Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bence mutsuzum ve stresliyim. çünkü hiç bir şeyden keyif alamıyorum. hayatımda ne sevgi nede yaşamaya değer hiç bir şey yok. sadece geç yıla için değil hayatımın her yılında mutsuzdum. şu an kurduğum hayal bile yok yani sadece bunu söyleyebilirim. insanların daha mutsuz daha stresli olma nedeni çöp gibi bir ülkede yaşıyor olmamız. bunların dışında aslında şanslı de değiliz çünkü doğduğumuz yer gerçekten hayatımızı iyi veya kötü yönde şekillendirebilir biz kötü yönde şekillendiği bir hayatı yaşıyoruz maalesef.
insanlar hep mutsuz hiç geçinemiyorlar ama nedense trafikte arabadan geçemiyoruz para yetmiyor deyip te ev alanları gördüm cafeler tıklım tıklım hazır survivor başlamışken sms ler de atılır herkes bilinçsizce lüks harcıyor kimi baba parası yiyor kimi koca parası kimi kadının parasını yiyor kimi çocuğunun rızkını başka şeye harcıyor bu millet 1000 yıldır akıllanmamış 1000 yıl geçse yine akıllanmaz
Bir önceki yıla göre daha mutluyum ve daha az stresliyim. Stres yönetimini ve kendimi mutlu edecek şeyleri öğrendiğim için böyleyim.
Sürekli bir şeyler öğrenme, araştırma içerisinde olunca, monotonluktan uzaklaşınca ataletin getirdiği o depresiflik yok oluyor.
Maalesef, aşksızlık krizinden stresim her geçen sene artışa geçiyor. Stres son senelerde aşırı hız bağımlılığımı artırıyor. Bu gidişle, minicik küçük motorlu arabamla otoyolda 4 litre üstü spor arabalara kafa tutasım var!!!
Cevap
20Cevap
hayalimizdekileri gerçekleştiremedikten sonra şu ülkede yaşamak nasıl mutlu etsin.. ülke bitti..
Senenin ilk haftasi nisanlim benden ayrildi, nasil mutlu olayim, sene b. k gibi basladi :|
O üzülsün boş ver
Çokta iyiyim valla. Yok öyle bir şey uydurmuşlar 😝
ben hep derim bugünümüz dünümüzden kötü diye
Aşırı olumsuz bir şey yok ( teyzemi kaybetme dışında 🥺).
Yine de olumlu, umutlu ve inançlıyım..
Mutluyum ama aşk olarak
Ama yaşam kalitesi yüzünden mutsuzum
Bir önceki yıldan daha iyiyim yeni yılda aşkı buldum galiba 😂
%85'lik kısımda olarak araştırmalar doğru demiş.
Evet bende mutsuzum iş yok para yok evlenemiyoruz evlensek geçim sıkıntısı var iş olsa çıkartılacakmıuız diye korku oluyor
Sık sık değişiyor ki. Hangisiyim bilemedim sadece bazı duygular hiçlik sınırında. Bazıları aşırı karamsar bazıları öfke dolu.
Muhtelen çünkü her açıdan dünya sorunları arttı
#Hükümdar
Ekonomik şartlar gün geçtikçe dahada zorlaşıyor ve artık insanlarr sadece geçinmeye çalışıyor, sosyal hayat eğlence gibi şeyler lüks oldu
bu araştırmalar 30 yıldır var ve hep aynı zaten. aslı astarı olmayan canım saçma gündem hikayeleri.
Günü birlik yaşıyoruz ve yönetiliyoruz. Gelecekten çok da umutlu değilim.
Ankete katılıyorum, bende denizdeki dalga misali gün içinde ani değişebiliyorum
Bence de öyle hayat cok monotonlasti asiri sıkılıyorum günler Hep ayni geciyor
Bir önceki yıla kıyasla daha iyiyim
Önceki seneye göre daha rahatım
Günden güne umutsuzlaşıyoruz
Bende aynı evt
Gayet iyiyim keyfim yerinde
İyiyim hamdolsun😎✌🏻
Evet ekonomik olarak stresli ve mutsuzum.
her gecen yıl daha da artıyo
Çok şükür yok oyle dert
mutsuzum
Yes yes yes
Normal ileride daha iyi olacağım.
Günüm günümu tutmuyor
Ben ce de böyle
Mutsuzum
Mutsuz.
Berbatım
aynen öyle
bu ülkede böyle