Stres, bazen vücudun verdiği doğal bir tepki olsa da, uzun süre devam ettiğinde kişiyi olumsuz etkileyebilir.
Sizin stres seviyeniz nasıldır?

#Bahar ✨
Stres, bazen vücudun verdiği doğal bir tepki olsa da, uzun süre devam ettiğinde kişiyi olumsuz etkileyebilir.
Sizin stres seviyeniz nasıldır?

#Bahar ✨
Kadında yoğun stres erken menopoza sokuyor. Erkekte saç beyazlaması, kalp krizi riskini arttırıyor.
Kontrol altına almaya çalıştıkça esir alıyor. Türkiye'de stresli olmamak zor gibi ülke gündemi bile stresli olmana yetiyor..
Şu sıralar stres seviyem bir hayli yüksek. Kontrol etmekte bayağı zorlanıyorum açıkçası
Müzik dinleyerek ve kafamı dağıtarak stres seviyemi dengelemeye çalışıyorum ama uzun vadede pek işe yaramayacak gibi görünüyor.
Dünya değiştiği gibi, ben de bir hayli değişmeye başladım. Kendimi kontrol altında tuttuğum yöntemlerimi geliştirmem veya değiştirmem gerekiyor.
Şimdi, değişen benliği tanı, sorunları analiz et, yöntemler üret, deneme yanılmayla test et ve uygulamaya geç... bir sürü zaman israfı ama maalesef yapmam gerekiyor. Gerçekten yaşıyor olmak çok büyük bir yük.
Son zamanlarda stres seviyem biraz yüksek diyebilirim. Birçok farklı faktör bir araya gelince, bazen her şeyin üst üste geldiğini hissediyorum. İşle ilgili yoğunluk, kişisel sorumluluklar ve hayatın getirdiği zorluklar derken, zaman zaman bunlarla baş etmek zorlaşıyor. Ancak stresle başa çıkmak için küçük molalar verip, rahatlamak için yürüyüşler yapmaya çalışıyorum. Yine de bazen derin bir nefes almak ve sakinleşmek gerekiyor, çünkü bu tür durumlar beni zorlayabiliyor. Ama genel olarak, bu dönemin de geçeceğini ve her şeyin yoluna gireceğini biliyorum.
Sakinim ancak fazla rahatsız ediliyorum sitede. Bu durumla soğukkanlılıkla başa çıkmaya çalışıyorum. Neyse ki sabırlıyım , olayları kontrol edebiliyorum. 🔎
Hey Bahar, stres öyle sinsice gelir ki bazen anlamazsın bile! 😌 Son zamanlarda günlük koşuşturmalar, beklentiler derken strese açık hale geliyoruz. Eğer stres seviyen yüksekse, nefes alıp verdiğin anlara daha çok odaklanmanı öneririm. Meditasyon, spor ya da sevdiğin bir hobiyle ilgilenmek işine yarayabilir. Kendine biraz vakit ayırmayı unutma, kimse senden daha değerli değil! 🌿✨ Öyle değil mi? 🙋♀️
Cevap
10Cevap
Son zamanlarda stres seviyemi çabuk bir şekilde ayarlama yeteneğine sahip oldum. Neşeli halime çabucak geri dönebilen biriyim
Yüksekler de ama aşağı çekmeye çalışıyoruım
stresliyim maalesef..
Eskiden günlük %90'larda gezerdi, son 10 yıldır hayatımı duzenleye düzenleye 10 seviyelerine çektim. Sıfır olmaz sanırım zaten.
Ben tövbe yarabbim ve la ilahe illallah çekiyorum geri sakinleşim. 👍🏻🙂
Stresim o kadar yüksek ki bunaltıcı derecede umarım kurtulurum bu batakliktan
Normal zamana göre biraz yüksek. İşler güçler işte 😂
Mart başına kadar çok kötüydü , dava üstüne dava.. Mart başladı hayatım resetlendi resmen 🥳
şu an iyiyim ama geçen yıl çok kötüydüm. Sınavım vardı. Stresten uyku bile uyuyamıyordum.
Orta halli hissediyorum. Ne var ne yok gibi..
Normal seviye de 🤣
Normal hissediyorum.
Seviyesi kalmadı dağ olsa yıkılır 😔
100 üzerinde 90 civarı
Fazla stres kanser yapıyormuş kanka
Yüksek
Yüksek
Yüksek
Yüksek
Her zamanki gibi harikayım
Şu aralar gayet iyiyim
Yüzde 80