Gizli Üye(36-45)+1 yılNe ilginçtir ki tüm canlılar arasında üreme organlarını örten tek canlı insandır. Yine ne ilginçtir ki canlılar arasında en akilli insandır. Demek ki aklimizi seylerimizden başka bir şeye calistirmamisiz. Dostum sana bir tavsiye git bir hafta çıplaklar kampında takıl ondan sonra kim ne giymiş kim ne giymemiş umursamazsin bile. Kapalı olan herşeyi insan merak eder ama açık olan siradanlasir. Buna en güzel örnek turk p*rno sitelerinde en çok türbanlı videoların izleniyor olması. Cinsellik öyle bir kazınmış ki bizim topluma kuşu otmeyen ihtiyarlar bile torunu yaşındaki kızlara hallenebiliyor. Sorun kapalı açık olmakta değil sorun biz erkeklerde organ beyinden daha agir basiyo. Sen bakarken utanmiyorsan o giydiği için niye utansin. Sen onu gözüne kestirdiysen üstünde carsafta olsa fantazini kurarsin zaten. Hatta beş bikinili arasına bir çarşaflı koy erkek çarşaflı yi merak eder. Dogamiz böyle.. bir anlayamadiniz bunu. Ayni sekilde beş çarşaflı arasına bir bikinili koy bu sefer bikinili dikkat ceker. Yani çoğunluğun olduğu yerde az olan dikkat çeker. Sahilde herkes bikinili olduğu için normal geliyor bize sortu giy atla denize tadını Çıkart insanların giyimleriyle uğraşacağına
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Valla kardeşim sen bu sorunun mantıklı bir cevabını bulamazsın sanmıyorum çünkü bende senin gibi düşünüyorum ama mantıklı bir açıklama görmedim duymadım zaten nasıl bir mantıklı açıklaması olacak herkesin görüşü bu saygı duy geç utanan zaten o şekilde girmiyorum, oyle girende bunu ayıp olarak görmüyo işte
03 Yorumla
+1 yılKıyafetle girdiğimi düşüneyim. Giydiğim herşey üstüme daha da yapışacak. Sence hangisi daha çekici? Erkek mantığını anlayamam ama bana göre çıplak bir kadından daha ziyade onda şehvet uyandıracak kıyafetler olması daha mantıklı. Bu yüzden uzun gömlek giyen kızlar ya da değişik iç çamaşırları yok mu?
İkincisi bu tür kapalı şeylerle herşeyden önce ben rahat edemem. O ne öyle yağmurda ıslanmışım gibi? Burada en önemli şey benim.
Ne yapmak lazım? Hiç girmemek mi? Hayır. Allah'ın bana verdiği nimetten yararlanıyorum ben. Güneşin vücuduma ulaşmasına izin veriyorum. Dini açıdan günah olabilir ama bu yine benim sorunum.
Bir de erkek içinde aynı şey geçerli tabi. Sizde en az bizim kadar çıplaksınız. Sen kendine bu soruyu hiç sordun mu?45 Yorumla- +1 yıl
Herkes senin kadar şanslı değil ama. Fakir biri olarakta doğmuş olabilirdin. Özel bir havuzun olmayabilirdi. Yaşam standartlarını düşündükçe bunu sorgulaman bile saçma geldi şu anda bana.
- +1 yıl
Olmayadabilirdi. Neyse konumuz senin mal varlığın değil. Ne demek istediğimi anladıysan sorun yok zaten.
Sen şortla giriyorsun çıktığında o şort üstüne yapışıyor peki sen rahatsız olmuyor musun aaa siz erkeksiniz olmazsınız yiğidin malı meydanda hesabı dimi ben senelerce şunu anlatmaya çalışıyorum kadınları bu kadar cinsel obje olarak gördüğünüz için oto boka o beyinleriniz tahrik oluyor. Evet rahatsız oluyoruz ama bikini/mayo giydiğimiz için değil sizin bakışlarınızdan dolayı ve bu söylediklerim sadece deniz içinde geçerli değil.(Sözüm meclisten dışarı)
125 Yorumla- +1 yıl
senin bu düşüncenin alt yapısında erkek'dir yapar olgusu var. ama erkeklerinde yaptığının yanlış olduğunu kabul eden birisi erkeklerin yaptığını yapmak istemez, istemesi de normal olamaz,
sizi cinsel obje olarak görmez kimse sen kendini cinsel obje olarak göstermez isen
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
65Cevap
Ben bikini giymekten değil siz erkeklerin anlamsız bakışlarından rahatsız oluyorum. Biz sokakta bikini giymiyoruz ama yine saçma sapan bakılıyor sizler tarafından. Yani ne giydiğimizin önemi yok. Önce kendinizi bir sorgulayın. Bir erkek olarak ne giydiğimizi sorgulamak size kalmadı. Doğru bulmamak yargılamak hele. Bakmayın arkadaşım. Herkesin imanı kendine ya. Oraya insanlar tatile gidiyor, eğlenmeye gidiyor. Sen o amaçla gidiyorsan ne diyeyim sana. Siz erkeklerde öyle bir kısıtlama yok diye bu kadar bağnaz düşünmeniz beni delirtiyor zaten. Nolur biraz çağdaşlaşın. Ben çağdaşlaşmanın kesinlikle açık giyinmek olduğunu söylemiyorum ama biraz saygı göstermeyi bilin ya. İstersem haşemaylada girerim. Bu seferde o daha çok hatları belli ediyor diyorsunuz. Sürekli bir şey. Herkes kendine baksın o yüzden. Bunun dinlevs. hiçbir ilgisi yok. Kimseyi açık giyiniyor diye dinsiz, imansızda sayamazsınız. Şunu aklınıza yazın.
34 Yorumla- +1 yıl
Ben kimseye dinsiz denedim. Sizi yargılamadım. Sizi dikizleyen erkekleri savunmadım. Sorun sadece size bakılması değil. Size bakılabilmesi. O şekilde denize girersen milletin bakabilmesi sana garip gelmemeli çünkü erkeklere göre çekici bir kıyafet g giymiş oluyorsun. Sadece nasıl rahat olduğunuzu merak ettim
- +1 yıl
Yukardaki soruda bunları yapmamışsın. Ama aşağıda verdiğin cevaplarda bariz bunlar ima etmişsin. Kişisel olarak seni suçlamak gibi bir şeyim yok bu konuda. İşte demek istediğim biz pantolon t shirtle bile gezerken bize yine bakıyorsunuz. Eğer cidden sizin bakmama olasılığınız olacak bir şey giymemiz gerekse hepimizin çarşafa girmesi lazım. Yanlış düşünce.
- +1 yıl
Zaman zaman yanlış anlaşılan cevaplar verdiğim olmuştur. Herkese cevap yazıyorum çünkü. Ben kıyafetinize ya da size bakılmasına karışmıyorum. Neredeyse iç çamaşırla dolaşmak gibi olan bu kıyafet bence çok aşırı. Onu söylemek istedim. Sokakta sana bakan insanların kendi suçu günahı her neyse. Size ne burada ne de aşağıdaki yorumlarda dinsiz demedim diyemem zaten. Teşekkür ederim
+1 yılDini açıdan yanlıs bir durum zaten.
Ha ic camasırî ha bikini ne fark eder.
Sen rahat etmek icin onu giyiyorsan erkeklerin de yiyecek gibi bakma rahatına karısamazsın.
Bakarlar.81 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılE çüüüüşşş yani kusura bakma da tayt giyen kızlar rahatsız olmuyor musunuz dar kot giyen straplez giyen transparan giyen şort giyen etek giyen kızlar rahatsız olmuyor musunuz yakında kazak giyen kızlar rahatsız olmuyor musunuza geçeceğiz sonuçta kazak az çok hatları belli ediyor pardesü olsun en iyisi hadi onları anladık da bikini nedir yani nasıl girmemizi bekliyorsunuz denize? Biraz daha kapalı bir şeyle rahat rahat yüzülebileceğini mi sanıyorsun? Herkes o şekilde giyiniyor sahilde kimse kimseye dikkat etmiyor yani abaza olanlar haricinde. Bende öyle abazaların olduğu yerlere gitmem. Seviyeli insanların olduğu yerlere giderim. Zeka denen şeye sahip olan erkeklerin... Einstein sizinle aynı cinsiyetti pehh :D Gitseydim de abazalar var diye mahrum kalmazdım zaten yoo hiç rahatsız olmuyorum abaza işte istediği kadar baksın beni kasmaz...
34 Yorumla- +1 yıl
azının suyu akarak iç çeker bakar sonra rahatsız olmuyomusunuz diye bide soru sorar böylelerini aslında toplumdan temizlemek gerekir asıl sapkın sapık kişilik bunlar çünki
Aile & Toplum konusunda 707 cevap paylaştı. Bir yaşıma kadar giydim ama sonrasında evet utanmaya başladım ben de. Otel çalışanlarından, babamdan, tatile gittiğimiz tanıdıklarımızdan vs. sonrasında bu tarz şeyler tercih ettim www.google.com.tr/search
04 Yorumla- +1 yıl
Alkışlıyorumm şort bikini biraz daha iyi
- +1 yıl
Güzelmiş. Gayette sık duruyo
Gizli Üye(36-45)+1 yılarkadaşım dışarıda o kadar rahat dolaşan kaşarlar var ki ben çok rastladım altına sadece tayt giyip her şeyi meydan da olan söylemeye insan çekinirken o çekinmeden yapan altına giydiği tangasının tüm hatları belli olan içine sütyen giymeden ince beyaz bir gömlek giyip önü açık bir şekilde göğüslerini sergileyen toplu taşma araçlarında tayt giyip erkeklere sürtünen bir sürü kız görmüşken neden denizde bikini giymesinler ki hemde en ince ve sık dar olan bikini tercih edenlerde çok bir kaç kere micro bikini ( resmini koymaya utandım) ile denize giren gördüm kızlar bilir hiç bir şey giyme daha iyi onu giyecek sen. Diyeceğim şu ki kardeşim ruhu kaşarlaşmış kızların umurunda bile değil çok rahatlar...
30 Yorumla
+1 yılKızlar hiç düşünmüyo musunuz harbiden ya bir erkekbile bunu söylüyosa? Dinimizce annemize bile göbekle diz kapağı arası haram, sizi bilemem ama bana ters geliyo ve iğreniyorum öylelerini görünce.
Düşüncemi söyledim ama tabi giyenede saygı duyarım beni ilgilendirmez amacım kavga etmek olsa gizliden sorardım zaten41 YorumlaBende sortlan giriyorum denize, ciktigimda vucuta yapisiyor ve gerisi sen bilirsin.
Evet Bikini ile giriyorlar Denize ne var bunda? Siz Müslümanlar nezaman anlayacaksiniz Dünya sizin bacak arasinin etrafinda dönmüyor.
Ne var bunda girsinler Bikini ile denize, hayatinizda hic mi kadin görmediniz amg, sadece bir kadin vucutu iste ne var bunda, bukadar mi cinsell acsiniz?83 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun.
- Aile & Toplum konusunda 617 cevap paylaştı.
+1 yılYuzmek ve serinlemek için giriyoruz denize. Hareketlerini kisitlamamali kıyafetin. Yapilan her sporun kendine göre kıyafetleri olur hem. Biz soruyor muyuz boxerdan farksız; o mayoyla rahatsız olmuyor musunuz diye?
Ayrica erkek sapiksa battaniye geçir üstüne, yine tahrik olur, adina "merak uyandiriyor" koyup. Biz de abazadlardan uzak plajlar buluyoruz; napalim.35 Yorumla- +1 yıl
Genel ahlak kuralı dersi vermeye kalkmayin sakın. Kapanmak vs tercih meselesidir. Anamizin karnindan elbise ile çıkmadık. Esey organi gorunce kendinden gecen hiyarlar yuzunden bugun dunyada herkes kendine farkli kumas parcalari begeniyor.
- +1 yıl
Ilk yorumunu okumadan (sayfayi yenilememistim) yazdim ikinci yazımı. Yorumumun altına ahlak dersi vermeye kalkanlar elbet cikacaktir diye aciklama getirdim. -izm üzerinden yaklasmiyorum ben de.
- +1 yıl
tamam haklısın. O yorum yapanları ders vermeye kalkanları ben desteklemiyorum. Söylerim bu ahlaki değil bana göre diye ama sana karışamam sorgulayamam. Kişisel tercihin. Üzülüyorum tabi ben kendi doğrularım olduğundan benden farklı düşündüğün için ama kızmıyorum. Sonuçta yaradılışımızda var farklı fikirli olmak.
Haklısınız. Sonuçta iç çamaşırından farkı yok.
Denizde giyiliyor diye farkı değişmiyor. Benim anlam veremediğim babalarının yanında nasıl o şekilde rahat edebiliyorlar. Aklım almıyor. Bir erkek olarak siz bu durumdan rahatsız oluyorsanız bu durum çok üzücü demek ki. Oysaki bunu kişinin kendisi idrak etmeli.35 Yorumla- +1 yıl
Cevabıma afedersiniz..
- +1 yıl
Tesekkur ederim..
+1 yılMeseleleri mesele etmezseniz ortada mesele kalmaz.
Süleyman Demirel.
Bir insan bikini giyince neden utansın ki? Yani bakarlar, ederler diye düşünebilirsin ancak denize de naylonla girecek halleri yok, öyle üstüne yapışacak filan daha çok rahatsız edecek. Hem erkekler bikinili kızlardan tahrik oluyor olabilir ancak kızlar da mayolu erkeklerden tahrik olabilir. Senin de utanman lazım o zaman, eşit koşullarda. Ben olsam ben de utanırım çünkü erkek aklıyla düşünüyoruz, oysa ki onlara göre normal, aynı senin mayo giyerken normal karşıladığın gibi.
Yukarıdaki sözden kastım, bunlar mesele değil, normal şeyler. Mesele edersen, mesele olur, problem olur.10 YorumlaSizin giydiğiniz mayoyu da ben anlamıyorum. Denizden çıktıktan sonra ipislak heryerinize yapisiyor her tarafiniz belli olluyor insani rahatsiz ediyor. Bol giyip da bacak arasini acanlardan bahsetmiyorum bile. Slipleri yuzme sporu disinda giyenler de bir garip zaten.
21 Yorumla
+1 yılbu nasıl saçma bir soru giyinen demek ki oyle rahat ediyor ki giyiniyor rahatsız olsalar giymezler oyle değil mi? üstelik plajlarda genelde aileler var yaz günü sıcak denize neyle girilmesini bekliyorsun. genelde onların bikiniyle girmesine karsı çıkanlar kızlarımızın oralarını buralarınızı süzüyor ama
30 YorumlaBen fazlasıyla rahatsız olurum ya ama tabii bulunulan, yetişilen ortam ve dini inançla da fazlasıyla ilgili bence
34 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaynen ben de bunu anlamıyorum he. iç çamaşırlı olmaktan farkı yok. mesela yurt dışında soyunma odalarında da küçük kızlar bile yeri geliyor utanıyordu ama havuza giriyorlardı. yani gerçekten anlamıyorum bu durumu. neymiş efendim herkes giyiyormuş ya. bu mantıklı bir cevap değil ki. ya soyunmaktan yana ol ya da kapalılıktan. ondan sonra da yok orama baktım yok buramı gördü...
56 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@yeşilağaç aynen. bir de muhafazakar insanlara koyun derler...
Cevap sahibi+1 yıldoğru olan bu çünkü. hele eksileyen kızlar neyin düşüncesinde çok merak ediyorum. ne derlerse desinler, kumaşı rengi değişmiş danteli çıkmış diye giyilen bikinin iç çamaşırından farkı yokkk
+1 yılKadın olarak, erkeklerin kıllı göğüslerini ve cinsel organlarını ortaya çıkartmak amaçlı mayo giymesini kınıyorum. Yanlarında eşleri varken öküz gibi gözü deliğinden çıkarcasına kadınları taramaları da iğrenç.. Kadınlar plajına gidiyorsun, en pis ve taşlık yeri kadınlara vermişler bir de üstüne epeyce para veriyorsun.. Hep it erkekler yüzünden.. Düzgün olanlar da var ama çok az.. Erkekler de kadınları tahrik ediyor bence. Herkes örtünsün :D
11 YorumlaBende anlamadimki sokakta etekleri azicik acilsin gotu tutusurlar ortmeye kalkarlar ama mini giymedende sokaga cikmazlarr biliyosun giydimi amininn gotuunun gozukceni ne cekistiriyon o zaman namusluya oynucak ya ayni sekiilde etek azicik acilsin biyrrleri tutusur ama denizde ammina kadar heryeri gorunur hic takmazlar
30 YorumlaRahatsız duyulması gereken ne var ki?
Şimdi yorumlara bakıyorumda mayo , bikini ya da şortun ne farkı var? Bikinin diğerlerine göre beli ve bacak kısmı daha açık. Bu tamamen kendine güvenle alakalı. Erkeklerde fiziği iyi olanlar nasıl dar kesim ve kısa giyiyorlarsa , kadınlarda bu ayrım en fazla plajlarda ortaya çıkıyor.
Keçinin , eşeğin tecavüze uğradığı bir ülkede i, erkeklerin bakısından kaçmak için giymediğini söyleyenlerin samimiyetine inanmıyorum doğrusu :)30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani... bir hanımın bikiniyle başka erkeklerin yanında rahat olabilmesini anlayabiliyorum, ama öz baba öz ağbi yanında etkilenmeme nasıl oluyor işte onu anlayamıyorum... ki şahsen eşimden başka hiçbir erkeğin yanında bu ölçüde rahat olamam, ve haram...
34 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKızkardeşinizi annenizi bikiniyle görünce rahatsız olmuyor musunuz... Olmuyorsanız amenna, kimsenin bir şey söylediği yok...
- Aile & Toplum konusunda 726 cevap paylaştı.
+1 yılDini açıdan bakınca yasak ama artık kimsenin giyimi uygun değil dine zaten. Erkekler sadece şortla girdiklerinde onlara da günah oluyor. Bana sorarsan erkekli kızlı ortamlarda giyilmemeli ama isteyen istediğinide giyer. Sen rahatsız oluyorsan eğer kendin dikkat edeceksin. He ben evlendiğimde eşimin kızlı erkekli ortamlarda giymesi söz konusu bile olamaz. Kadınlara özel mekanlarda istediğini giysin.
10 Yorumla erkekler nasıl sadece şortla girebiliyorsa bayanlarda bikiniyle girebiliyor anlaşılmicak bir durum yok
118 Yorumla- +1 yıl
www.kizlarsoruyor.com/.../q1973554-omur-gedik-in-dar-taytini-gordunuz-mu-hepsi-meydanda anlatmak istediğim olay bu ve bunun gibi bir şey işte. Rahatsız oluyor musunuz diye böyle bir şeyi kastediyorum.
- +1 yıl
Neyse tamam kimse kimsenin yerine Rabbi huzurunda hesap vermez ama bilinen uzre ortada sehvet var sehvete dusen erkekte sehvete dusuren kadinda cehennemde yanacaktir bunu bile bile rahat ca bikini giyebilirsin ama unutma narin bol bol olur haramdir erkegin beli ve gobek zari acik isede diz kapaklari acik isede haramdir ama kadin erkek bir olmaz kadin dogurkandir ve ayrica erkek kadindan bir derece üstündür Allah katinda kurani iyi oku anlarsin
Neden utansınlar ki bence bikini kızların utanacağı tek konu nedir.
Bikini giymiştir ama vücüdü bikini giymeye uygun değil bu durumda komik ve utanılacak durumlar olabilir.
İnce zayıf bir kız bikini giymiş, estetik ve güzel ama uygun olmayan bir vucud...30 Yorumla
+1 yılZaten plajda herkes oyle dikkat cekmiyosun ayrica dikkat edilebilir mesela bn etekli olanlari tercih ediyorum ayrica denizden cikinca havlu pareo gibi seylerle kapatabiliyorum zaten normal giysilerle girmek bnce daha kotu ustune yapisiyo bikini ya da mayo o kadar yapismiyo rahatszlik verecek bisui yok bnda.
04 Yorumla- +1 yıl
Evet orasi oyle bazen goruyorum onun yerine bn utaniyorum dikkat edilmesi gerek tabi :)
- +1 yıl
Evet :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılKardeşim, bikini dediğin açık birşey tamam. Bende giyiyorum ama benimkisi diğerleri kadar açık değil. Eteksiz giremem ben. Üstümde kapalı. çatal falan gözükmüyor. sadece göbeğim ve bacaklarım görünüyor (eteğin kapatamadığı yerler). Ve otururken yatarken falan havlu oluyor üstümde ya da pareo. Aslında biz kızlar erkeklerin nasıl düşündüğünü tam olarak bilmediğimiz için bize normal geliyor. O yüzden dikkat etmiyoruz kanımca
22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBen erkeklere suç bulmuyorum açıkcası. Öyle aşırıya kaçan uçlarda yaşayan biride değilimdir. Ya güzel fiziği olan bikini giyen veya mini etek giyen vs. kızlara biz bile bakıyoruz emin ol. Yani biz bakıyoruz kaldı ki erkek nasıl bakmasın. Hiç kimsede o kadar açık giyinip ''ayy erkklr çk abza, hyatnda hç kz grmemş gbi nasıl bkıyolr ya pslkler erkk dğl msniz hepinz aynısnz. s. s '' diyemez. Açana bakarlar bu böyledir. Zaten bende mayo alacağım seneye, eteksiz mayo asla almam zaten. Başkalarının da alması taraftarı değilim. Fazla açık.
Gizli Üye(30-35)+1 yılGiyiyorum ve rahatsız olmuyorum. Ancak beni baya süzen birini görürsem rahatsiz oluyorum ve üstüme pareyomu giyiyorum. Senin sorunu anlıyorum, haklısın da aslında. Sorun şu ki erkekler kadınlara çok cinsel açıdan bakıyorlar ve fantezi kuruyorlar , genellemeyeyim ama çoğu kizin aklina bile gelmez a rahatım işte diye düşünür hatta o fantezileri bilmiyor bile. Kadınin bakış açısı ile erkeğinki farklı işte
12 Yorumla
+1 yılBize bu soruyu soran erkek biz utandık diyelim sen niye kendinden utanmıyorsun. En önemli yerin kapalı geri kalan her yerin açık aynı durumda sayılırız?
44 Yorumla- +1 yıl
Uuuu süper cevap katılıyorum :D +1
- +1 yıl
utanıyorsan denize havuza girme görmek istemiyorsan ve bize bu soruyu yöneltiyorsan nolur öyle bölgelere yaklaşma. bikini utanılması gereken birşey olduğunu düşünmüyorum. eğer bunu dini ahlaka bağlayacaksan Allah kimseyi kıyafetine üzerine verip yaratmadı kul kuldan utanacaksa biz niye yaşıyoruz be canım
Gizli Üye(30-35)+1 yılerkekler montla giriyoda benim mi haberim yok.
iki cins de ic camasirina benzer seyler giyiyo. eger kizlar ciplak hissedicekse erkeklerinde ciplak hissetmesi lazim.71 YorumlaAnkaranin gobeginde giyersen rahatsiz olursun ama denize girmek icin giyiyorsun ve etrafindaki cogu kadin giyiyor. Rahatsiz olunmasi gerektigini sanmiyorum. Dini dusuncen icin giymeyebilirsin ona saygim var ama rahatsizlik bahane degil.
21 Yorumla
+1 yılCumhuriyetin 91. yılında hala böyle yobaz yorumlar yapılabiliyor demekki, denizde bikini giyersin, mayo giyersin başka ne giyebilirki kadınlara sadece cinsel tema gözüyle bakarsanız böyle sorularda sorarsınız !!!
60 Yorumla
+1 yılArkadasin bahsetmek istedigi şey algıda seçicilik. Şöyle ki şehir içinde o tarz bir kıyafet giymek normal değilken sahilde giymek normal karşılanıyor. Buradaki olay bunun size böyle olması gerekirmiş gibi yansıtılması. Oradaki insanlar mı farklı yoksa sizin aklınıza işlenen şey mi bunu size normal gibi gösteriyor? Biraz düşünün, yorumlayın. Beyninizin nasıl yönetildiginin farkına varın.
10 YorumlaBende rahatsız olmuyorum sonuçta mayoda aynı bence yine açık mayo ile bkini arasında bir fark göremiyorum ben ama haşema olur onu bilemem ama ben açığım ve bikinide giyiyorum mayoda aynı şeyler rahatsız olmuyorum. Bide şuna inanmıyorum ben rahatsız oluyorum diyenlerin yarısı BENCE tayt giyiniyordur benim gözümde taytta pek iyi değil çıklak gibi oluyorlar çünkü onunla sokakta geziyorlar bikiniyle sadece sahilde plajda oluyor yani
00 Yorumla
+1 yılTatil için full rus olan Antalya otellerine gidiyorum, hatta bazı otellerde resepsiyon dışında tüm çalışanlar yabancı oluyor. Hal böyle olunca hiç tınlamıyorum açıkcası, alayı çıplak geziyor zaten... Daha da rahat güneşlenmek istersem de loca kiralıyorum...
Bu sene de yine böyle bir otelde tatil yaptım, son 3 günü kurban bayramına denk gelince oteli Türkler bastı, mayoya dönüş yaptım n'apayım:))01 YorumlaŞimdi bikini giyince sana göre neredeyse çıplağız ama şortla falan gezerken sorun yok mu anlamadım? Yoksa hepimiz kapanalım falan?
44 Yorumla
+1 yılRahatsız oluyorum, 4-5 senedir girmiyorum denize, yaşım biraz daha küçükken rahatsız olmuyodum ama girmem artık yakıştıramıyorum kendime çünkü ister istemez bakışları üzerine çekiyo insan
22 Yorumla- +1 yıl
Kadinlara ozel diye birsey var sen nerde yasiyosun?
Rahatsiz olan denize girmesin kardesim pacali donla mi girsinler denize? Bikinili kiza da hayvanlik yapan varsa tukureyim onun erkekligine.
60 Yorumla
+1 yılyo hayır rahatsız olmuyorum, türbanlılar gibi tayt giyip rahatsız olmuyorsa bende bu şekilde rahatsız olmuyorum
37 Yorumla- +1 yıl
sen o tayt giyen turbanli takilanlarin moda oldugu bilesin ve diger turbanlilara dil uzatmayasin. (farz ayri tarz ayri) o tayt giyen turbanlilarin sizden farki yok bilesin.
- +1 yıl
diğer türbanlılara dil uzattığımı kim söyledi ulan götünün tepesine kadar tayt giyen türbanlı mı olur, yazık günah hiç takmasın o zaman o eşarbı
- +1 yıl
Hiç takmasın o zamanmış yaptıkları yanlış ta size girip çıkan ne takıyosa kendine takıyo
- +1 yıl
Kubra sacma sapan konusma. sanki butuuun kapalilar tayt giymis gibi yazmis olman cok sinir bozucu. sen kimsin de kapalilara laf ediyosun? Mesela ben asla tayt giymem. bak demekki butun kapalilar ARKA BOLUMLERINI diyim ben. senin gini TERBIYESIZ VE EDEPSIZ sekilde yazmiyim da.
- +1 yıl
YANI DEMEKKI BUTUN KAPALILAR ARKALARINI ACMIYOMUS DIMI CANIM
- +1 yıl
Sen kendini turbanlilarla mi avutuyosun? Yazik. turbanlilara tutunmuş. Ama ben bol hasema giyiyorum o nolucak? Hatta karisiga bile gitmem su hale bak.
Aile & Toplum konusunda 340 cevap paylaştı. Rahatsız olmuyorum, utanmıyorum da. Ayrıca herhangi birinin bunu sorgulama hakkının olduğunu da sanmıyorum.
33 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen rahatsz hissediyorum ama baska ne giyebilirim ki. En musait bikini ya da mayo. Ama rahatsizm yani. Gotumu kollamaktan yoruluyorum. Herkes meme me bakiyor gibi geliyor. Yatak odam yikilmis sokakta sevismeli hissediyorum. Rahatsizm ama giymek zorundayim. Baska carem yok. Ama kotu hissediyorum. Kotu yola dusmus gibi oluyorum. Sanki dunyada * got meme tek bende varmis gibi oluyorum. Ama mecburum. Giymek zorundayim :(
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYani bikini mayo bildigin ic camasiri modeline sahip bir kiyafet. El kadar bez parcasi. Ister istemez ortada butun mal varligin. Ama denizde havuzda baska giyilebilcek bise yokki. Dusunuyorum altima sort giyip girsem islak islak rahatsz ediyor. Zor yani ama erkeklerin olmadigi yerde rahatim sadece. Ama erkekler heryrrde. Keske erkekler mayo degilde sort giyseler. Pipi gormek hos olmuyo arkada kuru bir toto. Kasli killi bacaklar. Sahin pencesi gbi ayaklar... Hayattan sogudum
+1 yılben açık bir insan olmama rağmen aşırı utanıyordum o yüzden hiç giymedim Allah korusun.. herkes görürse ilerde eşin görmesinin ne anlamı var. eş özel olmalı bence. herkesten daha özel.
31 Yorumlayanı bulundugu ortama baglıdır sanırım gıder İstanbul menekşe plajında bıkınılı denıze gırerse ozaman allah yardımcısı olsun ortam onemli bence... bırde kızlar ın abazası yok mu sankı kankı adamı yer a m k... bı bıkınıyle show yapar herkezı aynı kefe de tutmamak lazım...
00 YorumlaBen giymeddm giymem mayoo kisa sort giydm bu sneee oda zorlaa :) birakaalar salvarlaa girerim vala basim acik ama cok acik giyinip dikkat cekmek sacama hosuma gitmioo yanii irenc bu durum
21 Yorumlaçoğu insan o şekilde girdiği için olmuyorum ayrıca sz erkeklerde tamamen çıplak griyor sayılırsınz ona niye bir şey demiyorsun?
21 YorumlaKara carsaflami denize girelim? Tamam anladim yuzumuzude kapatalim oyle girelim? ya da hic denize girmeyelim ne geregi var? Tovbe tovbe soruya bak aklina takilmis :) artik gelistirin su beyninizi biraz :)
718 Yorumla- +1 yıl
Anlamayacagini kafanin basmayacagini biliyordum aslinda senin gibilerle polemige bile girmem ama tek bisey soylicem ondan sonra seni obur dunyanla basbasa birakacam benim kapali bayanlara da senin gibi dusunenlerede saygim sonsuz ama sizin bu saygidan ne ateist olana ne turban takmayan bayana nede ozgurlugu laikligi savunan bayana hic yok sizde saygi herkez sizin gibi dusunecek sizin gibi yapacak artik kafaniza sokun gerici olmak istemiyoruz biz sizin gibide dusunmeyecegiz aslaaaaa
- +1 yıl
Benim verdigim cevabi bu sekilde kiskirtarak tahrik ederek kinamasi beni bu sekilde konusmaya itti siz kimsiniz yanacaksin gunah cehennemdir sudur budur kelimelerini kullaniyorsunuz ne zamandan beri yetki verildi size adam gibi konusmasini bilen bir insan olsa bu sekilde dini kullanarak benimle tartismaya girmez
- +1 yıl
Kardeşim ben öyle demedim. Arkadaşı desteklemedim. Ben kimim ki sana bunları öğreteyim. Aklın var. İnsan aklıyla doğruyu seçer. İstediğini yapar. Burada konuyu din kısmına taşımanız hoş olmamış. Arkadaş da bu yüzden sert çıkmış. Onun adına böyle bir şey olduğu için özür diliyorum
- +1 yıl
Zeliha senim geri kafali dediğim adam sana dinimizce gerekeni soyluyo.. birakin l*n bu yemi. kafa ileri. kafa muhabbetini yeni. kafali olup avrupalılar gibi olucaz diye dinimizin buyurduklarini unuttunuz ne kadar meraklsnz oranzi buranzi gostermeye. Dinimizce yasak olan biseyi yeni kafalilar defstrmez
- +1 yıl
Eski kafa yeni kafayla alakasi yok benim anlatmak istedigim iste bu yeni dusuncelerrde gelse yeni fikirler de gelse avrupai dusunce tarzini bile desteklesek insanin dini icinde kalir kendi icinde yasar ben yurt disinda yasiyorum kac aydir ezan sesi duyamiyorum ozledim o ezan sesini bile ozledim ama bunu soyleniyorum icimde dinimi yasiyorum ortalik yerde benim gibi dusunmeyenlere yanacaksin cehennemliksin dinin geregini yap yoksa yanarsin gibi ithamlarda bulunmuyorum neyse yanlis anlasildim ben kusura bakmayin herkezden ozur diliyorum
- +1 yıl
Olabilir de kardeş ben çarşaf mis geri kafaliymis falan o muhabbete kizdim
- +1 yıl
Taban kötü bir espriydi. Özür dilerim. Ama şimdi haksız mıyım ben dinle ilgili bir şey dedim mi? Doğruyu söylemek gerekse Ben de cehennemde yanacağım. Sen de yanacaksın. İnançlı bir Müslüman olan illaki cezasını çekip cennete girer. Sen de cennete girersin inşallah. Sen olaya tamamen bana kızarak girmişsin. Benim yazmadım şeylerle bana yüklenmişsin. Özür dilerim tekrar. Kusura bakma
Hiç yoramam kendimi isteyen istediğini giyer sonucunada katlanır sanki erkekler çok mu düzgün giyiniyor neyse ben bikini altına bile şort giyip öyle giriyorum az suyun kenarında tabi açılırsam boğulurum.
21 Yorumla
+1 yılGayet rahatım bir çok kişi öyle giriyor zaten. Herkes haşemayla ben bikiniyle girsem acaip hissederim tabii sonuçta orası özel bir yer ve herkes yarı çıplak hiçbir sorun olduğunu düşünmüyorum.
06 Yorumla- +1 yıl
Mantıklı buluyorum sonuçta denize kapalı şekilde gireceksem suyu hissetmeyeceksem girmenin ne önemi kalır? Yüzmek ve hareket etmek daha kolay bu yönden de mantıklı geliyor. Teşekkürler bu arada
- +1 yıl
Zaten genelde kadınlar plajına gidiyorum ben kadınlardan saklayacak bir şeyim yok çünkü bakmak raahtsız olmak vs durumları olmuyor. Zaten barzolara göz banyosu yaptıracak değilim :)
- +1 yıl
:)))
neden rahatsız oluyım ki? sen giyinik mi giriyosun denize?
36 Yorumlaben girmiyorum ve girmem de ama bazen bazı kızlara benim bile bakasım geliyor, normalde mini eteğini çekiştirenler don sütyen geziyorlar ve normal oluyor, burası ilginç işte..
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSende giriyorsun değil mi ben de utanıyorum demissin sen utandığını halde neden giriyorsan bizde onun için giriyoruz. Denize ne ile girilir? Kıyafetlerle mi girelim? Artık denize giren kadınlarda mi batmaya başladı size?
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAyrıca plana gelmek tercih işidir çekinen utanan günaha giren insanlar gelmesin onlar istiyor diye gelmek isteyenler mi gelmeyecek siz gelmeyin allah allah mantığa bak ben rahatsız oluyorum diye milleti kendime benzeticem güzelmiş siz kimsiniz pardon nesiniz siz? (Bu soran kişiye değil)
Cevap sahibi+1 yılRahat ediliyor dostum merak etmeni gerektiricek ya da oturup bikinili kızları düşünecek ya da bikini giydiği için kadınların laf yemesine neden olacak soru sormanız gerektirecek hiçbirşey yok ortada. Hasemoyla girip üstum islandigimda bütün vücut hatlarım gözüktüğü zaman daha mi düzgün bir kadın olacaktım? Ki kimse onlara bile karışamaz kimsenin haddi değil insanların giyinisini sorgulamak. Kadınların giyimini duzeltmeden önce kendi nefesinizi terbiye edin kadın türban dahi taksa hallenen insanlar gelip burada bikini eleştirisi yapmasın. Ahlak bekçiliği ve peygambercilik moda oldu dini artık? Milletin vücudunu dusunmek yerine ilim bilimle ugrassaydiniz diğer orta doğu ülkeleri gibi olmazdık hepimiz derdi aynı hepimizde ilerleyecegimizi geriliyoruz böyle düşünceler yüzünden iste. Millet uzaya tatile gidiyor biz bikinideyiz hala. Giyiyoruz sorun mu var? Varsa elinizden geleni ardiniza koymayın burada car car ötmekle olmuyor engel olun hadi
+1 yılYari kapali mayolar var kolda dirsekte ayakta dizde biten. Onlar cok rahat nerem acildi nasil gorundu diye dusunmektense bu yol cok iyi :)
14 Yorumla- +1 yıl
kadınlar plajına gıt sen ıyısı
- +1 yıl
Ne alaka? Ben takintili bir insanim neden bikiniyle rahat degilsem bikini giyeyim karma plajlarda gayet rahatim utanacak cekinecek biseyim yok
- +1 yıl
Eyvallah :)
Girebilseydim bikini ile denize rahatsız olup olmadığımı söylerdim sana. Ne yazık ki sokağa bile turbansız çıkamıyoruz biz burda.
15 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynen öyle sorsan adı gelişmişlik özgürlük.
Kim Demiş Avrupa İnsani Medeni,
Ne Edep Kalmiş Ne Haya çırılçıplak Bedeni,
Açmaksa Bedeni Olmaksa Medeni,
Desene Hayvanlar Dahada Medeni...44 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNecip Fazıl doğrı söylemiş.
- +1 yıl
Necii usta uapistrmis cevabi. Hadi siktirolup gidelim burdan :)
Cevap sahibi+1 yıl:))
+1 yılÇok rahatım çünkü denize başka ne ile girilir? kot tişörtle girelimde amele yanığı mı olalım
520 Yorumla- +1 yıl
Türkiyede de öyle elit mekanlarda kimse bakmaz. Halk plajındaki abazalarda baksın nolucak bakınca bekaret mı gidiyor @Enkin
- +1 yıl
Bende şort giyen erkeklerden tahrik oluyorum giymesinler yaaa :DDDD @enkin
- +1 yıl
Soran arkadaşım o plajda onlarca kadın bikinili o yüzden dikkat çekme diye bir şey yok. Google a yaz cıplak kız dolu zaten. Neden bu kadar kadınları objeleştiriyorsunuz? bu kapatma amacın ne?
- +1 yıl
p*rno yıldızı değilki onlar manken.
www.ugurmedia.com/.../...Victoria-Secret-Model.jpg
bak adriana p*rno yıldızı mı?
Ahahaha ben inançlılardan daha ahlaklıyımdır merak etme. Sadece bikini giyiyorsa kapanmamaştır türban yoktur. Neden kapatmaya çalışıyorsun diyorum. Zaten türkiyede mesela antalyaya git plajda 70 kadın varsa 60 ı bikini giymiştir. Şimdi hepsi inançsız mı? - +1 yıl
Saçmalık. Tanrıya inanıp açık giyinebilir. Cehennemi göze almıştır. Belki yanmak istiyor cehennemde.
O yüzden direkt hüküm verme hiç kimseye. - +1 yıl
Ee nolmuş degillerse? Herkesin derdi seni neden geriyo
Gunaha giriyorum diyorsan gitme denize? Erkek plajina git erkek havuzlari var? Bu kadar dindarsin madem bunlara dikkat et tatli su muslumani? Ha - +1 yıl
Yo soru tamamen rencide amacli? Fikirlerini öyle bir beyan etmissinki. Zaten senin dusuncelerinin aksini soyleyenlere atar yapmissin :)
- +1 yıl
Cok rahatim :) giyen rahattir.
Sen cevap olarak ne ariyorsun? - +1 yıl
Yukarda yazdim ya zaten kör musun
Çok rahatım çünkü denize başka ne ile girilir? kot tişörtle girelimde amele yanığı mı olalım
Bunu baban mi yazdi
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen henüz hic bikinuyle girmedim. Giremem. Rahat edemem. Girerken mayo giyiyorum. Mayonun uzerine mini deniz şortu giyiyorum. İsterseniz kinayin kezban deyin ama boyle
66 Yorumla- +1 yıl
Helal sana arkadas
Cevap sahibi+1 yılDoğruya doğru ama
Cevap sahibi+1 yılInsanin yetisme tarzıyla alakalı genel olarak
Gizli Üye(30-35)+1 yılBazı plajlarda aileler girebiliyor yanında bayan olmadan gelen serseri abazan tipleri almıyorlar. Buna rağmen rahatsız olan varsa mayo var bayanlara özel şortlar var. Varda var yani
21 YorumlaHaşemayı Es geçerim bir de Erkeklerin olmadığı Kuytu köşe Yerlerde Yüzerm ki rahat Boğulayım diye dsfsdds
52 YorumlaŞu diyaloğu paylaşmak için geldim;
https://i.hizliresim.com/q206AQ.jpg
anbashvchasdvxczc62 YorumlaSoru o kadar saçma ki. Denize gittiğimde bikinimin üstünü bile çıkartırım Brazilian kilot ile çırılçıplak güneşlenirim bakan baksın hiç utanmam hatta elimden gelse kilodumu da çıkartırım. Bunlar utanılacak şeyler değil. Herkesin annesinde olan şeyler değil mi neyinden utanıcam? Babamın yanında bile bu şekil güneşlenirim
00 Yorumla
+1 yılBen rahatça giriyorum, rahatsız olmuyorum. Olmamız gerektiğini de düşünmüyorum. Hatta sahildeki supermarketlere de sadece bikiniyle gittiğim oluyor. Turizm yeri sonuçta. Herkes bikiniyle.
04 Yorumla- +1 yıl
Bikinili kimse olmasa bile sahildeyken bikini giyebilirim. Sizde şortla giriyorsunuz. Hatta bazılarınız kendisini aşıp slip giyiyor. Çarşaf giymemizi mi istiyorsun yüzerken?
- +1 yıl
Dediğim gibi ne bir başkasından ne de kendim bikini giymekten rahatsız değilim.
Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Biraz daha seviyeli insanlarin olduğu yere gitmeyi tercih ediyorum böylece rahatsız olmuyorum ama bazı yerler varki bütün abazalar orda öyle yerlerde rahatsiz olurum anca.
14 Yorumla- +1 yıl
dogru duzgun beach lere gıttıgınde bırsey olmaz.
Utansalar giymezler zaten. Kızlar öyle sandığınız gibi utangaç değiller. Eskidenmişti o kızlarin utangaç olduğu zaman. Şimdi kızlar sozde utangaç sadece. Kim ne giyerse giysin sen gözüne hakim ol yeter
30 Yorumla
+1 yılBen renkli renkli mayolar aldim onlarla giriyorum. En azindan bir nebze daha kapali gibime geliyor. Ayrica mayo bikiniden daha sık duruyor bana gore.
22 Yorumla- Devamını Gör (142)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat