teşekkürler
Daha rahat ediyorum. Profesyonel bir şekilde taşıyorsan ve giydiğin şeye göre davranıyorsan sıkıntı olmuyor.
Bunun elbiseyle bikiniyle üstüne oturmuş oturmamış önemi yok. Sorduğum şey o şekilde insanların içinde rahatsız oluyorsun ama nasıl olmuyorsun
Denize donla girilen yerlerde bikini giyersen rahatsız olursun gittiğin yere görede değişir ben giyiyorum rahatsızda olmuyorum
Tamam anladım. Millete bakarak bu şekilde giyilebilir diyorsun. Bu da bir fikir tabi
hıhıı öyle işte.
zaten amaçları dikkat çekmek , şöyle düşün sen şortla giriyorsun rahat rahat takılabiliyorsun peki neden bir kadın şorttan rahatsız olsun ki bunları derdi kişilikleri ile değil g*tleri ile iş yapmak.
Ne kadar saçma bir düşünce söylemeden gecemedim k b
@aybuke58 Aynen öyle , haklısın. Tipiniz bir b*ka benzemiyor kimse size bakmıyor diye g*tunuzu açıp dolaşıyorsunuz.
Bu tip falan meselesi değil ha bunu senin anlamanı beklemıyorum zaten deniz bu sonuçta kalabalık olan yerde girmezsin yermi yok ben hep bulurum kıytı köşe girerim denizime kimse karışamaz ne giydiğime kimsede bakmaz
İstediğiniz kadar inkar edin tek derdiniz erkekleri kışkırtmak bütün ilgiyi üstünüze toplamak , malum memleket abazan dolu. Halbuki sizin o sıfatsız suratınıza normal de kim bakacak ise.
Ayni seyi bende merak ediyorum. bikini giymek nasi bir rahatlik? Nasil rahat ediyolar anlamiyorum. ben mayoyla bile rahat edemezkenn...
Tamamen katılıyorum. Haklısınız. Rahatsız olmak edepten edep duygusundan
Bence asiri rahat buyumus insanlar veya amacsiz terbiye yoksunu insanlar rahat edebilir.
Mayoyla bikini arasindaki fark nedir. kalcanin yizde 5 inin daha kapali olmasimi sana o rahatligi veriyor?
Ben sadece mayo giyiyorum demedim :) mayoyla kizlar icin olan deniz sortlari var onlardan giyiyorum nerdeyse diz kapagima kadar kapali oluyor. Fark bu.
Ellerinden gelen teksey - atmakken atsinlar istedikleri kadar. :)
Ben Ciril Ciplak giriyorum. Ve Ciril Ciplak girmek istiyenlerde kadinlarda girsin. Semerle girmek isitiyende girsin. Yani herkes istedigi gibi diledigi gibi girsin.
Evet kardeşim. Konumuz bu değil sorum bu değil daha doğrusu. Bunu nasıl başarıyorsun onu merak ediyorum. Bu şekilde rahat olmayı yarın ölüp ölmeyecek misin belli değil? Nasıl rahatsın bu kadar da emeklilik planı yaparken çıplak güneşleniyorsun onu merak ettim
Tabiki herkes icin bende ölecegim ve cok rahatim vijdanende. Evet Ciplak gönesleniyorumda cok rahat his ediyorum kendimi. Ben kimsenin rahatini bozmam kimseninde benim rahatimi bozmahakina sahip degil. Ciplak dogdum ve mezarada girerken Ciplak girecegim bundan daha dogal ne varki. Ciplaklik denilince senin aklina gelen ilk sey nededir?
Çıplaklık konusunda beni engelleyen şey inancım sadece. Bir de toplumsal ahlaki durum. Yoksa sana kızgınım falan değilim yani. Tabi sen de kendince haklısın. Herkesin kendi doğruları var. Saygı duyarım :)
Hayir rahatsiz olmuyorum herkez bikini giyor orda herkez acik sorun yok yani
Herkesin açık olması o olayı doğru kılmıyor. Seni de haklı çıkarmaz ki :( bu olayın normal olduğunu gösterir mi sor bir kendine
sende shortla girince çıplak gibisin rahatsız olmuyomusun utanmıyomusun anlamaya çalışacak daha başka şeyler dururken sanamı düştü utanmaları
Rahatsız olmuyorum denize giriyorsun sokağa çıkmıyorsun abartılcak bişey yok
bıkını ıle işe mı gıdıyor bu ınsanlar. denıze gırıyorlar neden utanacak rahatsız olacak
anladım teşekkurler. aradaki fark ne yani sokağa çıkmakla denize girmek. Orada çıplak gezerken sokakta ne farkı oluyormuş? @goldenhorn
Yani herşeyın bı yerı vardır.
kapişş?
Aynen devam. Cevap vermiş gibi kapişş falan. Ne ayaksın. Düzgün cevap verseniz şaşarım zaten
''Ar''damarı olan giymez ama o damar catlayinca ya da olmayınca giyilebiliyor..
Nasıl gidiyor o duygu onu merak ettim
Ya simdi herkesin sevabı gunahi kendine güzel kardeşim.. Ama müslüman bir bayanin vücudunu erkeklere acmasi haram mı haram bende bunu belirttim..
Ar namus yani utanmasi olan da iki karis bez ile denize girmez..
Ha girende beni baglamaz ben fikrimi söyledim..
Klavyesi olan yazıyor kardeş:)
Doğru diyorsun
Knka bizde sortla giriyoruz. Bizde ciplagiz sen utanmiyormusun :/ Hele denzden cikinca sort onune yapisiyo mal meydanda oluyo ne olcak smdi?
Ya böyle cevaba ölünür :D helal olsun @emrhakbayrak
@nacya Cansin abla :)
Bu ne kardeş ya kızlar naaptınız siz ya ERKEKLER BİLE DAHA ANLAYIŞLI TEPKİ GÖSTERDİLER HELAL OLSUN l*n SİZE ERKEKLERE
amatör modellik yapıyorum biraz açıkgörüşlü olmam gerekiyo ama akrabam falan varken aşırı rahatsız olurum buda gerçek
anladım ilginç bir meslek
yani elalemden utanmıyon , akrabandan utanıyon sende bir değişiksin
@druid :D herkes farklı
Çok küçükken giyiyordum artık kadınlar plajına bile gitmiyorum gerçekten çok iğrenç bişey insan olan utanır öyle erkek karşısına çıkmaya
Çok haklısın. Katılıyorum. Eksi verenlere de karşı gelenlere de aldırma sakın
Ne aldırcam doğru olanı söyledim ben insanın fıtratında örtünmek vardır bunlar açılmayı tercih ediyorlar demek ki fıtratlarında bir bozukluk var. İsterse bütün dünya karşı gelsin :))
Ne yapsınlar arkadaşım feraceylemi girsinler denize yoksa gocuk falan mı giysinler
Kızlar erkeğin vücut hatlarını erkeklerinki kadar incelenmiyor.. Kızların 3G olarak tabir ettiğimiz bölgelerin mükemmel bir şekilde inceleniyor ve hakkında hayaller kuruluyor. Tabi siz erkeklerin ne konuştuklarını bilmediğinizden size normal geliyor ama biz içinde olduğumuzdan sevgililerimizin falan giymek istemesi bize koyuyor.
Bikinili kızlara bakamıyorum gusül abdestim bozulcak diye sonuçta çıplaklar kendileri günaha giriyolar bundan bana ne ama beni ve başkalarını da günaha sokuyolar
Erkek sin galiba. Anladım sorununu
Ohaaa tabiki hayır sadece erkek çıplak kızlara bakınca mı gusül bozulur kız kızada bozuluyo anladın mı?
Hadi ya bilmiyordum
Öğrenmiş oldun!
neden bilmiyorum ama bikinili bir kadın o kadarda dikkat çekmiyo ve çekmezde illaki bakan olabilir ama o kadarda değil
Ben alt tarafında çok sorun ederim ve asla giymem şort giyiyorum onun yerine :)
anladım teşekkurler. haklısınız tabi sorun etmek gerekiyor da.
Bikini giyebilirler sonuçta deniz vs. için kullanılıyor sadece, dini açıdan diyorsan herkesin düşüncesi inancı kendine tartışılamaz bence.
Aksine ben şahsen cok rahat oluyorum. Özgür hissediyor insan kendini. Mesela yazin o sıcakta kalın kalın giyinerek degilde sortlu ya da cıplak yatariz bu da onun gibi birşey bence kadinlar icin rahat ettirici bisiy
Aynı şey değil ki. Ben de yatarken kazak giymiyorum zaten
Gayet aynı şey bence ve tasiyabilen hic bir kadın rahatsız olmaz bence tabiki kimsenin acık giyinmedigi belli baslı yerlerde yapilmayacak bir sey ama yüzerken de kat kat giyinecek halimiz yok ya ne kadar acık olursa yüzerken o kadar rahat eder insan ben kapalılara saygı duyuyorum ama haşoma benzeri seylerle nasil yüzüyorlar anlamış degilim
Yok yüzerken dediğin doğru. Hani kendi havuzun plajın olsun şahsen ben özel kapalı plajda yüzerim. Kimse sana bakmasın ok. Rahat kıyafet. Yüzerken de gayet uygun
Ben rahatsiz olmam ama olanlar vardir elbet ajakskskskks
Tabi rahatsız olmuyorsanız bir şey demeye hakkım yok. Olanlar var. Rahatsız olmalı mı olmamalı mı orası önemli
haşema ile girin ki bütün vücut hatlarınız ortaya çıksın. onu istiyo bu arkadaş.
Aynen pampa böyle devam. Ben de diyorum acaba ne istiyorum ben diye. Çok sağol
@gebere_jakson bak bu arkadaş çok ileri görüşlü hemen de yobazı yapıştırdı. :) valla çok zeki bu
zaten utansalar giymezler dermek isterdim ama bazıları var hem utanıyor hemde giyiyor.
bu da şuna benziyor tabiki mini etek giyip firikik vermemeye çalışan kızlara.
Nie rahatsiz olim ki bu durumdan ama oldugum zamanlarda oluyo... okuz gibi kestikleri zaman onun haricinde rahatsiz oluncak bisiy yok zaten...
Kesme konusunda haklısın belki ama öyle giyince de bunu kabullenmen lazım. Erkek sonuçta kadınlardan etkilenir
tamam da bikini giyeni ila kesmek gerekio mu?
Donla denize girerkem utanmiyonuz mu ne nileyim nerdeyse ciplaksiniz herkes her yerinizi goruyo.
Sikko sikko konusuyonuz haa
Konuşurum ben öyle. Utanmayan girsin. Bana ne. Adam gibi cevap vermeyeceksen yazma.
Öküz gibi bakıp iç geçirenler utanmiyosa kizlara birsey demeye gerek yok bence
Biz üstümüzde hiç birşey yokken sadece şortla giriyoruz sen onada utan o zaman sanki çıplak giriyorlar neden utanılsın
bende seninle aynı düşüncedeyim bugüne kadar ne giydim ne denize gittim
İyi yapmışsın. Hak verdiğine sevindim
rica ettim
Sokak ortasinda giyilmiyo sonuçta. Rahatsız olmam ben
Öyle tabi de pek farklı bir durum değil bence
Niye rahatsız olayim ki. Asıl üzerimde bişeylerle denize girersem rahatsız olurum.
O anlamda demedim. Yani haklısın rahat ama aşırı açık bir kıyafet. O yüzden dedim
Denize girenlerin %90'ni bu şekilde girer. Herkesin bu sekilde giyindigi bir ortamda rahatsızlık duymam.
Yanlış bir düşünce ama kendini rahat hissediyorsan bu şekilde düşünerek Tamam. Edep bu şekilde ortadan kalkıyor zaten
Edebi senden ogrencek değilim.
Benden öğren demiyorum. Zaten öğrenmek isteseydin öğrenirdin. Ne yaptığın umrumda değil. Acınacak haldesin ağlanacak haline gülüyorsun bir de
Hadi git az ötede oyna.
Tamam ablacım. İşine bak sen. Git kızına sor erkek arkadaşı ile ne yapmış bu gün. Hadi abla Hadi
Aynen ya gidip çıplak gezseniz daha mantıklı!
:D aynen dimi ya.
Aynen :)
Abaza bir kadın toplumu nasıl ks de varsa.
Denize girerken de var demektir bu.
Amaç, niyet, iatek gayet açık bence.
Abaza kadınlara, abaza erkeklerimiz sahi çıksun:))
asla bikiniyle girmem kısa sort ve askılı bellki.
çok tatlısın <3 . s. s. s
:) teşekkürler @Murat1994
Bende tatlı mıyım @Murat1994
Egoistler tatlı olmaz kardeş ;)
Evet İyi bir düşünce kutluyorum :) akıllı olmak bunu gerektirir :D
teşekkür edıyorum estağfurullah :) :) @aecan
Ben seni takip edeyim dedim ediyor muşum zaten :D nerede karşılaştım acaba önceden
bilemiyorum belkı benım sorularımda olabılır :)
:D belki de
Rahat olduğu icin giyiyorlardir, rahatsiz olsalar neden giysinler , a, zeki kardesim
bana göre iç çamaşırın aynısı sadece adı farklı. hiç giymedim. Ama denizde girdim. gayette güzel yandım. Oramı buramı açamam valla..
;) tebrik ederim. Düşünceni paylaştığından ötürü
rica ederim
Hayir olmuyorum niye olayim ki dap dar bir tayt giyince de ayni görüntü olusuyo
Çıplak değilsin en azından olay farklı. Kıyafet meselesi ve karşılaştırma farklı
Hayır olmuyorum , yurt dısında kucuklugumden berı gıydıgım ıcın alıstım.
İyi yani zamanla alışınca sorun olmuyor demek ki insanlar için
Erkekleri azdırmak hoşlarına gidiyor
bide diyorlar ki rahatsız olunacak ne var
Sanki biz uzaydan geldik
hayır rahatsız olmuyorum, kafanın almadıgı şeyleri bu kadar irdeleme :)
İyi olma canım rahatsız. Bir şey demedim
İlk başlarda utanıyorum her seferinde sonra bakıyorum insanlar benle aynı alışıyorum
Utanma hissi böyle kayboluyor işte. Tamam haklısın ama herkese bakma be kardeşim.
Denizede mi girmeyek :(
Ya girme demiyorum da öyle de girilmez ki. Dini geçtim insani yapımız gereği aşırı uç bir kıyafet
bunlar utanmasa denize çıplak giricek kanka kısın yerler yerler tam yaa doğru spora gitmeler işte vücut feet leştirmeler ipli mayolar vs sonra çıkarlar sapık niye bakıyorsun vs vs sen acarsan millet neden bakmasın tek hücreliler:)
Hiç, denize gitmedim... gitsemde büyük ihtimal gece kmse yokken şortla falan girerim...
Bizim orada özel plaj gibi yerler var kimse olmaz. Bu şekilde yerlerde girebilirsiniz
Yani olabilir aslında...
Yaşın küçük zaten kimden cekiniyorsun 16 yaşındaki kız sarkacak kadar düşmediler sanırım
Sen milletin tipine bakarak yaşını soleme olur mu büyük hata...
@sakat_ülfikir 16 yaşında bunu giymesi 28 ine gelince bırakacak mı demek. Ne kadar saçma bir yorum. 16 sında da çekici bir kız oluyorsun yani olayı buraya taşımak istersen. Kimsenin yaşı seni ilgilendirmez.
Aynen ole iyi dedin sağol...
rica ederim
Ne alaka ya hicte rahatsız olmam babamın yanındada giyiyorum abimlerin yanındada
Nasıl ne alaka anlamadım. Bildiğin çıplak gibisin. Bunu kabul ederek giriyorum sorun yok desen neyse.
yalnız kardeş kız demiş bütün hıyarlar cevap vermiş :)
:D herkes ne düşünüyorsa yazsın. Boş ver takılma sen
Hayır olmuyoruz. Artık ilim, bilim konuşalım düşünelim gelişelim. Geçin bunları.
Sana bilimsel olarak da neden rahatsız olunur cevaplayabilirim. Onu bunu geçin demek kolay. Sokağa çıplak çık o zaman. Neden düzgün bir soruyu sanki ilim bilim diye geçiştiriyorsun? Soruya cevap verebilecek nitelik veya nicelikte değilsen hiç yorum yazmayacaksın !!!
ben rahatsız olurum daha cok utanırım bıkını gıymem onun yerıne kısa denız sortu ve uzerımede sporcu atletlerıne benzer bı atlet gıyer oyle gırerım o kadar erkeğin içine ha cıplak cıkmısım ha bıkını ıle cıkmısım ıkısıde aynı sey
Katılıyorum haklısın.:) :) sakın değişme
Bende katiliyorum kardesim sana. Bn sahsen bikini ve ic. camasiri arasinda bir. fark oldgunu dusunmuyorum. .
yani öyle değişmem zaten ben öyle açık gıyınmeyı sevmem :)
bende sırf buyuzden denıze gırmıyorum dusun yanı denızı olan sehırde yasıyorumm :( sırf bu yuzden gırmıyorumm.