onun fikrini onaylamasan bile onaylar gibi görünüp eğer çok canın sıkılıyorsa mevzuya onun en neşeli zamanında tartışmak ve zaman farketmeksizin sen değilde ben odaklı konuşmak.. sen odaklı suçlayıcı ben odaklı etki odaklı olur.. yani mesela sen böyle yapınca ben rahatsız oluyorum denilince hatasını anlar ve siniri yumuşar ama sen rahatsız oldun diye kes sesini boru gibi sesin çıkıyor dersen onu daha savunmacı olmaya sevkedersin.. zaten sinirli tersten anlamaya meyilli yangına körükle gitmek olur bu tür hareketler..
12 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSinirli insanlar sinirlendiginde onlarla inatlaşmamak gerek..
sakin anında ne istersen yaptırabilirsin18 Yorumla- +1 yıl
o zaman o kişi sinirini sana karşı bir duygusal baskı olarak kullanıyor
bu durumda aynı şekilde tepki ver sakinleştiginde..
öfkesiyle istedigini yaptıran insandan uzak durmak lazım - +1 yıl
belki senin hep alttan aldıgını bildiginden istediklerini bu şekilde yaptırıyor olablir
- +1 yıl
ehh insanlar karşıdaki insanın önce zaaflarını ögrenir..
onu kontrol etmek adına..
- +1 yıl
rica ederim bir faydası olur umarım
- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen sinirli bir insanım mesela sinirlenince kim olursa olsun benimle o anlık sakinlesene kadar ilişkisini kesmesini isterim bence bu sinirli kişiler için en uygun yol o durumda sonra konuşalım su an yanlıs kararlar verebiliriz tartısmak istemiyorum de ayrıl ortamdan bence
12 Yorumla- +1 yıl
Ben direk sinir krizine giren birisiyim öfke sorunu olan kişilerin yapması gereken o ortamdan uzaklaşması ya da o kişiden uzaklaşması doktor tavsiyesi bu olur bak eğer orda bulunmaya ve konuşmaya devam edersen olay daha da büyür vecinnet bile gecirebilir en iyisi sen sakinleş öyle konuşalım de ya konuyu kapat ya da uzaklaş
Üstüne gitmeden söylediği şeyleri sakince karşılyabilmelisin. Daha çok alttan alıp o anlık haklı olduğunu ona hissettirmek ve huyuna gitmek işe yarayabilir.
12 Yorumla- +1 yıl
Anladım o zaman haklı olduğunu hissettirecek şeyler söylememeye ve genelde çok cevap vermemeye çalış. Daha sonra sakinleştiğinde usulca konuyu tekrar konuşabiirsin. Haklılığını sözlerinle çok iyi anlatabilmen ve ona kabul ettirebilmen gerekiyor. Anladığım kadarıyla baya sinirli ve kendi doğrusu dışındakileri zor kabul eden birisi. Bu yüzden işin biraz zor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
İlk sinirden kendi kendime bir güzel kuduruyorum baya baya.
Sonra peki canım haklısın canım elbette bunları mesajda değil mesafe varsa telefonla konusarak daha iyi oluyor. ha bide sonra zayıf anında basıyorum intikamı ! :D12 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSevdiğin birisi sanırım bu. O zaman onunla ilgili onu anlar gibi konuşman gerek, samimi şekilde ona değer verdiğini hissettir o zamanla sana karşı tutumu değişir.
11 Yorumla
+1 yılÖnemsemiyorsam hiç muhatap olmam, önemsediğim bir insan ise "sakin ol kardeşim, baba vs." ile kısık ses tonuyla "tamam", "haklısın" gibi sözler ile sakinleştiririm.
15 Yorumla- +1 yıl
Sakinleştiği zaman açıklamasını yaparım zaten ona. Ben altta kalmayı asla sevmem. ☺
- +1 yıl
Ne ya 😂😂
+1 yılBen direk uzak duruyorum. Bir yakınım veya arkadaşımsa, patlamalar yaşayacağı zamanı az çok tahmin edebildiğim için o sürelerde onu yalnız bırakıyorum. 😄
21 YorumlaSakin ve güler yüzlü bir şekilde, delirtmek istiyorsan dalga geçer gibi konuş veya zaafiyetlerini yüzlerine vur mum gibi sönerler :D
12 YorumlaBaşta alttan al huyuna git , sonra zaten ister istemez senin tutumun karşısında o da yumuşuyor ve yelkenler foraaa (: ( denedim sende dene )
11 Yorumla
+1 yılBazen hiç tepki vermiyorum daha çok sinirleniyor mutlu oluyorum izledikçe :/ :D
11 Yorumla
+1 yılSuyuna gitmelisin baktın olmuyor sert cikmalisin belki o zaman afallar
11 YorumlaEvettt bana nasıl tepki verceğinizi düşünün bakalımm
11 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 491 cevap paylaştı. Hoşgörü politikası, işe yaramazsa psikolojik baskı sonuç başarılı
22 Yorumlasenin ona sergilediğin tavır nasıl onun sana karşı ve başkasına karşı sergilediği tavır nasıl sana özelse sende sinirli ol herkese öyleyse yavaş yavaş alttan al alıştırana kadar
11 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 7,1b cevap paylaştı. Ben kendim sinirliyim karşımdakinin sinirini yerim ne mücadele edecem
11 Yorumla
+1 yılçevik kuvveti çağıracaksın. onlar müdahele edecek, sen izleyeceksin...
11 YorumlaSinirli insanla anlaşılmaz anlaşamayacagım kişiylede kendimi yormam
13 Yorumla- +1 yıl
İlişkinin yürümesi için iki taraftan biri yeri geldimi alttan almasını bilicek ama sürekli karşı taraf asabiyse ben alttan alıyorsam sevsemde bir yere kadar illa bir yerde arıza çıkar benimde kafam attıgı yerde gireriz birbirimize ya da sürekli kendimden taviz vermek zorunda kalırım buda son yapacagım şey olur
SakinLestirme konusma elleme karısma ne derse he de gec Psıkolojık Olabilir Ben gbi Anlık Parlayıp sonen Insanlar daha basıttır cabuk gecer cunkı :)
12 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılBen agresifim, bilmiyorum nasıl ediyolari suyuma gidiyolar heralde
11 Yorumla
+1 yılSakin kalarak ne kadar sakin kalırsam zekalı o kadar iyi kullanırsın ne kadar sinirlenirsen zekanı kullanma Kapasiten o kadar düşer
12 Yorumla- +1 yıl
Aferin katıl bana
+1 yılKişiden kişiye davranış farklılık gösterir. Eger haklısın, hehe, katılıyorum, aynen, evt, bencede diye diye sakinlesmesini bekle baktın olmadı kafasına fırlat bişey bak nasil relaxa bağlar :)
11 Yorumla
+1 yılsinirli insanlar genelde sevgi görmemiş kişilerdir
biraz tatlı dilli ol yumuşar11 Yorumla
+1 yılsuyuna göre hareket ve zıtlaşmayın sinirli kişi sakinleşir
15 Yorumla- +1 yıl
zamanla yanlışlarını onu sıkmadan enpoze edersin anlar. hiç bir konuda iddlaşma
- +1 yıl
geçişindeki yaşantıdan kaynaklanan olayların yansıması. çok ugraşı gerektirir
kırmızı bezı gösterip örsü gizleyip koşturup çarptıracaksın
14 Yorumla
+1 yılseni severse sinir belli etmez o kişi sana. ama sen sakin ol her zaman o da yatışır
12 Yorumla- +1 yıl
yani işte
Gizli Üye(36-45)+1 yılSakinlik iyidir ama bende pek beceremem eğer karşı taraf haksızsa
16 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKavga ediyorum onlarla..
Bir de sürekli motor kullanıyorum..
Hatalı olduğu halde üste çıkıyorlar..
Kaç defa yol ortasında yumruk yumruğa girdim..
Maalesef bu durum beni de tetikliyor..
Cevap sahibi+1 yılYa kavga dövüş
Ya sakinleştirici
Ya da evliya olacağız :)
Cevap sahibi+1 yılÖyle :)
Alttan almalı ve yumuşak davranmalısın.
14 Yorumla- +1 yıl
Ben de çok agresif biriyim. Biri ben sinirliyken bana ters gelirse karşımdakini ezmek için elimden geleni yaparım. Ama suyuma giderse ne kadar sinirli olursam olayım anında yumuşarım. Özür dilese bile mesela ne özürü canım boşver ben özür dilerim falan derim. Kendimden yola çıkarak söylüyorum senin dediğin gibi o haklı çıkmaz bence.
Hic muhattap olmam...
12 Yorumla
+1 yılonları bastırmak lazım şiddet ile
14 Yorumla- +1 yıl
önce insanı yöntemlerle denemek lazım tabi :D
- +1 yıl
kim sana sinirli davranıyor :D
+1 yılGeçir ağzına yumruğu :D
11 YorumlaYa hiç uğraşma ya da suyuna git
12 Yorumla
+1 yılKimin sinirli olduguna gire degisir? Konumu onemli
12 Yorumla- +1 yıl
Bana tepki gosteriyorsa cok seviyorsam saygiliysam ortamdan uzaklasirim bir kahve yapar gelirim uzatirim konusmak istedigimi onu anladigimi soylerim.
+1 yılHiç uğraşmam öyleleriyle direkt mesafe koyarım
11 Yorumlaçeker gidersin kafasını dinlesin sakinleşsin
12 Yorumla
+1 yılAlttan al huyuna suyuna git yeter
15 Yorumla- +1 yıl
Bosver hakli ciksin
- +1 yıl
Ugrasmasi zor o zman
+1 yılmuhatap olmamak iyi bir çözüm yolu
13 Yorumla- +1 yıl
rahatsız oluyorsan o kadar da sevmiyorsun demektir
- Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yılmuhatap olmaya gerek yok
26 Yorumla- +1 yıl
ailemden biri olmadığı sürece gerek yok.
- +1 yıl
söyledilerini yapmasam dahi yapıyormuş gibi görünürüm bir nevi sinirlendirmemeye çalışırım
- +1 yıl
Rica ederim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılağzına tekmüüüüü koycan :D
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir sure o insani yanliz birak ofkesi dinene kadar
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOzmn susucaksin o ne derse susmaya calisacaksin mumkunse ofkelenen kisi otursun veya yatsin Hz. Muhammed in sav tavsiyesi :)
+1 yılYumuşak huyunla
13 Yorumla- +1 yıl
Arada sende caz yap tabiki bir insana hep sen dersen sen kimsin der nabza göre şerbet ver
Yav he he de geç
13 Yorumla
+1 yılHe, evet. de geç.
11 Yorumla
+1 yılalttan almak gerek
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 447 cevap paylaştı.
+1 yılŞaka yollu.
17 Yorumla- +1 yıl
O zaman ondan üst perdeden gireceksin.
- +1 yıl
Kafa kafaya 😂 karşılıklı kopun. Agresiflige agresiflik
- +1 yıl
Bişey olmaz. Çivi çiviyi söker
Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. onu kendi halıne bırak
10 YorumlaSinir etmeyerek :/
12 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılhiç tepki vermem
12 Yorumla- +1 yıl
Konuya bağlı tabi de niye onun dediği olsn agresifliğiyle haklı olsa bile haksz duruma düşebilir. Söylenir susar neyse ki sakin yapılıyım :))
Sakin kalmak gerek
11 YorumlaUzaklaşarak
13 YorumlaSakince.
13 Yorumla
+1 yılİmansızı oynamak lazım
02 Yorumla
+1 yılUzak dururum uğraşmam
03 Yorumla- +1 yıl
Öyle birini sevmem diye düşünüyorum
He sevdiysem de o sinirlendikçe ben kaçarım ondan soğurum bir süre sonra belli yani ne olacağı
- Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılCok muhatap olmam
14 Yorumla- +1 yıl
Onemsidigimse biyere kadar
- +1 yıl
😊☺
edilmez
12 Yorumla
+1 yılKendi haline bırakın
10 YorumlaAlttan al
11 YorumlaEtmemek en iyisi.
11 YorumlaHic ygrasamam
13 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 849 cevap paylaştı.
+1 yılÖnemseme
15 Yorumla- +1 yıl
Duymamazlıktan gel yani
- +1 yıl
Kalbini kırmamaya çalış o zaman
Alttan al
13 Yorumla
+1 yılBulasmiyorum
10 Yorumla
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar