Çünkü bu saydıkların bie sona dayalı seçimler. Senin hayatın eğer çıkmaza girdiyse sen bu seçimlerden birini yaparak sadece sonu değiştireceksin. Bunlar yanlış demiyorum lakin bunlardan çnce6yapman gerekenler var.
Fikrinizi nedir sizce neler yapılabilir? Herşeyin bir sonu olduğunu zaten biliyoruz amenna! İnsan hayatını idame ettirmek için bi r amacı yerine getirmeli.. zira hayat zaten yoktur insan icin.. bana bilmediğim bir şey anlat
Hayatının kötü durumda olması hangi nedenlere bağlı önce bunu bulmak gerek. Eğer ki sorun sadece maddiyat ise o halde bu bir sorun değildir iş bulman gerek. Lakin farklı sorunlar varsa bunların üzerine konuşabiliriz
Asosyal miydin sosyal olmana rağmen mi bir şey yapmadın ben de aynı durumdayım ve asosyalim. Bilmiyorum beni ne kurtarır anne babadan da bir gelir yok sünepe gibi yaşamamak için bir şeyler istiyorum ama cesaretim de yok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yaş itibariyle yakınız. Saydığın maddelerin hiçbiri hayatını daha güzel yapmayacak. Yanlış taraftan bakıyorsun çünkü
Neden yanlış?
Çünkü bu saydıkların bie sona dayalı seçimler. Senin hayatın eğer çıkmaza girdiyse sen bu seçimlerden birini yaparak sadece sonu değiştireceksin. Bunlar yanlış demiyorum lakin bunlardan çnce6yapman gerekenler var.
Fikrinizi nedir sizce neler yapılabilir?
Herşeyin bir sonu olduğunu zaten biliyoruz amenna!
İnsan hayatını idame ettirmek için bi r amacı yerine getirmeli.. zira hayat zaten yoktur insan icin.. bana bilmediğim bir şey anlat
Hayatının kötü durumda olması hangi nedenlere bağlı önce bunu bulmak gerek. Eğer ki sorun sadece maddiyat ise o halde bu bir sorun değildir iş bulman gerek. Lakin farklı sorunlar varsa bunların üzerine konuşabiliriz
Engel teşkil eden o kadar çok sorun varki, en başta ailevi sonra sağlık sonra maddiyat..
Bana bunları güzelce tek tek ve mümkünse minik detaylarla yazarsan ben naçizane tecrübemi ve düşüncemi paylaşabilirim.
Anlatırım da yarın anlatirsam olur mu? şimdi uyumam lazım yarın erken işlerim var gündüz yazamicam ama akşam konuşuruz sizin için de uygun olursa?
Elbette ne zaman isterseniz yazabilirsiniz
Tamam yarın takip atarım şimdilik iyi geceler
İyi uykular geceniz huzur koksun
Merhabalar.. takip attım
Teşekkür ederim, ulaşmak içinse buna gerek yoktu mesaj kutum herkese açık
Puanım yetmiyor yazmaya
Evlilik kolay degil kaliteli cebren olsun is imkani olur elbet
Yasin kaç
Asosyal miydin sosyal olmana rağmen mi bir şey yapmadın ben de aynı durumdayım ve asosyalim. Bilmiyorum beni ne kurtarır anne babadan da bir gelir yok sünepe gibi yaşamamak için bir şeyler istiyorum ama cesaretim de yok
Köyde yaşıyordum okul iş hayatım hiç olmadı
Seçeneklere göre okumak veya iş
Okumayı deniyorum fakat geç kaldığımi düşünerek modum düşüyor, modum düşün cede derslere adapte olamıyorum.
2. Şık makul gibi. Yaşınız gençse okumak derim.
32 ye ay sayıyorum
2 o zaman.
İşe girmek.
Zengin koca
Zengin kocalarda sıraya girmiş beni bekliyordu
Güzel değil misin
Çirkin olsaydim ama şanslı olsaydım keşke.. güzelim diye tanışmaya cesaret edip adım atmıyorlar
Sosyal medyadan yazan yok mu
Sosyal medyadan kimseyle konuşmuyorum
Sosyal misin yeterince, sosyal hayatın varsa illaki biri denk gelir
Sosyal olsaydım şu an bir işim ya da bir mesleğim olurdu dimi