Bu insanlar sürekli asabi olduğu için mi hayat onlara zor gelir?
Yoksa hayat onlara hep zor geldiği için mi zamanla asabi olurlar?

Bu insanlar sürekli asabi olduğu için mi hayat onlara zor gelir?
Yoksa hayat onlara hep zor geldiği için mi zamanla asabi olurlar?

bıktırır, usandırır, pozitif enerjini alır sömürür. ilişiki boyunca onu sakinleştirmeye mutlu etmeye çalışırsın. iki adım atmak bile zorlaşır, ne yaptığını beğenir ne senin sevdiğini sever, ne güzel sözlerle mutlu olur ne de davranışlarla. toksik ilişkinin mimarıdır.
Bi yerde okumuştum evet Evrene hep negatif enerji gönderdiklerinden etki tepki meselesi onlara da denk gelen durumlar insanlar daha çileden çıkaran şeyler olabiliyor. Ama o tarz asabi gergin insanların sevgiye ve anlaşılmaya daha çok ihtiyaç duyan insanlar olduğunu da düşünüyorum.
Ben de öyle düşünürüm ama herkesi iterler
İşte ittikçe sakin olan taraf zekasını kullanarak yılanı deliğinden çıkarmasını bilmeli.
sürekli gergin kişiler beni geriyor tamam ben de az anasının gözü çirkef değilimdir amma velakin çok güzer yüzlüyüm sürekli tebessüm ile dolaşırım 😃 bazısı mahkeme duvarı gibi suratla dolaşıyor çok gerici bi durum bu
Market poşetini koparırken bile söyleniyorlar trafo gibiler 😄
havayla bile tartışıyor o kişiler vay efendim bugün neden hava yağmurlu gibi 😂
Hayattan keyif alamayan da ne biliyim😂
bence onların savaşları kendileri ile
Allah beni full gerginlikten yaratmış maalesef bu hem benim için hem de çevremde olanlar için fazlasıyla yorucu oluyor. Bu konuda yapabilecek hiçbir şey yok ne kadar değişmeye çalışırsan çalış eğer genlerinde varsa hiçbir şey yaramıyor.
Cevap
9Cevap
Sürekli de olmaz insan eğlenceli olacak. Bizde de var sinir ancak gerektiğinde ortaya çıkıyor
Benim hayatımda böyle biri var ve hayat onun için gerçekten çok zor. Bana da dar etmeye çalıştırıyor da yemiyorum pek. 🤣
Dur daha tahinli çöreğim bitmedi kız. Ne atması 🤣
Sen olmadan asla atlamamak ben. 🤣
Ben de nagiderim. Müsait değilim ki zaten. 🐍
Evet, her şeyden nem kaparlar. :D Ama bu maalesef bize de oluyor ara sıra. O gergin dönemlerde özellikle.
Hayatında bu insanlardan var olan insanlara Allah sabır ve kolaylık versin...
Bence öyle mutlu oldukları için. Aynı hayatı bizde yaşıyoruz ama gülmeyi de biliyoruz
insanlar delirtir delirtir sonra neden sinirlisin neden gerginsin... oldu bi de özür dileyeyim
rica ederim
Zaman içinde yıpranıyorlar.
Vurdumduymaz olmak zor geliyor bazı insanlara. Veya görmezden gelmek, veya kabul etmek.
Bence de çok zorlar. Negatif enerji +negatif yaşam!
Siniri ve stresi yönetebilmek gerek. Onları bence hayat daha çok zorlar.
Bence bu gerginliğin ve asabiyetin altında aşırı detaycılık yatıyor, kendimden biliyorum.
İnsan sürekli gergin ve asabi olunca yaydığı negatif enerjiyle kendisine sürekli daha beterini çekiyor. Gerçekten kalpten iyi şeyler isteyip sakinliği korumanın büyük bir farkı olduğuna inanıyorum
Elbette etrafını bile etkiler.
Keskin sirke küpüne zarar ne güzel söz
Doğal olarak erkenden çökersin tabii ki
Gerginim genelde🥴
Hayat enerjini bitirir
Bu ben 🥹
Evet hayat beni zorluyor 🤧
Evet olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?