Sevgilim, ailemle tanışmak istiyorsan kapanacaksın ya da ben kapalı biriyle evleneceğim dedi. Ne yapmalıyım?

11 aydır bir ilişkim var erkek arkadaşımın ailesi tesettürlü gelin istiyormuş erkek arkadaşıma sürekli kapalı kız bulup gösteriyorlarmış evlenmesi için erkek arkadaşım da sürekli geçiştiriyormuş benim zaten sevgilim var demis direkt kapalı mı? açık mı? diye sormuşlar o da henüz açık ama kapanacak zaten demiş onlar da tamam kapansın getir tanışalım adını koyalım demişler. (yozgatlılar)

Ben de ailenle tanışmak istiyorum dedim erkek arkadaşım ailemle tanışmak istiyorsan kapanacaksın ya da ben ailemin bulduğu kapalı kızla evleneceğim tercih senin dedi benimle ilişkiye başlarken açık olduğumu biliyordu ve ben ona hiç kapanmak istediğimi söylemedim ne yapmalıyım?

Güncellemeler
+1 yıl
çok düşündüm Benim kapanma gibi bir düşüncem yok kaldı ki sen beni açık gördün o şekilde bir ilişkiye başladık bana sormadan benim adıma karar verip ailene zaten kapanacak dedin bu çok saygısızca davranış ailenin başından beri nasıl bir kadın istediğini biliyordun o halde neden geldin beni buldun kullandığın kelime çok saygısızca bana ve ilişkimize değer verseydin ailemle tanışmak istiyorsan kapanacaksın ya da ben ailemin bulduğu kızla evlenirim demezdin Ben seninle bu yolda yokum mesaji attım
Sevgilim, ailemle tanışmak istiyorsan kapanacaksın ya da ben kapalı biriyle evleneceğim dedi. Ne yapmalıyım?