Afganistan kadar geri kalmış olurdu
Japonya kadar gelişmiş olurdu
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Şeriat'ı şeriat gibi yönetmek mesele olan. Hz. Ömer adaletiyle yönetecekse kişi okey. Fırat'ın kıyısında bir koyun kaybolsa korkarım ki Allah benden bunun hesabını sorar diye geceleri dışarıda dolaşacak şekilde yöneteceklerse baş tacı ama dini kendi çıkarlarına kullanıp adına şeriat diyeceklerse ona yokum
Cevap
4Cevap
Her anlamda Japonya' dan daha gelişmiş olurdu. Üstelik şeriat, usulünü anlayanlar için gerçekten eşsiz bir sisteme sahip.
Seriatcilar gibi bi söylem doğru olmaz. Seriata göre yaşayan hüküm veren hayatını idame ettiren muslumanlar demek istediniz galiba..
Herkes ortak fikirde olduğu için bir sorun kalmazdı... Başta savaş olmazdı!
Zulüm, cehalet ve kölelik artarak devam ederdi.
cut.
Şeriatçılar (Allah'ın kanunu yani)
Taliban mı şeriat uyguluyor?
Allah rasulü dururken senin örneğin Taliban mı?
Hem cahil hem cüretkarsınız
Tebrik ediyorum sizi yorumunuzdan ötürü, ancak bunu söyleyen bi muslumanin bu şekilde gizlenmesini doğru bulmuyorum. Yanlış birsey söylemiyorsunuz bilginiz olsun
@VuslatYolunda mesaj atanlar oluyor o yüzden gizli yazıyorum söylediğimde zaten bir beis yok
Anladım, ben de bunu söylerken gizleniyor olduğunuzu düşündüm. Biz muslumanlar hakikati alenen dile getirmezsek geleceğimizi neslimizi köreltmiş oluruz.
@VuslatYolunda merak etmeyin hakkı her yerde söylerim bütün yorumlari gizli yapıyorum hesabım da gizlide kimseyi takibe almıyorum. Buradaki erkekler bel altı konuşuyor o sebeple.
İyi yapıyorsunuz o zaman, sizde hakkınızı helal edin ben direk öyle düşündüm hiç bu boyutta bakmadım. Yazıklar olsun hemcinslerim adına ben utanıyorum sizden onların yerine özür diliyorum. 😌
@VuslatYolunda önemli değil sağolun.
Yanlış anlamazsanız, tanışabilir miyiz? Niyetim kesinlikle konuyu başka yere çekmek değil.. dilerseniz engelleyebilirsiniz.
@VuslatYolunda ben sizden büyük biriyim 28 yaşıma gircem
Yaş tanışmaya engel midir ki?🙂
Sorunun cevabı şıklarda gizli
Korkunç bir yer olurdu.
Japonya şeriatla mı yönetliyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?