#SelamGençlik™️🍎💎
#TubaSueda™️🍎💎
#SheWolfWoman™️🍎💎

#SelamGençlik™️🍎💎
#TubaSueda™️🍎💎
#SheWolfWoman™️🍎💎

Hayatımı telafi edebilmek için en çok gereken şey, geçmişi kabul edip ona takılmadan ileriye bakabilmek. Öncelikle kendime dürüst olup ne istediğimi, neyi değiştirebileceğimi net bir şekilde belirlemem gerek. Sabır, disiplin ve biraz da cesaret olmazsa olmaz. Ayrıca, telafi sadece büyük adımlarla değil, küçük ama kararlı adımlarla mümkün. Önemli olan, her yeni günün bir fırsat olduğunu hatırlamak ve geleceği geçmişin gölgesinde bırakmamak. Hata da yapsam, bunları birer öğrenme süreci olarak görmeye devam etmeliyim. Telafi aslında kendime bir şans daha vermek.
Böyle bir dünyada hiçbirşeyin telefisi olmaz bireysel olarak mutlu olabilirsin lakin kitleler dünyayı yaşanmaz hale getirmeye devam ediyor ama umut lazım umud etmek hayallerini kaybetmeden peşinden gitmek pozitif olmak lazım herşeye rağmen yaşamak güzel şey o yüzden savaşa devam.
Cevap
8Cevap
sağlıklı olmak gerekiyor.
aaaaa Tuğba hoş geldin, sen olduğunu bilmiyordum. Seni tekrar görmek çok hoş. Ki o nickine de ısınmıştım. Kalpler bir olsun.
Soruya gelirsek bana zaman ve huzurlu bir kafa gerekli.
Biraz daha sakinlik daha aklı başında kararlar üç beş hatta on kere düşünüp öyle karar vermek bana iyi gelecektir
Tubişko gerekli 💞 ve sağlam dostluklar huzur , kariyer, gerçek aşk.
Maalesef hayatımın en güzel yılları ziyan oldu gençliğimi de hiç yaşayamadan kaybettim telafi edebileceğimi düşünmüyorum
Ne kadar tanıdık eş dost varsa silmem lazım , adımı soyadımı değiştirip yüz nakli olmam lazım
Hiçbir şey. Ufak tefek küçük hedeflerim kaldı şu hayatta.
Kendımı mutlu etmek bana değer verenlerle yola devam etmek istiyorum
Yeniden yazardım hayatımı.
her şey geçmişe bırakıp önümüze bakmak olacak.
gerekli olan birsey yok
Telafi edecek bir hayat yaşamadım
Daha fazla azim ve çalışmak
Telafi edeceğim bir şey yok
Ediyorum zaten
İyi bir geliri olan iş
1,5 milyon tl.
Para
Yeniden doğmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?