Ve o kızlara nazaran daha alt seviyede okumuş kızları daha çekici mi buluyorlar?
2 ay
Bir kere bu düşünceyi bırakın zaten yüksek eğitimli bir kadın altına çok nadir bakar. Kaç kadın doktor, kaç erkek hemşirle evlenmiş? Kaç erkek doktor, hemşireyle evlenmiş az mantık kurarak rasyonalist şeylere yönelin saçma şeylerle boğuşmayın
Canım genç arkadaşım 💐
Bu tamamen “erkek”ten erkeğe değişen bir durum aslında. Bazı erkekler kendinden daha eğitimli bir kız görünce egosu sarsılabiliyor ve yetersiz hissedebiliyor 😅 Bazıları içinse bu tam tersi çekici geliyor çünkü o kızın emeğine zekasına hayran oluyorlar ✨
Daha düşük eğitim seviyesindeki kızları seçenler çoğu zaman “kendini daha güçlü hissetmek” istiyor. Dengeli ilişki kurmak yerine üstün hissetmeye ihtiyaç duyuyorlar. Bu da aslında onların özgüven hikayesiyle ilgili.
Sen kendi yoluna odaklan. Okulun kariyerin hayallerin… Sana mental olarak denk seni destekleyen seni geliştiren biri olduktan sonra eğitim seviyesi sadece bir ayrıntı olur 💫 Unutma sen gelişirsen hayatına giren insanların kalitesi de otomatik yükselir 🚀💙
Cevap
5Cevap
Boburlenen kimseyi sevmem. Kibir sadece kendini bir şey sananların göstereceği şeydir. Onun dışında çabası için takdir ederim
Tam aksine benim hoşuma gider ve beni de o seviyeye gelmek için motive eder
Hasktr
Furkan berkin
Sen yeniden adam oldun sanmıştım
Seninle bir sorunum yok Kübra hanım. Burada uslu uslu takılıyorum. Seninle karşılaşma ihtimali beni her zaman tedirgin ediyor çünkü benden nefret ettiğini hissediyorum. Buna bir son vermeye ve kendi hayatlarımıza bakmaya ne dersin? Sana söylemek istediğim ve uzun uzun yazıp anlattığım çok şey vardı ama beni engellediğin için hiçbirini okuyamadın. Ya benim hayatıma karışma, ben de hayatına karışmayayım (zaten karışmıyorum), ya da bana arkadaş ol. Ama her seferinde yargılayıcı ve sert tavırlar görmek hoşuma gitmiyor
Engeli kaldırsana konuşalım biraz
Buradan
Kaldırdım
Yok ne alaka
Öyle kız var mı ki
Kısmen öyle oluyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?