Kuzenlerle kahve keyfi yaparken birlikte saymaya başladık 150 den sonra saymayı bıraktık.
Sizin kaç kuzeniniz var diyin hele

Kuzenlerle kahve keyfi yaparken birlikte saymaya başladık 150 den sonra saymayı bıraktık.
Sizin kaç kuzeniniz var diyin hele
Ben aslında kendim küçük bir ailede büyüdüğüm için pek akrabam yok. Ama kalabalık ailemin olmasını isterdim. Hatta bir ara aşiretten olan biriyle evlenmek istiyordum sırf kalabalık aile olmak için😂😂😂
Yaparsın 8-10 çocuk olur kalabalık ailen
😂😂😂
Cevap
11Cevap
Evet güzel. Ne güzel bir şey olunca abilerime soruyorum
Hayır güzel değil.
Akraba ilişkilerim kötüdür benim, sayılarını bile bilmiyorum.
Pc basindan kalkmayinca oyle olur dogal olarak
Onlar birnirlerini severler mi
Sorun sende o zaman
Hastanede karismis olma ihtimalin olabilir
Ben diyemiyorum annemin ikiziyim cunki
Valide Sultanı herkesler göremez
Hihim
Bana silahimi cıkarttırma ceku
Sana zahmet beni bebekligime gonderebilir misin
Gereginin olup olmadigina ben karar veririm ceku
Tekrar düsün🔫
😀deli
genel olarak kalabalığı sevmiyorum, aile kalabalık olsa kaçarım herhalde
Kalabalık güzeldir ya. İnsanın kurdu yalnızlıktır bence
Minimum 200 vardır benim de
Aşiret nerden
Şırnak senin?
Urfa
Gerçi o fotodan anlamalıydım:D
Güzel olur, sohbet muhabbet çok olur
Değil
Naptin diyetisyen bey
Stajini nerde tamamladın
Pc deki diyetler uzerinden düzenleme yapmiyor musun. Hesaplama aracı da var zaten 5 dk sürmüyor. Geriye kalan zamanda sohbet ediyorduk biz
Benim yazmam değil ben zaten 15 dakikada yazıyorum bir diyeti hesaplama değişim dahil. Diyetisyenin hastaya diyet yazması 1 saat sürüyordu. Kontrol için gelenler 20 dakika, liste yenilemek için gelenler ise yaklaşık 1 saat sürüyordu ben 20. Dakikadan sonra uyumaya başlıyordum. Zaten yarım saatten sonra diyetisyenin bile enerjisi düşüyordu neden o kadar uzattığını da anlamadım. Yani ilgili görünmek için fazla gereksiz. Ve diyetten çok tuhaf detoks tarifleriyle konuşarak geçiriyordu vakti. İşte kereviz sapından şöyle tarifim var bunu gün içinde su şekilde kullanalım o olmazsa başka tarifim var onu da şöyle hazırlayalım şöyle kullanalım falan.
Özel hastanelerde öyle olur randevu saatini doldurmasi gerektigi icin uzatiyordur. Ben egitim arastirma hastanesinde stajimi tamamladim daha cok vaka goriyim diye. orada randevu sistemi yoktu hastalar sirada bekliyordu belki 50 kisi filan. Her gelenpe ilgilenemiyorsun kapida kavga cikiyordu birbirleri arasinda. Antropometrik olcumlerini yapip vucut yag analizine alir bi dk o surer sonrasinda fiziksel aktivite duzeyini sorar direkt gerektigi sekilde pc den cikti alordik. Duzenlemeye zaman yok sadece sevdikleri sevmedikleri alerjisi olup olmadigi ogun saatlerinde degisiklik yapar gonderirdik. En fazla 5 dk zamanimiz vardi. Cok zor gecerdi
Hayır biz de de özel hastane olmasına ragmen hastalar dışarıda bekliyordu. Bir buçuk saat bekleyen hastalar bile oluyordu ama bizim diyetisyen yinede yavaş çalışıyordu.
Bir diğer sıkıntı ise bazi bayan hastalar tartıya çıkacağı sıra benden rahatsız oluyorlardi ve odadan çıkmamı istiyorlardi. Yani neyden rahatsız oluyorlar anlamıyorum bir çorabını çıkartıyor zaten. Üstelik hastane yani burası, özel klinik degil. Ben diğer bolumumde ortopedi acilde staj yaptım görmediğim hasta türü kalmadı. Çıplak hasta bile gördüm. Hastanedeki mahrem hastanede kalır. Bunu diyetisyene de diyordum bir tartım için odadan cikmam çok saçma diye ama o da bir şey diyemiyordu.
Yogun bakim servislerinde evet rastlardik visitte zaten tum ciplakligiyla goruyorsun entreal parenteral beslenmesini duzenlemek icin gittiginde. Ama hiç sevmezdim hepsi olum döseginde yanimda kalbi duran olurdu paikolojim bozulmustuu.
Dedigin konuya gelirsen benim yaninda calistigim diyetisten erkekti ama kadinlarin oyle bi sorunu yoktu. Sizde biraz garip olmus
Erkek diyetisyene gelen hastada zaten öyle bir sorun olmaz. Kadın diyetisyene gelip yanında erkek stajyer ile karşılaşan bazı bayan hastalar bunu sorun ediyor ki staja başlamadan başvurduğum diyetisyenler bile uyarmıştı, erkek olduğun için böyle sorunlar olabiliyor ölçüm esnasında çıkman gerekir vs diye. Sınıftaki diğer erkek öğrenciler de de durum aynı şekildeydi.
Senin de inceleyip yorum yapmanı isterim,
Yumurtanın Organik ve Tazeliği ↗
Ben genelde diyetisyen koltuguna otururdum 3 ay boyunca poliklinik stajimi oyle tamamladim. Diyetisyen de stajer koltugunda otururdu yeni gelen hastalar onu stajer bilirdi. Kadinlar yine stajer bakmasin veya ciksin gibo rahatsizlik duymadilar.
İnceliyorum simdi
Dediğim gibi kadınlar stajyer olmamdan değil erkek olmamdan ötürü rahatsız oluyorlardı. Yani orada tartım için mantosunu çıkartıp çorabını çıkarttığında orada bir erkek bulunmasından rahatsız oluyorlardı. Eğer yanına erkek bir stajyer alırsan bunu deneyimleyeceksin mesela. Özellikle kapalı bayanların çoğu bu yüzden kadın diyetisyenleri tercih ediyorlar.
Yapacak bisey yok diyetisyen olup calistiginda oyle bi istekleri olamayacak
Neden okuyorsun bu bolumu o zaman zaman kaybi sana
Aynı şeyi düşünmüyor değilim seninle
Normal bireylerde olması gereken bki 18.5-25 arasıdır beyfendi. Sen bu değerin üzerinde hafif şişman dedigimiz kategoride yer aliyorsin. Ama sadece bu bilgi ile sen kilolusun demek dogru olmaz bildigin üzere. Vucut yag analizin varsa gormek isterim beyfendi
Kas yag oranini bilmem gerek. Veya antropometrik olcumlerini tamamlamam gerekiyor bel cevren DDK olcumu yapmaliyim üç bolgeden sonuca gore kilo vermeli misiniz vermemeli misiniz onu soyleyebilirim
Antropometrik ölçümlerimin hepsini bilmiyorum maalesef. Bel kalça oranım referans aralığı içerisindeydi ama üst sınırın bir sayı altindaydi. Boydan fotoğrafım var ama buraya atmam. Kendi fikrime göre kilo vermeme gerek yok sadece aynı kiloda yüzde 5 kadar sıklasmam lazım. 8 sene spor yaptım, 2 yıldır gidemedim salona evde idare etmeye çalıştım.
Fotoda 28 lik gibi durmuyorsun. Benim Bki 20.3 beyfendi yorumla bakalim
Belli oluyor, boyun kaç 170 li filansın heralde
Benim metabolizma yasim 17 cikti diyetisyen bey. Ve yag olcumu yaptigimda bi olcumde farkli sonraki gun olcumumde farkli cikti bunun sebebi ne olabilir
Kilon kaç
Hayir iki gun de aç karinaydim
Şşt kopya çekmek yok
Evet baya fark vardi yani bi gun yag kutlem normal dereindeyken sonraki gun iki kilo yagdan vermis gibi gorundum
Aferin 100 aldın oturabilirsin
Üzerimdeki takıları çıkarmayı unutmuştum
Başka bişey yok zaten
Tahmin et
Boyum 1.62 olsaydi bki 19.8 cikiyor ama kiloyu tutturdun. Boy 160
Öyle iste 50 olsam iyi ama
Hastalarina da oyle mi diyorsun diyetisyen bey
Stajdaki hastalarim
Konuşma şeklini kastediyorum. Hastan dese ki iki kilo vermek istiyorim boyle mi konusacan
Peki bakalim. Uyku saatim geldi yarin iş var erken kalkacam. İyi geceler diyetisyen bey
Dgil
Kimi zaman
Bazı Durumlarda evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?