Apartta kalıyorum, adam kira aşım ücreti diye sürekli para istiyor. Buna hakkı var mı?

Arkadaşlar apartta çıktım odam iki kişilik ama bir kişi anca yaşayabilir 1.500 kira ödemeye anlaştık (su, internet, doğal gaz, elektrik) her şey içinde olacaktı 100₺ aşım üçreti koydu aşım yaparım en fazla 100₺ asarım diyordum çünkü elektrik yemek yerken dışında kullanmıyorum doğalgaz deseniz 35te çalışıyor oda mecburi petekler donmasın diye bozulur diye mesaj attılar fakat heray 500₺ kira aşımı istiyor bende kavga ettim çünkü etrafta yaşayan başka arkadaşlarım var onlar 200₺ veriyor bazen 300₺ ama evleri hep sıcak sularıda sıcak elektriği sabah dahi yakıyorlar öğrenciyim çalışıyorum babam 2.000 yolluyor hepsini elimden alıyorlar şu an ne kartımda para kaldı nede cebimde artık.

Apartta kalıyorum, adam kira aşım ücreti diye sürekli para istiyor. Buna hakkı var mı?
Güncellemeler
+1 yıl
Az öncede konuştum benle kabaca konuştu bağırdır bende dava aç dedim beğenmiyorsan defol dedi paran yoksa niye geldin diye konuştu sonrada senin aylık verdiğin parayı bir gecede iki katını yiyorum dedi