Aile ve sosyal politikalar bakanlığı neden erkeklere kızlardan daha az burs veriyor? Bu ayrımcılık ve cinsiyetçiliktir erkeklere karşı. Bu tarz ırkçı bir tutumun 2023 yılında görülmesi kabul edilemez!
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Evet maalesef ki bu şekil kadınlar çok şımarık ve savurgan yaratıklar zaten. Neyse benim erkek öğrenci olarak bursa ihtiyacım yok zaten.
Senin ihtiyacın olmayabilir. Bu başka erkeklerin ihtiyacı olmayacağı anlamına gelmez. Ayrıca başka erkeklere ayrımcılık yapılmasını umursamayıp aman ne de olsa benim bursa ihtiyacım yok başka erkeklerin uğradığı ayrımcılıklardan banane dersen bana dokunmayan yolan bin yıl yaşasın düşüncesi bir gün gelir bir yerde seni de ısırır. Az biraz mantıklı düşünün!
Ya aga sen de! Fakir erkek öğrencilerin alayı uçkur düşkünü oluyor zaten. Karınları açken bile karı kız peşindeler. Ben 22 yaşında bir erkek olarak üniversite ve lise öğrencilerinden aşırı nefret ediyorum zaten. Sen 28 yaşına gelmişsin kelli felli adamsın sen niye acıdın ki bu kadar bunlara. Sana göre hava hoş olması lazım. Karınları aç 40 kiloya düşmüşler ve hâlâ akıllarındaki tek şey karı. Ne kadar hep hemcinslerimi desteklesem de şu kadın düşkünlükleri belki bursu etkiliyordur!
Erkeklerin doğasında bu var. Bu normal bir şey, eleştirilecek bir şey değil. Önce bunu bir anla. Buna bir anlayış göster. burada sorun erkeklerin koz tavlamaya ve becermeye çalışması değil. Muhtaç olması ve muhtaç davranışlar göstermesi seni rahatsız ediyor. Sadece bu noktada haklısın.
Fakir Kızlar da para düşkünü oluyor, oenis düşkünü oluyor. Onlara niye laf etmiyorsun? Erkek düşmanı bir feminist olduğun için mi?
Okumak isteyen ve maddi zorluk çeken bütün erkekleri karı düşkünü olarak adlandırman senin hastalıklı bir erkek düşmanı olduğunu gösteriyor. Feministler senin beynini yıkamış. Feminizm beynini manipülatif östrojenle doldurmuş. Kendi hem cinsine düşmanlık yapacak kadar kadınsılaştırılmışsın.
Uzak eğitime geçtik şimdi yine kız peşinde koşsunlar bakalım. Maalesef ki benim gibi erkekler hariç hepsi abaza! Sen de abazasın!
Ben abaza değilim ama sen kardeşim sun. İnsanlara internetten hakaret etme hakkını nerde buluyosun
O nokta ç sin dedim
Ulan adi pislik senin şerefine tüküreyim. Ülkede deprem olmuş gelmiş bu konuyu hortlatıyorsun. Senin takıntına sıçayım ben. Testosteronsuz vitaminsiz kılıbık seni. Erkeklere daha az burs veriliyor diyorum. Karı kızla yiyorlar diyerek erkek düşmanlığı yapıyorsun. Manipülasyon yapıyorsun. Senin insanlığına tüküreyim ben. Gel yüzüme karşında abaza de de senin suratını yamultayım. Erkek düşmanı mazoşist feminist domuz. Hadi sen köle falansındır şimdi. Sahibenin ayağına altına git sen. Erkek deme kendine asla.
Depremde inşallah abaza erkeklerde yitip gitmiştir de ülke biraz rahatlar. Ayrıca depremde ölse bile hiçbir kadın, abaza bir erkeğin ölümüne üzülmez. Erkekler şehir dışında okuyup kızlara sulanmayı çok iyi biliyorlar. Uzaktan eğitimde yapsınlar bakalım. Ayrıca sen de abazasın ki hakaret edip kuduruyorsun. Ve o burssuzluktan 40 kiloya düşmüş boyu 1.70 bile olmayan bedenleriyle "karı, karı" diye park köşelerinde ağlayan abazacıkları git teselli et sen. O değil de erkek düşmanı olmak çok eğlenceliymiş. Kadın düşmanı olmak da çok eğlenceli. Kimseye acımıyorum!
Artık abaza bir erkek depremde ölse yeni nesil kadınların çoğu göbek atar kurtulduk diye sevinir biliyorsun değil mi? Kadınlar o tarz erkeklerden aşırı rahatsız oluyorlar. Bir erkeğin abaza olup olmadiğını çok iyi anlıyorlar. Ama erkekler 1.70 bile olmayan boyla 40 kiloluk güçsüz vücutlarıyla park köşelerinde "karı, karı" diye acizce ağlıyorlar. Depremde ölen erkeklere üzülen yok zaten çünkü hepsi kürt dolayısıyla da abazalar. Öldüler diye üzülmeye değmez!
Depremde ölen tüm kadınlar ve çocuklar cennete gitmiştir inşallah. Ama erkekler cehennemden çıkamaz inşallah.
Erkeklerin maaşının yarısı çalışmayan kadinlara verilsin diye uğraşacağına burada insanlara hakaret ediyorsun ayıp sana 28 yaşına gelmişsin bir de.
Erkek oldigi için
Erkek olmak aşağılanacak ya da kötü bir şey değil ki. Bir insan türünün 2 ayrı cinsiyeti. Sen erkekleri aşağı gören feministler gibi konuşuyorsun ve bu midemi bulandırıyor!
Bursu ben vermiyorum verenoere şöyle
Ben de verenleri, bu ayrımcılığı yapanları eleştirdim zaten. Bak sabahtan beridir benimle burada tartışman ve bu ayrımcılığa karşı çıkmaman senin de erkek düşmanı toksik feminist fikirlerin olduğunu gösteriyor. Neden karşı çıkmıyorsun bu ayrımcılığa?