AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
67Cevap
Bende giyemiyorum. Șortlarım var deniz için
Çok İyi tebrik ediyorum
Ya ben seni nerede gördüm önceden. Takip etmişim seni? Allah Allah
yav saçmalık yobazlık resmen git bir köşede utan gel
bikini giyiyorum lakin ince sal bagliyorum genelde belime girerken denize cikariyorum sorun olmuyor
İyi güzel. Kendine göre bir metodun varmış. Cevap için teşekkürler
bisey değil
Kalkıpta sokakta gezmıyoruz ki.. denize çuvalla mi girsek ne tafsiye edersin :)
kadınlar hamamı? :D
Sokak ile farklı değil ki bence
O zaman sen ayakkabı ve Pantolonla yüzüyorsun öyle mi :)
Olayın yüzmekle alakalı kısmı ayrı. Sadece bikini ile mi yüzülür peki
Benim tercihim bikini seni bilemem.. kendine güvenen biri degilsin demekki :))
Burada olay vücut sergilemek değil ki canım benim. Ben kendime güveniyorum diye çıplak mı dolaşayım?
Ben mayo tercih ediyorum.
Herif gözlüğü takmış sana mı bakıyor yoksa başka bir yere mi belli değil.
Teşekkürler
Ha sort ha strablez ha bikini bide herkes giydiginden cik dikkat cektigini dusunmuyorum
Rahatsiz olanlar acik giyinmiyo zaten digerleri sikinti yapmiyo aksine hoslarina gidenide var.
Yani sonuçta bindallı ya da gelinlikle girmeleri lazım.
haha neden utanıcakmışız ki bazı ökğzler trene bakar gibi kızlara bakıyo asıl utanması gereken onlar
Haha :D mükemmel kapak oldu bu. :D @Julieeetttt
@soran eyvallah =/
@Julieeetttt karşındaki kişiyi tanımadan ona ettiğin hakaret çok yanlış
@elegysun sosyal medya böyle takılma bunlara. Komik olmuş sadece. Dediğinde haklısın ama
Juliett cigim canim benim evlatcigim ne kadar da basit bir insansin canisi, askisi sen beni tanimadan nasil cahilce pesin hukum veriebiliyosun sana bir hayat dersi veriyim bitanem boyle yazmasi kolay sen bunu disarda birine de bak bakalim kicinla basin nasil yer degistirir
@cevaplayan kardeş sen haklısın burada konuşmak kolay. Ben olay komik oldu diye bole dedim. Özür dilerim. Tanımadığım birine karşı bunu yapmamam gerekir tabi
İyi güldürdün canısı =D
Ben lafımı esirgemem emin ol reelde de görsem diyeceğimi derim.
Ayrıca bana cahil deme eksilerin kadar konus.
Burdaki eksileri napim ben once sen bir seviyen kadar konus canin ergen kavgasi cekiyosa git arkadaslarina bulas bana degil sevgilimin notunuda iletmeyi unitmiyim en son dilara diye bir kiz bana bir siteden hakaret icerikli bir mesaj atti ve şu an o kiz sosyal medyada yok sosyal medyada hicbi zaman karsinda kimin oldugunu bilemezsin seviyeli konus lutfen
bıkını ıle işe mı gıdıyor bu ınsanlar. denıze gırıyorlar neden utanacak rahatsız olacak
Sen beyaz donla denize giren o masum çocuk değilmisin? Neden taktın ki şimdi kızların bikinisine :))
Asıl kapali giysem plajda, kendimi sapik ve kafasi belden asagi calismayan yobazlar gibi hissederim. Plajda insanların düşündüğü, güneş su ve kumun beden ve ruh sagligimiza iyi gelmesi.
Yobazlıkla ne alakası var. * got meydanda gireceğine mayo veya daha farklı bikini kıyafet vb var. Asıl yobazlık senin onlara karşı yaptığın anlayışsızlık oluyor
Yobazlik akli belden asagidan baska birsey dusunemeyen insandır. Doktor da insanlari ciplak goruyor, bir ressam da bir nuyu çıplak ciziyor. Kici basi acik mi diyorlar. Insan olarak bakiyorlar. Ancak bazi kadin ve erkekler cinsel durtuleri bastrildigi icin, boyle olagan seylere sapkinca yaklasiyorlar. Cunku dogal duygularini yasayamiyorlar. Akillarinda baska bir sey geçmiyor. Sapkinca
ressamların nu portre çizmesi sanki çok doğru! Böyle olağan şeyler dediğin hiç de olağan değil. Buna yobazlık diyorsan yobazım. Sen git sokak ortasında canının istediğiyle seks yap çağdaş bilim kadını !
Ben toplumla uyum icerisindeyim. Sen kadinlara zarar verme yeter. Olmadi orta dogu ya goc, Turkiye sana birkac beden buyuk
Ne kadar cahilce konuşuyorsun.
Kimin hangi caga ait olduğu ortada, ben 21. Yy bilim ve sanat cagi.. seninkiyse cilali tasdevri, magaradan cikmis gibi bakmiyorsundur umarim kizlara, senin kafandakilere etrafi cevrili bir plaj yapmak lazim
Yaşına hürmeten susuyorum ama bir sınırım var benim de. Sen beni tanımıyorsun bile. Nasıl saçmalayacağını şaşırdın
sen mayo veya şortla girincede heryerin görünüyo niye sen utanmıyorsun
Şaaak. D
Ben utanmıyorum denedim. Milletin içinde öyle girmiyorum zaten. Aynı şey değil. Konu da ben değilim burada
Onun vücut hatlarını seninki kadar incelemiyorlar.. Senin 3G olarak tabir ettiğimiz bölgelerin mükemmel bir şekilde inceleniyor ve hakkında hayaller kuruluyor. Tabi siz erkeklerin ne konuştuklarını bilmediğinizden size normal geliyor ama biz içinde olduğumuzdan sevgililerimizin falan giymek istemesi bize koyuyor.
ya he he arkadaşım kıvırma işte sen kızların konuşmalarını duy mına koyim sizinki ne çükünüz var diye herşeye konuşun
:D Kızlar erkeklerden Abaza bu çocuk bir bol bilmiyor. Bana demedin inşallah lafı kıvırma diye?
ne yazdıysan anlamadım?
Deniz demek sergi demek kizlar erkeklere kendini nasil beğendirecek saniyon
Evet yaa renk körü olduk esmerle beyazı ayıramıyorum artık bikinili kızlar suçlusunuz
kadinlarinki de sidik yaristirma meselesine donmus cevaplar onu belli edlyor...
harbi mk o kadar açılmışsın hiç giyme... ya hep ya hiç
Deniz yine iyi aqua ya gidiyosun su kaydırağına girmek için sıraya geçiyosun herkez de bikini var ben olsam rahatsız olurdum
Genis mezhepli erkekler hemen ortaya cikti karinizin gotune bakip deligini hayal etmeleri hosunuza gidiyor demekki
Çogu kız yazmıs bende rahatsız oluyorum brnde giyemiyorum, biz mi giyiyoruz l*n bu ipleri
Oğlum sen kafadan sorunlumusun sanane bakma isteyen istediği gibi girer benide haşema giyen kadınlar tahrik ediyor offffff.
Ne ile girmemizi tavsiye edersin?
Biz slip mayo ile mi giriyoruz canım ya. Sırf denize girmek için bikini şart değil
bide ben bunların evli olanlarının kocalarını çok merak ediyorum nasıl rahat insanlarsa
Ben pantolon ve tişörtle giriyorum :D
:D İyi pampa. Güzel şakaydı :D
Şaka mı :) Ben ciddiydim :D
ben de bazen tişörtümü çıkartıyorum.
Dalga geçiyorsun benle sandım :) öyleyse Tamam saygı duydum. Teşekkürler cevabın için
Hayır rahatsız olmuyorum.
Tamam. Teşekkürler
Rica ederim
Kaçıncı yüz yılda olduğumuzu biliyormusun?
Yo rahatsız olmuyoruz sen neden oluyorsun?
Bu soruya cevap vermekten bıktım. Ben rahatsız oluyorum çünkü sizin adınıza üzülüyorum. Canım sıkılıyor
ben rahatsiz olmuyorum sen niye rahatsiz oluyorsun
bir cuk diye ses duydum galiba :D sbsjs
Senin giymenden rahatsız olduğum yok. ben sana bakınca kendim utanıyorum. her tarafın açıkta daha ne olsun.
sizde sort giyiyorsunuz ben utanmiyorum
Ben şort giyince orama burama dikkat ediyorum. Neyse cevabın için teşekkür ederim. Rahat ediyorum diyorsun. Utanmıyorum o yüzden diyorsun yanlış mı anlamışım?
Bikinisiz asla yuzmeye gitmem.
Ben sporcu tişört-şortuyla giriyorum
İyi güzel bir fikir
Sen şortla girerken utanmıyor musun? Aynı şey...
Ben şortla girerken değil de slip mayo ile girsem aynı şey olur. Böyle düşün tekrar bir cevap yaz?
Birader sorduğun soruya bakar mısın ya? İnsanlar utanıyor olsalar giymezler. Hayret birşey. Biz hayvan gibi bakmazsak onlarda utanmazlar. İçleri rahatça yapabildikleri bir o var onada laf edin ak. Sen slip mayoyu utandığından mı giymiyorsun yakışmadığından mı? Bikini giyip giymemesi farketmiyorki kadının göğüs bildiğin göğüs kalça bildiğin kalça bakış açınız yanlış ondan neye dil uzatacağınızı şaşırdınız...
+1 ..
Arkadaşım soru zaten nasıl oluyor da bu noktaya geldik. Sen gelmiş utansalar giymezler diyorsun. Ben zaten ona laf etmedim. İkincisi yakışmasıyla ne alakası var. Utanma duygusu denen bir şey var. Çıplak da girsem beğenmediğim bir tarafım yok kardeşim benim için rahat olsun taş gibiyim
İnsan utanır ne bileyim yazmışsın soruda.. utanmıyorlarki giyiyorlar bende bunu söylüyorum sana. Demek istediğim şuki bir kadının bikini giymesiyle kıyafet giymesi arasında fark yoktur. Şehir içinde kimse bikiniyle gezmez deniz kiyisinda bikini giymek gerekir. Deniz kiyisinda bikini giyen kizla sehiricinde mini etek ve ne biliyim gobegi acik veya dekolteli bisi giymesi arasinda ne fark var? Ikiside kadin ikisinede bakinca anatomi ayni gogus kalca? Orda bikini giyilmesi gerekiyor ve onun icin uretilmis birsey bikini sehiricinde giyse ok ama denizde yuzmeye gelmis seni 2 3 saat gorcek bidaha gormicek niye utansin
Arkadaşım ben sağdaki soldaki kızlara demiyorum ki bunu. Hani o şekilde bakarsan olaya Tamam eyvallah. Ben kendi arkadaşlarımla gidiyorum onlar da bikiniyle. Sonra aynı okuldayız sürekli birlikteyiz. Teorin burada geçerli değil
Yok sen anlamak istemiyorsun. Sen beraber denize gittiğin kız arkadaşını bikinili veya bikinisiz anatomi olarak aynı görmüyor musun? Bikiniyle hatlarını daha fazla görüyorsun o kadar.
Olay benim görmem değil ama farz edelim ki öyle olsun. Çıplak bir kız mı ilgimi çeker sokakta gördüğün mavi kotu olan siyah askılı bluz bir kız mı. Burada olay bu ise çıplaklık böyle durumda ilgimi daha çok çeker. Ama demek istediğim bu değil. Neyse ya içinden çıkılmaz bir nokta. Tartışmayalım boşuna :)
Yok kardeş ben demek istiyorum ki bikini giymiş kadınıda kot giymiş kadınıda aynı şekilde hayal edebilirsin. Kimse sokakta çamaşır giymiyor. Bikini giyende sen etkilen diye giymiyor. Kültür olarak olay bu.
vallahi benimde almıyor
Hak veriyorum
Ben paçalı donları tercih ediyorum.
Halk plajını tercih edersen kötü :)
Konu milletin bakması olunca evet halk plajı Abaza kaynıyor
Onun dışındaki elit yerler sorun değil :)
Rahatsiz olmuyorlar abisi.
anladım teşekkurler.
Denize bu sekilde girilir ve rahatsiz olmuyorum
İyi kardeşim alışkanlıklar zamanla olur. Seni suçladığım yok. Haklısın. Bir süre sonra hayvandan farkımız kalmaz zaten insan olmanın farkı seçeneklerimiz olması. Kimisi hayvan gibi yaşamayı seçer kimisi insan gibi ölmeyi yeğler
Keske kalmasa belki insanlarin kotulukleri son bulur
Aslında kötü olarak değerlendirdiğin şeyleri bir düşün tamamı hayvansal iç güdüler. İnsanı kötü yapan şey içindeki hayvan
Olduğum için giymiyorum.
Teşekkürler cevap için tam anlamadım ama
Bikini ile rahatsız olduğum için arrık giymiyorum.
Teşekkürler
bos soru
Tamam
Rakatsız olan erkekler gözünü başka yöne çevirsin
bazen utaniom ben ejekkdjwwj :Ddd
:D Tamam teşekkürler
neolur bırakın da denizde bari rahat olalım :D
Tutan yok ki seni istersen çıplak gir. Sorum nasıl rahat oluyorsun o kıyafetle utanmıyor musun?
deniz bu ya neyle gircez denize sokakta gezmiyoruz ya oyle sonucta insanlarn ici fesatsa napalim. ve eksik veren kizlar da ayrica kolayini bulsalar tangayla girerler denize hcbiri kapanmaz girerken kalkmssn oynyosunuz resmen eksi veriyolar bide bak bak. d
Canım herkesin ortasında çıplak yatman sokakta yürümekten farklı değil ki
insanların başkalarına bakmak için değil de yüzmek için geldiklerini düşünüyodum denize :)
Ya sana bakmaları değil ki sorun. Ben bilmiyorum kim bakmaya kim yüzmeye geliyor. Halk plajına gitmiyorum zaten zorunda kalmayınca. Sadece neredeyse çıplak dolaşıyorsun. Rahatsız olmuyor musun onu sordum. Yoksa bakmasınlar tabi. Teşekkür ederim saygılı cevabın için
olmuyorum :)
Anladım sağolun :)
Neyle girelim abi manyak mısınız
Bak ben neyle girersin onu bilemem. Bikini var bikini var kardeşim. Ben aşırı olanlardan bahsediyorum. Aşağıda nasıl girdiklerini yazmışlar
Sonuçta sahilde herkes öyle dolaşıyor, dikkat çekmiyor. Denize çıplak giren bile var hani siz buna acik diyorsaniz.
herseyin fazlasi zarar
www.kizlarsoruyor.com/.../q1973554-omur-gedik-in-dar-taytini-gordunuz-mu-hepsi-meydanda haklısın. Burada arkadaşın sorduğu gibi. Bir sınırı olmalı her şeyin
tipe gel sanki cok yakismis gibi
:D aynen aynen
Bence utanmaz utansa o şekilde denize girmez
Tamamen insanın yapısına baglı bir şey
gorsellık onemlı her açıdan
Biknili kız görmeeli çok oldu.
bikini ile girmediğim için sıkıntı yok
Teşekkürler cevap için
rica ederim
sende tisortlen gir, tenin gozukmesin
Bikiniyle değilde neyle girelim?
bikini var bikini var şimdi.
Kendini göstermek isteyenlere gelsin lafın ;)
:D aynen olay oraya gidiyor. Bazıları plajda alıcı arıyor :D beni kesen kızlardan da ben rahatsız oluyorum
Alıcı arayanlara benimde sitemim var :)
Evet o zaman biraz hemfikir olduk :):)
Evet ama lütfen bikini giyenleri genelleme yapma ;)
Tamam özür dilerim bunu güncelleme ile de belirteyim bari
Kusura bakma güncelleme yapamıyormuşum :/
Olmuyorum deniz orasi
Deniz sokak ne garip ki fark olduğunu düşünmen
Sen denize tshirtla mi giriyorsun?
Denize girmek değil konumuz. Milletin içinde çıplak dolaşmak gibi duşun. Tek başına ya da kız arkadaşlarınla falan gitsen Tamam da ona insan rahatsız olmuyor musun demek istedim. Yüzerken bikini giy sorun yok
abicim niye rahatsız olsunlar
Bende zeki muren mayosuyla giriyorum :))))
Abi ben yüzmeyi bilmiyorum bikini giysem nolur :D
Ögretirim 😆
Rahatsiz olmuyorum ama tabii tercih meselesi
Teşekkürler
ben rahatsız olmuyorum
Teşekkürler
niye rahatsız olcazki herkes öyle giriyor
herkes giyiniyor diye giyiyorsan tamam da. O şekilde düşünmen doğru değil. Herkesin yaptığı her zman doğru olmuyor :(
neden olalım?
www.kizlarsoruyor.com/.../q1973554-omur-gedik-in-dar-taytini-gordunuz-mu-hepsi-meydanda bazen her şey meydanda olur ya. O zaman iğrençlik mi desem ne desem. Onu kastediyorum
evet bu kötü durmuş ama bikini ve tayt giyiyorum bende. abartmamak önemli
Tabi canım abartmaz isen Ben ce sorun yok. Ben bundan bahsediyorum
Abazalar göz hapsine almasa hepsi giyerdi eminim.
Hava sıcak suya giriyorsun şalvarla mı girelim